Jump to content
BulForum.com

Boot настройки на BIOS-а

whitesnake69

Recommended Posts

Нещо ми се прецака настроиката на биос-а.След като дам firs boot cd , second HDD рестартирам, би трябвало да ми излезе "press any key to boot from cd". Но уви. Компютъра прескача тази опция и започва да сканира за хардуера.След като мина всичките настройки и му задам на кой дял искам да сложи Windows-а ми излиза това :

Снимка

Това се получава при всеки един дял на когото искам да инсталирам Windows.Как да коригирам това?

Мерси предварително.

Колкото и да се опитвам не разбирам хора, които предпочитат да инсталират всичко наново пред да стартират recovery console и да напишат fixboot wacko.gif

Ами направи това което пише. Изтрии C-то и като се появи като unpartitioned space натисни ентера върху него и би трябвало да стане.

Пробвах това което каза и не стана. Други идеи?

Колкото и да се опитвам не разбирам хора, които предпочитат да инсталират всичко наново пред да стартират recovery console и да напишат fixboot wacko.gif

ОК. Ако ми обяснищ как се прави това ще съм ти благодарен.

Пробвах това което каза и не стана. Други идеи?

Пробвай с Hiren Boot CD да форматираш дяла. Ако пак не иска да се инталира XP-то пробвай с друго XP, може и с Win7 да пробваш, колкото да видиш дали ще захапе.

Махнах "Новия" хард и нещата се оправиха. Странното в случая е, че на него имах вече инсталирани 2 ОС-та и бе наред , докато не реших да ги форматирам от инстала на Windows-a и тогава се бъгна изцяло опцията за инсталация която съм описал по горе.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...