Limp_Fen Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Явно това им е "решението" на проблема със загубите в пиковете часове и като цяло с натовареността. Вместо да си оправят умрелите сървъри си решават проблемите, като ограничат потребителите - много "умно"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Чудно, на тарифа за 19лв са ме ограничили на такава за 16лв. -------------- При вас аналогично ли е положението? Не : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limp_Fen Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Да, вече го оправиха. Поне за мен. Имам чувството, че имат човек от фирмата, който следи форума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 (edited) И ти кой имаш? Предлагаха 3 вида. Единия е Homecast 5100, другия беше един с харддиск и третия /проблемния/ HDR100 Приемника ми е ZHD100: Edited December 8, 2010 by wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martatel Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Положението пак се осра. Интернета ми е толкова "бърз" в момента, че чак спийд теста не го хваща. След доста чудене ми изписва - Просрочено време на връзката. Цяло чудо е, че отворих форума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 как сте с нета :confused , че при мен е доста зле Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Добре сме, ама само защото не "сме" на Булсатком (за радост) . Леле като чета как все повече зациклят си викам добре че вече не съм на тях.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martatel Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Не вдигат регионалните телефони. Или закрит, или абоната не отговаря. Звъннах на националния телефон, от там ми казаха, че в Пловдив правили профилактика/яко ме пързулна/ . До половин час ако не се оправи се обадете пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 след като вече нямам нят незнам колко часа офффффффф се дигнах и викам аре да се разходя до някой офис на тия тука в тракия и да видя какво става . Плоложениете е много зле :bgrin: :bgrin: от вчера правили профилактика в пловдив и се смятало до обяд да свършат . Положението е толкова зле, че дори в собствения си офис не могат да отворят никви страници в нета :tongue . А да питам някой чувал този слух ,че Мегалан щя ли да идват в пловдив :confused Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 ... А да питам някой чувал този слух ,че Мегалан щя ли да идват в пловдив :confused Ммм, вероятно те пък ще купят Визио и ще втаса нета в Пловдив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 А да питам някой чувал този слух ,че Мегалан щя ли да идват в пловдив :confused Мтел купи Мегалан наскоро. Чух че щели да им дадат една година преди да почнат "подобренията". Горките потребители... то мтел сега се дънят със сметките... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Приемника ми е ZHD100: Така де ZHD100, моя грешка. Точно това е приемника, който прави парчета, но явно има нов софт и е пооправен. За мен, обаче, пак не е вариант, заради подредбата на каналите. Иначе, както казах, ъпскейла му е доста добър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phused Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 (edited) Е днес булсатком поставиха своеобразен рекорд в Асеновград - близо 4 часа без интернет!! Направих няколко опита да се свържа със "поддръжката", но в повечето случаи телефоните им "незнайно" защо даваха заето. Все пак се свързах с една от телефонистките, която ме насочи много добре като ми каза, че в момента имало "технически проблем" и техниците "работели" по разрешаването му... глупости на търкалета - за втори пореден ден се случват подобни сривове. А като бяхме на ITD в най-лошите случай интернета е спирал за 5-10 минути!!! Edited December 9, 2010 by Phused Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliyan Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Абе хора от вчера нямам нета в кичука на булсата. Само показва, че скайпа е свързан ама нема никой. Страници не се отварят. Денс пак е така. И при вас ли е така или да отивам да им хвърля кабелите накрая? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aloha82 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 (edited) Абе хора от вчера нямам нета в кичука на булсата. Само показва, че скайпа е свързан ама нема никой. Страници не се отварят. Денс пак е така. И при вас ли е така или да отивам да им хвърля кабелите накрая? Кото ходих в офиса им в Тракия ми обясниха че се полага оптичен кабел и за това от вчера следобяд та да днес нета е много зле там където го има. Ситуацията е такава в целия Пловдив. Edited December 9, 2010 by aloha82 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahobrum Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 (edited) Мтел купи Мегалан наскоро. Чух че щели да им дадат една година преди да почнат "подобренията". Горките потребители... то мтел сега се дънят със сметките... Мегалан са Мтел от около 2 месеца. Срока които твърдят Мтел че уж нямало да преправят е 18 месеца обаче нет-а на мегалан и сега не е това което беше така че потребителите така или иначе го д*** Edited December 9, 2010 by hahobrum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phused Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Кото ходих в офиса им в Тракия ми обясниха че се полага оптичен кабел и за това от вчера следобяд та да днес нета е много зле там където го има. Ситуацията е такава в целия Пловдив. Ще видим дали това за оптиката ще се окаже верно, особено този уикенд в пиковите часове. Малко съм скептично настроен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Ще видим дали това за оптиката ще се окаже верно, особено този уикенд в пиковите часове. Малко съм скептично настроен... Да видим дали докато го положат, ще им останат абонати, които да го ползват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Какви оптики, какви 5 лева? Преди малко ми звъни мой приятел, на който му поддържам машините. За домашен комп си ползва един доста приличен лаптоп Acer. Спира му нета и той вика техниците. Те идват и констатират:"Драйвърите на този лаптоп не сработват с нашата мрежа и трябва да е си инсталирате Windows XP, за да имате нет" Той до онзи ден е имал нет и си ползвал същата машина, а сега се налага преинсталация, според техниците. Та си говорих с тях и те ме убеждават как трябва да съм преинсталирал машината с XP, защото на техния лаптоп с XP работи. След като ги попитах какво става след като включат кабела в лаптопа на моя човек, те ми казаха, че като включат кабела и се отвори брузът им излиза месиджа, в който се изписва, че неговия MAC не е въведен в тяхната система... Сещайте се колко са малоумни и некомпетентни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Тц. Нито са малоумни нито некомпетентни просто така си спестяват излишната разправия изкарваики абоната виновен. Добре, че се отървах иначе до сега щеше да има масово убииства ако бях още техен абонат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Днес и аз се отървах от тях,минах на ITD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galin plovdiv Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Днес и аз се отървах от тях,минах на ITD Супер и темата се отърва от теб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Супер и темата се отърва от теб А ти кога ще ни отървеш от твоето присъствие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Сякаш снегът се е покатерил на гърба на нета с нова порция дропове от по 30-40 минути Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limp_Fen Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 (edited) Тая вечер пак черна точка за булсат. Най-вероятно това с измислената "профилактика" е било чист късмет. Нета отново се върна на старато селско ниво: И това 3-4 суич след оптиката. Edited December 14, 2010 by Limp_Fen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts