Jump to content
BulForum.com

abe za samozadovolqvaneto

Recommended Posts

ili puk moje bi prosto ti ne go poznava6... mujete misleli 90% za sex... to zatva na mujete orgazma im e tolkova kratuk moje bi. i zatova postoqnno te ne sa dali na jenite tova, ot koeto se nujdaqt, a? i tova: "Koeto oznachava che za da e 100% zadovolen edin muj postoqnno trqbva da poluchava sex". to i na men mi se iska da otida v Egipet, ama nqkoi dava li mi?! za6to mujete ne mogat da razberat, 4e v toq jivot ne vsi4ko se polu4ava ei taka...?!?!?! vupros na psihika. ima i razli4ni muje. 6te se ute6avam s tova... slava bogu, 4e sum slu4ila na 4ovek. SLAVA BOGU! (ni6to li4no) ;)

И пак казвам МИСЛИ ЛОГИЧНО! Ако оргазъма на мъжете се възстановяваше веднага като на жените то когато една двойка прави секс партнйора ще "разцепи ..." на партнйорката от секс.Оргазъм след оргазъм докато не му омръзне и докато тя не изквичи на умряло.

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply
Purvoto koeto iskam da otbeleja Gotic Lady e che stabilno ti kucza statistikata...

2roto e svurzano s biologiqta...Mujat ima pove4e nujda ot sex otkolkoto edna jena.

No comment pove4e po tozi aspect.

Ami zabludena si si.....mnogo zabludena...

Ako masturbiraneto ti se struva perverzno to zapo4vam da pridobivam predstava ot koi tip jeni si ti.....pfuu dale4 ot takiva.

Edin suvet:Pogledni na problema(to spored teb e problem) ot biologi4na gledna to4ka kato vzemesh v predvid ne samo goreposo4eniq ot men hint..... :)

Mernah che kazvash ne6to za "zrqlo razsujdenie"

Ste go kaja napravo:postovete ti sa kategori4na demonstraziq na lipsa na kakvato i da e zrqlost y teb.....zelena slivka si oste :)

kva biologi4na gledna to4ka be?! ako edin muj ne si bie 4ekii postoqnno, tova nqma da go ubie, nali? az dokolkoto znam e taka. vseki ima pravo na li4no mnenie, no nikoi nqma pravo da dava ocenki za drugiq. da si pazi kompetentnoto mnenie za sebe si (OSOBENO KATO NE GO POZNAVA). zatova misli si za men kvoto si iska6, ama ne mi se otvarqi, ako ne iska6 problemi. OK? :angry:

Там е работата, че освен теб, никой друг не намира самозадоволяването за "недостъпно", "порок" или "забранен плод". Е, може и да има и други като теб, но като цяло сте малцинство. И ато много малко малцинство.

И по принцип е хубаво човек като казва нещо, да го казва така, че да не се налага после да дава обяснение аджеба какво точно е искал да каже ;)

ami ako ob6tuvah s misle6ti su6testva, nqma6e da e nujno da poqsnqvam moje bi? ili puk gre6a? znam kakvo 6te otgovori6, zatova nE sE hAbi, 4edence:) (udarenieto pada, kudeto sa glavnite bukvi4ki)

kva biologi4na gledna to4ka be?! ako edin muj ne si bie 4ekii postoqnno, tova nqma da go ubie, nali? az dokolkoto znam e taka. vseki ima pravo na li4no mnenie, no nikoi nqma pravo da dava ocenki za drugiq. da si pazi kompetentnoto mnenie za sebe si (OSOBENO KATO NE GO POZNAVA). zatova misli si za men kvoto si iska6, ama ne mi se otvarqi, ako ne iska6 problemi. OK? :angry:

Хаха Lady защо изобщо отвори тази тема? За да се скараме тука и да се сбием ли?

ama ne mi se otvarqi, ako ne iska6 problemi. OK? :angry:

Лелее, изпусни малко парата! Вярно, че ти се нахвърлихме като стадо вълци на самотна овчица, ама айде да не се заплашваме, какво ще кажеш?

