optrop Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Продаено Link to comment Share on other sites More sharing options...
optrop Posted August 17, 2010 Author Share Posted August 17, 2010 230лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitkokirchev Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Стика е от Мтел и с платен абонамент M-Tel Surf NonStop за 22 месеца Пловдив 240лв. 0886186161 може ли да поясниш какво то4но озна4ава офертата ти , щото така както си го написал аз го разбирам по следния на4ин : давам ти 240 лв(или колкото там обявиш) и после 22 месеца ползвам стика със сим карта с която мога да ползвам нет с условията на абонамента M-Tel Surf NonStop ...... или може би бъркам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
optrop Posted August 17, 2010 Author Share Posted August 17, 2010 може ли да поясниш какво то4но озна4ава офертата ти , щото така както си го написал аз го разбирам по следния на4ин : давам ти 240 лв(или колкото там обявиш) и после 22 месеца ползвам стика със сим карта с която мога да ползвам нет с условията на абонамента M-Tel Surf NonStop ...... или може би бъркам ? Правилно си разбрал. Стика го взех преди 2 месеца с идеята да го ползвам на вилата но скороста там не не добра поради слаб обхват и липса на 3G. Договора ми е 24 месеца които ми е вързан към телефона и гарантирам че 22 месеца ниама да бъде спрян. Просто не ми върше работа на мен за това го проддавам. Лека вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
optrop Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 220 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 интересно ... след като за 2 год. договор(M-Tel Surf NonStop) мтел предлага устройството безплатно, каква е уловката в исканите от теб пари? ... или ти предварително си предплатил тези 24 мес, които ще се ползва ... наистина не става ясно от обявата. ако може по-точно разяснение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
optrop Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 интересно ... след като за 2 год. договор(M-Tel Surf NonStop) мтел предлага устройството безплатно, каква е уловката в исканите от теб пари? ... или ти предварително си предплатил тези 24 мес, които ще се ползва ... наистина не става ясно от обявата. ако може по-точно разяснение. те ти го дават без пари но плащаш по 25-30 лв на месец. а аз това така или инъче ще го плащам още 22 месеца (по договор) но нямам да го ползвам. Демек взимаш го и още 22 месеца имаш нет. като ми истече договора го спирам по точно картата кум него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 а каква е гаранцията, че като ти го платя, нама на другия месец да си спреш картата и всичките ми пари до отидат по дяволите. доколкото разбрах ти не си го предплатил а ще плащаш месец за месец. интересува ме и на кои от двата варианта nonstop или non stop+ варианта трябва да е да си го платил за тези 22 месеца, за да е сигурна работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
optrop Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 а каква е гаранцията, че като ти го платя, нама на другия месец да си спреш картата и всичките ми пари до отидат по дяволите. доколкото разбрах ти не си го предплатил а ще плащаш месец за месец. интересува ме и на кои от двата варианта nonstop или non stop+ варианта трябва да е да си го платил за тези 22 месеца, за да е сигурна работата Гаранцията е че за 25лв. ако не си ги плащам ще ми спрат моита карта +2 карти кумбина ползвани от мои близки роднини които са на мое имеи и излиза всичко на една фактура като мое задалгение. А тарифния план е nonstop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
optrop Posted August 19, 2010 Author Share Posted August 19, 2010 210лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laptopfen Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 изпратих ти предложение на л.с. и чакам отговор п.с. само да попитам, ако го купя за 200лв., а ти отидеш на другия ден в М-тел и кажеш че си изгубил картата и ти издадат друга за 6лв. /може и да е безплатно/ , с моята какво става ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
optrop Posted August 20, 2010 Author Share Posted August 20, 2010 200лв п.с. само да попитам, ако го купя за 200лв., а ти отидеш на другия ден в М-тел и кажеш че си изгубил картата и ти издадат друга за 6лв. /може и да е безплатно/ , с моята какво става ?!? мислиш ли че сам толкова долен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
optrop Posted August 21, 2010 Author Share Posted August 21, 2010 190лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
optrop Posted August 21, 2010 Author Share Posted August 21, 2010 180лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laptopfen Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 пиши да се разберем на Skype: laptopfen1 п.с. Марго-то продал ли си го че имам колеги търсещи такова? никел ли е или черно? http://thegunman-bg.com/forum/viewtopic.php?p=49651&sid=edc5c9dd7fca04b72385a3b4281ec587 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.