dqdo_koleda Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Енергийните лечебни гривни Power Вalance са разработени в НАСА-САЩ и са тествани от астронавти. Те помагат за здравето и енергийното равновесие на човешкия организъм и служат като бариера за лошите негативни енергии. Подходящи са при всякакви физически натоварвания. При това не само при професионални спортисти, но и ако през свободното време обичате по-динамичните спортове, като: плуване, тенис, футбол и др. Power Balance е технология за значителни постижения, използвайки холограми, в които са вградени енергийни честоти, които реагират положително с енергийното поле на човешкото тяло. Холограмата влизайки в контакт с енергийното поле на човешкото тяло, му позволява да взаимодейства с естествени и полезни честоти, съхранявани в нея и отблъсква негативните. Това води до подобряване на енергийния поток, който преминава през човешкия организъм. Енергийната гривна е с дебелина 3 мм и е изработена от дълготраен хирургичен силикон и еластичен материал, който се разтяга около ръката. Допълнителна визуална информация може да се ползва от десетките видеоклипове в Интернет: http://www.youtube.com/watch?v=_Moj-E9QzH0 http://www.youtube.com/watch?v=moY5kjpRgU0 http://www.youtube.com/watch?v=7AiM2mUUsJI Имам жълта черна и трансперат /цвят/- размер L 30лв/бр 0899348311 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 тия гривни трябва да се продават от специалист или най малкото някой ,който е завърщил рейки 3 ниво самия аз ползвам подобни магнитни и йонизиращи джаджи ,но се съветвам преди това с специалист въпреки че имам рейки 3 ниво за всеки човек може да се определи дали са подходящи и по колко време да се носят Link to comment Share on other sites More sharing options...
dqdo_koleda Posted August 24, 2010 Author Share Posted August 24, 2010 Tony може би си прав,но самия факт че се продават навсякъде, не само такива, а и магнитни на цена 5пъти по висока от тази ... Ето няколко снимки Жълтите са 2 на брой, те също са в опаковка ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dqdo_koleda Posted August 28, 2010 Author Share Posted August 28, 2010 черната е продадена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wert59 Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 ...здравей!!!...проявявам интерес и ще ти пиша на лични!!!..тел ми е 0876372155 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dqdo_koleda Posted September 2, 2010 Author Share Posted September 2, 2010 добавям още 2 броя розова и червена размер L Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Интересува ме имаш ли бяла ( не е толкова задължително ) и друг размер освен Л , например М ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dqdo_koleda Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 Нова цена 25лв /бр ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niki6eto Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 от Пловдив ли си имаш ЛС. Модератор: Да си спомняш случайно първите 20% за какво ти бяха дадени? Ако си забравил цъкни върху 'Warn Status' да си го припомниш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dqdo_koleda Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 останаха само жълта и прозрачна ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dqdo_koleda Posted September 27, 2010 Author Share Posted September 27, 2010 всичко е продадено! моля модераторите за заключат темата! очаквам още стока следващата седмица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.