Олелее тука вече и проблеми ще се създават.Лейди,жена си,не ти прави чест да говориш така.Стига изпълнения от селски тип.Аз отивам да правя анкетата

vij sq kvo.... poznavaneto nqma nishto ob6to s tova dali ti ima6 pravo na mnenie ili ne. za problemite nqma da obsujdam. sigurno i ti kato edno drugo "momi4e" 6te otgovori6 na vuprosa "da ne misli6 4e poznava6 pove4e mom4eta ot nqkoe mom4e?", 6te otgovori6 s "Da". 4ekiqta ne e nikvo neuvajenie. mujat ima pove4e testosteron v organizma si... zatova po-4esto stiga do vuzbuda. jenata svur6va po-bavno 6toto edin muj rqdko ot purviq put moje da zadovoli edna jena (v normalno sustoqnie... bez da e pil ili ne6to podobno. 6toto ako mom4eto izpu6i edin masur.. 6te ti izpruhne ustata da mu prai6 svirki). tva za orgazma e pulna tupotiq. verno 4e na muja e 15 sec... a na jenata nad 1 minuta, no kvo zna4enie ima tva? za tova e vinoven imenno testosterona. ako momi4eto ne vuzbujda mom4eto ... to moje da si q klati cqla ve4er i tq 6te stigne do orgazum 4 puti, a toi nito vednuj. kato iska6 orgazum samo s Sex nqma da stane. trq i frenska liubov, no vijdam 4e ne si mnogo naqsno po tezi vuprosi. ako ima ne6to pitai... ne se sramuvai. nali "ne te poznavame". samo4e qvno ti ne si naqsno 4e tva e internet i samo za 30 minuti moje da sme ti si4kite pred vratata i da ti zvunnem na zvuneca, no tva e tema na drug razgovor.

ama ne mi se otvarqi, ako ne iska6 problemi. OK? :angry:

:evil

само да поясна,че въпросната лейди е на половината на годините на своя сексуален партньор,а от своя страна той е на 30.мисля ,че това обяснява объркването в представите за нормално и ненормално в секса на лейдито... ;) Спорът с нея не води до нищо,уверявам ви. :wacko:

Gothic, приятелят ти какво прави като ти дойдат гостите? Защо си мислеш, че след като те знае ква си ще споделя това с теб? Или ти му лъскаш/лапаш или си дълбоко в заблуда отностно него. Абе ти озобщо имаш ли приятел? Обикновенно жените който мислят по този начин са някви задръстени дебелани по 100кила, дето киснат по форумите и пишат глупости щото ги е срам да излезнат на улицата :)

zatova misli si za men kvoto si iska6, ama ne mi se otvarqi, ako ne iska6 problemi. OK?
абе бейби я ходи се скрий някъде, кво с бой ли плашиш във форума или със себе си? :D

Ne vsichki muje bili takiva-xuxuxuxuxuxu.Q se stegni bulka!!!Ne poznavam jena deto da misli kato teb chestno.Ti si nahodka.Tova che mastrubirash ne oznachava che partniorut ti ne te zadovolqva.Ako na priqtelqt ti mu se priiska sex v 2-3 chasa prez noshtta i ti se obadi shte idesh li da te izklati ili shte mu teglish mainite a???Estestveno che toq nqma da ti se obadi v 2 chasa.Prosto shte si naparvi edna chekiq i shte si legne spokoen:)

Лелее, изпусни малко парата! Вярно, че ти се нахвърлихме като стадо вълци на самотна овчица, ама айде да не се заплашваме, какво ще кажеш?

ne sum az tazi, koqto obijda. za da ima zaplahi, trqbva da ima pri4ina. puk i vuob6te ne me u4udva mnenieto na vsi4ki. dotuk ne sum 4ula da pi6e i edna jena, koeto govori, 4e NE VSI4KI mislqt, kato teb, a vsi4ki MUJE. qsno mi e tova.

