Jump to content
BulForum.com

дъно за амд

Recommended Posts

искам да си сменя дъното на компютара но не знам какво да си избера

имам процесор атлон 2200+

не искамда е някакво супер скъпо дъно но искам и да е хубаво

имам предвидново дъно и да има на него звук и 1394 порт

даите ми савет ако може придружен с приблизителна цена

благодаря на всички предварително

Дънo EPOX 8RDA+ Nvidia Nforce 2 Ultra MCP-T,FSB 400 , Dual Channel , AGP 8X ,DDR 400, 6 channel audio, 2x LAN , IEEE 1394 , Dubug- цената му е около 83-84$ а не 75$

Дънo EPOX 8RDA3+ s.A ,Nvidia Nforce 2 Ultra + MCP ,SATA ATA133+RAID,DDR 400 , Dual Channel, AGP 8x, sound 6 Channel, 2x LAN ,IEEE1394 ,Debug - с цена около 98$

Ето и едно което е много добро но и доста скъпо (115$) Дънo A7N8X-E DELUXE - s.A, nForce2, Ultra 400, 3xDDR400 dual Ch., AGP Pro 8x, Realtek 6ch. Audio, Gb dual LAN,SATA, 6xUSB 2.0, IEEE 1394, ATX

Лично аз ти препоръчвам второто :)

EDIT:До миналата седмица имаше много добро дъно на ABIT AT7-MAX2-с цена 56$ обаче нещо изчезна :confused тествах такoва и се "държа" много добре и си имаше всичко SATA-RAID,6ch AUDIO,SPDIF,IEEE 1394....:)

Soltek SL-75FRN3 сощо е много добро дъно / аз съм с такова/

можеш да го вземеш най-евтинно от roldex линк те са официалните вносители на SOLTEK за България / аз си го взех от там/ :D

едит: цената е 76$ със ДДС

Soltek SL-75FRN3 сощо е много добро дъно / аз съм с такова/

можеш да го вземеш най-евтинно от roldex линк те са официалните вносители на SOLTEK за България / аз си го взех от там/  :D

едит: цената е 76$ със ДДС

Дъното е добро само, че той иска да има IEEE1394 а това няма :)

EDIT:Може да се вземе и за 68-70$ :)

Дъното е добро само, че той иска да има IEEE1394 а това няма  :)

EDIT:Може да се вземе и за 68-70$ :)

Sorry, не бях видял :(

Ако не държи на 1394, то EPOX 8RDA3i също е много добро :)

http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3i.htm

dinko въпреки, че Epox са едни от най добрите бих ти препоръчал да си вземеш Soltek като на b4ur2m или Soltek FRN2-RL - Nvidia Nforce2 rev.C18D ,FSB 200, Dulal Chanel,DDR400,Sound 6 Chanel,ATX,RAID,Serial ATA

и да си вземеш отделно PCI IEEE1394 просто тези двата Солтека работят много добре(лично аз съм с втория Soltek) :)

EDIT:JoroBoy цената е на ЕРА-та и може да бъде взето на тази цена без да се добавя или маха каквото и да било.(м/у другото не съм дал дилърската а клиентската цена от петък до днеска може да е претърпяла промени)

JoroBoy от къде мога да си взема дъното което ти ми препоръча на цената която си писал

отговор:

http://www.jarcomputers.com/

Cenata za men e 75$ poneje pazurvam bez DDS,a i dokolkoto znam dosta hora mogat da vzemat ot tam bez DDS!(pone taka sum chuval)

Къде се намира офиса на тази фирма

Пловдив:

ART tehnology

тeлефони: (032) 638 146

e-mail: artech_pld@yahoo.com

тва им е дистрибутора явно защото информацията е от сайто който ти е дал JoroBoy

На Лиляна Димитрова срещу църквата света Петка първия дълъг блок. В един вход се пада на първия жилищен етаж.

За сега се спрях на Epox 8RDA+ ,но очаквам още предложения.

не ти трябват още предложения, щом можеш да си позволиш това :)

Замисли се единствено за Soltek както е казал little, ама трябва да се откажеш от 1394-то

За сега се спрях на Epox 8RDA+ ,но очаквам още предложения.

Bratle vzemai go kazvam ti tova duno za parite si e prosto perfrektno!!!Pogledni signaturite v Datata ili HBG i shte se ubedish sam.....povecheto narod e s takova duno!Nadiavam se si vidial revuto koeto ti pratih horata prosto sa si go kazali"Epox 8rda+ niama poveche kakvo da se jelae" ;)

EPOX bez DDS nqma dori i v Jarcomputers e s DDs nqma.

nai dobre si zemi GB 7VT600(vupreki 4e sum nai golemiq antifen na GigaByte)

ina4e pove4e pari Abit Nf7-s ako 6te klokva6

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...