LaN Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Извинявам се на модераторите , ако съм объркал мястото за темата , просто не се сетих къде другаде може да се публикува. Значи ситуацията е следната : играя една руска игрица - Poin Blank , там могат да се взимат разни неща с реални пари ( рубли ). За съжаление , платежните им системи са си предназначени за страните от бившето СССР . Имат и разплащане с Мастер Кард и Виза .... , но нещо не иска да работи нито с английската ми карта, нито с българската. Явно си поддържат карти издадени само в техните републики. Другият вариант за зареждане на акаунта ми със средства е една тяхна система Webmoney, който има акаунт и я използва знае за какво говоря, да не ставам многословен . Аз си открих акаунт там , даже ми преведоха веднъж рубли, но човекът който го направи в момента не е на линия , а ми трябва 2-3 пъти в месеца . Става дума за малки суми : 20-30-40 лева.... .Ако някой може да върши тази работа и да се отърве от рублите си ( не знам вариант как да си ги тегли от там в БГ при разумен курс и да си ги ползва ) : да се обажда моля Мога да плащам или на ръка , или чрез paypal - както е удобно на човека който може да ми върши тази работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Потърси в форумите за ексчейндж, примерно тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 22, 2010 Author Share Posted August 22, 2010 Мерси, не знаех че има и такива форуми , благодаря ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Мерси, не знаех че има и такива форуми , благодаря ти np Този преди време го ползвах много.Лошото е, че са малко хората който заработват в webmoney.Най-добре ако си на 4+ с руския потърси хора от места като тук и тук Или просто прочети от форума къде препоръчват да се прави обмяна. П.С. Внимавай при обмена, защото WB обикновенно се ползва от хора със... съмнителни професии Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 http://www.armchange.net/ - ползвай тази услуга, малко по-големи са комисионните, но човека е от Чепеларе и поне е сигурно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.