Jump to content
BulForum.com

купувам Антирадиационен защитен стикер за GSM

Recommended Posts

Купувам Антирадиационен защитен стикер за GSM :confused

Ако някой тук предлага такива или да ме насочи към магазин в Пловдив, понеже с поръчки от сайтове не ми се занимава.

Примерно нещо такова:цък

product_315.jpg

Купувам Антирадиационен защитен стикер за GSM :confused

Ако някой тук предлага такива или да ме насочи към магазин в Пловдив, понеже с поръчки от сайтове не ми се занимава.

Примерно нещо такова:цък

product_315.jpg

Това не е антирадиационен стикер. Такива стикери никога не са се произвеждали и предлагали за мобилни телефони.

Ами пардон ,тогава търся " универсален електронен модул за защита от вредните електромагнитни излъчвания на всички модели мобилни и радиотелефони."- стикер за гсм-и.

Това за антирадиационния го копирах от тази обява цък, значи е подвеждащо

Ами пардон ,тогава търся " универсален електронен модул за защита от вредните електромагнитни излъчвания на всички модели мобилни и радиотелефони."- стикер за гсм-и.

Това за антирадиационния го копирах от тази обява цък, значи е подвеждащо

Не искам да те разочаровам, но дядо Коледа не съществува. Единственото нещо, което може да е предпази от излъчването на телефона ти е да му махнеш батерията. Е тогава няма да работи. Всичко друго е лъжа и измама. Принципът на работа на телефона е да излъчва и да приема електромагнитни лъчения.

Като запознат с GSM технологиите мога да кажа, че тези предпазители са пълна глупост. НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ. Ако пък по някакъв начин чрез плътен оловен калъф или пък с индукционна мрежа с инхалиращи вълни успееш да се опазиш от вълните, то това означава, че си прекъснал сигнала и няма да работи телефона. Има ли мрежа и обхват значи те облъчва и теб.

БЛАГОДАРЯ много на всички ,които ме посъветваха!

:( Значи явно няма спасение от вредността на гсм-ите.

Напоследък страшно много се увеличи процентът на туморни находки

в главата.А за безжичнте слушалки специалистите казват,че водели до отит на ухото.Ама и антените по блоковете си стоят гледам...

Темата е за затваряне :cry

• 3 years later...

здравейте, колегата по горе се изказал напълно неподготвен. Тези лепенки са 100% ЕФЕКТНИВНИ !!! Аз съм инженер и съм се поинтересувал, за да си купя за себе си и за цялото си семейство !!!

Тези лепенки са с доказан и реномиран патент който се държи от световно известен японски професор. Тези лепенки са високо технологичен продукт базиран на нано технология ор специално подредена молекулна структура на керамиката плюс ценни метали. Вкарани са милиони в производството им. Продават се от години в цял свят и са утвърдени като полезни и ефективни. Те не блокират сигнала (на принципа на Фарадеевата клетка), защото ако беше така телефонът щеше да спре да работи. Тего структуриран и премахвам вредните завихряния. Ето защо се ядосвам на такива аматьорски и неверни твърдения, като на човекът по-горе който просто си плюе продукта защото е Тома неверни български. 

Купете си лепенка от реномирана фима и си запазете здравето на вас и на децата си, струва само няколко левчета. Ето и от къде можете да си купите автентична карта на най-ниска цена в България : 

www.technohits.corsbg.com

Г-н инженер каква точно е специалността Ви? И как измерихте 100% ефективност? Или просто си рекламирате боклуците тука?

И освен това:

Стикерите имат допълнителното свойство да удължат живота на батериите до 2.5 пъти !

Източник: http://www.technohits.corsbg.com/index.php?id=162&name=%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B0-24%D0%BA-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B0

:laughing: :laughing: :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...