Jump to content
BulForum.com

Купувам два харда за лаптоп 2,5"

Recommended Posts

Търся АТА хард за лаптоп над 40GB, за предпочитане без реалокейтед сектори.

Цената да е нормална, не левче на гигабайт - все пак нов безшумен и бърз 160GB с гаранция 3 години е 95лв wink.gif

Мога да ти предложа една 40-ка ATA без Realocated сектори :)

всъщност може да избираш между няколко бройки които имам и която най ти допада + това мога да ти предложа и една кутийка , в която може да се сложи един такъв хард и да се ползва на USB .

Звънни ако си заинтересован

0890/261 184

Едит: осъзнах че търсиш по-голям от 40,няма проблем да ти дам 2 такива + въпросната кутийка и кабел за 35 лв

Оказа се че собственика на 106гб не знаел какво е ата и сата и ме мота досега, а тези от по-горе са продадени wacko.gif

С други думи още търся, и 40гб ще свърши работа.

Търся два харда за лаптоп - един АТА над 40GB, за предпочитане без реалокейтед сектори.

Цената да е нормална, не левче на гигабайт - все пак нов безшумен и бърз 160GB с гаранция 3 години е 95лв wink.gif

И един SATA 320 или 500GB, цените на нови са съответно 82лв и 113лв, давам 65% от цената на нов, което прави 55лв за 320 или 75лв за 500.

Цените ги гледам оттук: http://erabg.com/pro...view/category/7

Не съм в Пловдив сега, поемам си куриера.

Тъй като ще си купувам 500 Сата,също следя различните фирми и съм забелязал специално за ера.бг че обявеното на сайта го няма в наличност нито може да се поръча (за 500гб)и други..почти сигурно,че това са "зарибителни" цени.

затова и се насочих към Жаркомпютърс,разликата в цената е само около 5 лв.

offtopic: Аз съм купувал от там няколко диска за дестоп и лаптоп и ги е имало, въпроса не е за +-5лв, а че съм дал цените като ориентир - нормално втора употреба се продава до 70% от цената в магазина, което е 67лв за 160 АТА (този модел е от най-бързите АТА за лаптоп, независимо че не е 7200 оборота, така че не е реално на 5 пъти по-бавен и шумен 80гб 4200 да му се искат 50лв).

Един наскоро ми предлагаше 320 сата за 85лв, като му казах че нов самсунг с гаранция е 81 ми отговори "ми той моя не е самсунг" :lol:

Вече търся само един ата диск.

• 1 month later...

Още не съм намерил, вече ми трябват два харда АТА 2.5" - единия както при пускането на темата 40GB и нагоре, другия 20-40GB, може и на 4200rpm.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...