member Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Англия - Швейцария: Сходни са схемите на двата отбора, 4-4-2 като швейцарците имат човек повече в средата на терена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Швеция - България : Българската защита "скърца" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Germaniq - Holandiq: Филип Кокю; Бодеуаин Зенден; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Англия - Швейцария: 'Уейн Рууни има 15 гола ааа 5 гола за отбора на Англия' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Франция-Англия: ''Зидан оперира с топката'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Русия-Португалия,телевизия ОРТ(Русия) лежи португалски играч на терена и коментаторът отбелязва "Един вече елиминирахме !" Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Лично за това Евро ми е много смешно колко се повтарят на мачовете - само "пасивна игра" и "адмираций" ,мисля че знаят А иначе други бисери - "Номер 20 да това е ....аа...номер 20" "Ето го и 3ти номер - колкото висок толкова и широк" - бахти кубчете дето е тоя Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 "Дейвид Бекъм е най-добрия подавач!" - гениална мисъл на коментатора от мача Англия-Швейцария Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Най ми харесва 'линейна бързина' тоя лаф как го измислиха нашите коментатори, но много бих искал да ми обяснят как то се връзва с футбола Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 -Швеция - България - "Шведите вкараха гол и това им вдигна самочувствието , но това във никакъв случай не трябва да окуражава нашите !" / след 1вия гол на шведите. -В началото на мача Русия-Португалия : "Драги зрители , ..... , ако не сте гледали цялото ни предаване ще ви припомня за нулевия мач между Гърция и Испания , който завърши 1:1 " - това не си го спомням дословно , но за нулевия мач ме уби ! П.П. don_anton ти ме подсети за още нещо - Този съдия е добродушен , идващ от област на Ислания , която се слави с добродушните си хора /или нещо от сорта/ - КАК МОЖЕ ОБЛАСТ ДА СЕ СЛАВИ С ДОБРОДУШНИ ХОРА - ТОВА ДА НЕ Е ГОСТОПРИЕМСТВО ИЛИ ПЪК КИСЕЛО МЛЯКО - знам ли ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 sq ne se se6tam za kometatorski gaf ot euroto ma na men lubimiq mi komentatorski LAF e : ina4e tova toolkova simpati4no mom4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Португалия - Русия Корнер на Фиго - топката отива зад дъгата фронтално отвън на наказателното е един португалец се връща 5 минути, за да я догони - "Това трябва да е заучано положение" - след това се връща балон към Фиго на пак на корнера и там топката излиза в тъч... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Най ми харесва 'линейна бързина' тоя лаф как го измислиха нашите коментатори, но много бих искал да ми обяснят как то се връзва с футбола Ami sigurno ima i yglova (nyakoy igrach move mnogo byrzo da byaga v kryg , de) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 sq ne se se6tam za kometatorski gaf ot euroto ma na men lubimiq mi komentatorski LAF e :ina4e tova toolkova simpati4no mom4e Аз го чух на ЕВРО-то този лаф "Този толкова симпатичен играч" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Не е бисер ама е много яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Франция - Хърватия Тудор си вкарва автогол а гола го зачитат на Силвестър.Коментаторът не е доволен!След като изписват ,че е автогол коментаторът възгхордява "Знаех си ,че чувството ми за далечина не ме е подвело!Правдата възтържествува" Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Не е бисер ама е много яко hehe, qko e btw, tova e na proslovutiq *ogi* workstation-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Франция - Хърватия "Мачът се превърна в латергия" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Това е малко извън темата , но все пак - Слави Трифонов : "Ако не излезнем утре ще паднем САМО с три гола." sMARTBomber - браво - това наистина ме разби ! / чудя се нашите футболисти дали на сцена ги тренират / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Русия-Португалия "Този мач ще грабне златната палма за най-много пасчета. Пасче на 3м, на 5м, на 8.90м..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Най-странното е, че същия плямпалник и в предишни мачове изпозва думата "латергия"! Вече започнах да се притеснява, аз ли съм зле с българския език или оня пич си измисля нови думи. Като цяло коментаторите са под всякаква критика. Говорят пълни глупости почти през цялото време и понякога просто ме изкарват извън нерви Замислям се дали да не пратя някакво критично писмо, ама като знам, че нищо няма да се промени... Както когато бях писал на Геймъри Шоу, че тая скумрия водещата е срам за всички геймъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Ами на мен любимият ми лаф е "Поливалентен играч"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Най-странното е, че същия плямпалник и в предишни мачове изпозва думата "латергия"! Вече започнах да се притеснява, аз ли съм зле с българския език или оня пич си измисля нови думи. Като цяло коментаторите са под всякаква критика. Говорят пълни глупости почти през цялото време и понякога просто ме изкарват извън нерви Замислям се дали да не пратя някакво критично писмо, ама като знам, че нищо няма да се промени...Както когато бях писал на Геймъри Шоу, че тая скумрия водещата е срам за всички геймъри Не се хаби - нищо най-вероятно няма да стане. А освен това /това било доста отдавна и баща ми го разправяше / - когато преди от телевизията са искали да уволнят един доста "сакат" коментатор - той им казал ,че ако го уволнят ще се САМОУБИЕ - и те ... какво да правят - не могат да го уволнят и го оставили на работа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 NeverFist интересна история Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Е, поне сегашните поплюнковци не е нужно да се тревожат за самоубийство - аз на драго сърце ще ги освободя от мъките им. Винаги, когато си мисля за нашите коментатори, се сещам за великата мисъл:"Трудно е да си тъп!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.