targoveca_Vn Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Продавам горепосочения телефон Sony Ericsson Sastio - кутия, книжки, диск, усб кабел, зарядно, остатъчна гаранция към Глобул, 8гб карта, много добър външен вид, работи отлично Вградена камера 12.1 MP 3.5 дисплей автофокус, акселерометър, ксенонова и LED светкавици WiFi GPS и много други екстри цена 420лв снимки в албума ми: http://targovecavn.snimka.bg/advertising/oferti.484293.20234011 гр.Варна или услугите на Еконт с опция "преглед и тест" на стоката 0876 694-578 Моля без нелепи предложения и бартери Link to comment Share on other sites More sharing options...
bp1912fc Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Здр интересувам се от телефона колко дни кара батерията след като има гаранция към глобул имали някви не изчистени сметки ако не е плащано кешово гаранцията предполагам че е валидна и в Пловдив и ако може реални снимки скаипа ми е Gotin_bg Моля да ме намерите Link to comment Share on other sites More sharing options...
targoveca_Vn Posted August 23, 2010 Author Share Posted August 23, 2010 намерих те писах ти, но никой не отговаря вече 3 часа, немога да стоя цял ден в скайп, имам и други ангажименти, обади ми се на гсм-а за 1 минута да ти обесня всичко което те интересува за телефона Link to comment Share on other sites More sharing options...
targoveca_Vn Posted August 26, 2010 Author Share Posted August 26, 2010 телефона се сваля от продажба, темата моля да бъде изтрита или заключена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.