chorbaka Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Ще правя нещо като ъпдейт на моя компютър и затова ми трябват една плочка рам DDR3 2gb , процесор нещо от рода на Е5200 или AMD Athlon II X3 435 (не съм решил новото дъно което ще купувам дали ще е Intel или AMD) и евентуално ако ми останат пари ще купя видео. Чакам предложения най-вече тук във форума ,че рядко влизам в скайп. В търсенето добавям и хубаво захранване , не някакво NO NAME , 400w или по-голямо мисля че ще ми свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorbaka Posted August 27, 2010 Author Share Posted August 27, 2010 Закупих си ново дъно ,което е АМ3 , така че търсения от мен процесор трябва да бъде на този сокет. Рам паметта е въпрос на време да бъде закупена , а видео картата отпада за момента , така че чакам предложения единствено за процесор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 a do kolko pari si tarsish ? imam phenom II x2 550 BE kato mu se otkliuchvat i drugite 2 iadra bez problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorbaka Posted August 28, 2010 Author Share Posted August 28, 2010 Процесорът трябва да е около 100лв , плюс минус 20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorbaka Posted August 30, 2010 Author Share Posted August 30, 2010 В търсенето добавям и хубаво захранване , не някакво NO NAME , 400w или по-голямо мисля че ще ми свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorbaka Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 Моля Затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.