само да поясна,че въпросната лейди е на половината на годините на своя сексуален партньор,а от своя страна той е на 30.мисля ,че това обяснява объркването в представите за нормално и ненормално в секса на лейдито... ;) Спорът с нея не води до нищо,уверявам ви. :wacko:

ne moje6 da znae6 do kakvo vodi sporut s men, poneje ti nikoga ne si vodil spor s men. ti samo si se zaqjdal s men. a mejdu spor i zaqjdane razlika ne samo 4e ima, a i e ogromna. zatova, stoqn4o, tihi4ko. po-dobre si mul4i, otkolkoto da govori6, bez da znae6.

ami ako ob6tuvah s misle6ti su6testva, nqma6e da e nujno da poqsnqvam moje bi? ili puk gre6a? znam kakvo 6te otgovori6, zatova nE sE hAbi, 4edence:)

Дам, ние тук всички сме бунаци, събирани от къра. Чудя се как така едно интелигентно и изчистено от всякакви пороци създание е попаднало сред нас? Съдбата е жестока, нали...

Колкото до поясненията - ако има и един човек, който е схванал мисълта ти преди да я разясниш, ще се извиня пред всички за невежеството си!

Боже мой,или вие всички сте много прости и непросветени или аз нещо не разбирам,но по-абсурден диалог не съм чела! :devil

Най-естественото нещо е да се маструбира,по този начин човек опознава тялото си и разбира какво му доставя усоволствие,за да мове и сексът да се усъвършенства по този начин!

Опознай себе си,за да се обикнеш! :D

Айде всички-Гоу ту дъ бадрум енд енджой дъ фийлийг!

Goti4eska slivke,s risk da doprinesa za prevru6taneto na foruma v arena za li4ni napadki ste ti kaja che naistina ima razlika mejdu spor i zaqjdane...Pro4eti mi pak post-a i go obmisli po vnimatelno....ste ti stane qsno kolko greshno si go vuzpriela.

Imashe samo lek no zaslujen sarkasam.

A da i ne se kazvam stoqn4o...

Ne te poznavam a i ne iskam...... :)

aaaaaaaaaaa ако е на 30 дайте да не се занимаваме, че ще каже на "гаджето" дето сигурно спи с още 3 или пък е толкова грозен че възрастните не му връзват. знаеш ли? ти може да си му първата ! замисли се над въпроса. тати знае ли че гаджето ти е на 30 години и те клати като озряла череша? данеби вчера да ти е било за първи път и ся да си "гъзарка"? и не минавай с реплики "аз кога се отворих още....", просто не е толкова престижно колкото си мислиш. трябва да те е срам че миналата година ти е дошъл цикъла, а още преди тва си почнала да се раздаваш. тоя пич ще те тъпче докато не му писне... после ти ще ревеш и ще ходиш при него да си прави квото си иска с теб. момичета като теб са много наивни и лесни за манипулация. направо ви се възхищавам на такива като теб... да не си клонинг на някво животно?

хей lady имаш ли pic-4e? чудно ми е как ще изглежда една жена мислеща по този начин...

а според мен е много неприятно да ходиш с човек 2 пъти по-голям от теб (без убиди моля те). Миналата седмица се засякахме с една приятелка на едно кафенце. тя беше с компания -една друга нейна приятелка и еднин зрял мъж ,гаджето и , който можеше да и е баща! Много неприятна гледка...

Най-естественото нещо е да се маструбира,по този начин човек опознава тялото си и разбира какво му доставя усоволствие

Мисля, че след това изказване на МОМИЧЕ може да затворим темата и да се запътим към тоалетната ;)

HEKTIK, моите уважения!

"Най-естественото нещо е да се маструбира,по този начин човек опознава тялото си и разбира какво му доставя усоволствие,за да мове и сексът да се усъвършенства по този начин!"

Bravos!!!! E tva e istinata!!Pozdravqvam te HEKTIK ti si jena koqto razbira za kakvo stava vupros!

Da be verno kak li izglejda Gticheskata Dama???Sigurno stranno :(

abe ti ne si se nau4il da pi6e6 o6te (za prepinatelnite znaci i pravopisnite gre6ki govorq)
днес цял ден си правиш вятър на устата, а ти за главни букви чувала ли си? Имам странното чувство, че секса ти е terra incognita, по добре вземи да се опознаеш по-добре с партньора си!

хей lady имаш ли pic-4e? чудно ми е как ще изглежда една жена мислеща по този начин...

Alien samo ti li :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...