бат Ицо Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Забелязвам на доста места, че модераторите се възприемат едва ли не като господ. За съжаление и тук това е налице. Повод е темата 'Анкета за процесори'. Не видях каква причина има за да бъде заключена, освен че на един от модераторите му е писнала. Нито има отворена друга такава тема, нито този който я е отворил е пожелал тя да бъде затворена. Напротив - с модераторското Им право (да им свети името) дадено им от Него (и на него), устите ни бяха запушени. Препоръката ми към модераторския екип е да се съберете и да си изясните каква е точно ролята на модератора. Знам, че това е отговорност, но е власт с която не трябва да се злоупотребява. Предварително се презапознах с правилата на форума. ----- Запазих си текста, така, че ако някой все пак ме модерира(изтрие) - ще върна темата пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Поне be happy, че модераторите не са като в клубовете на дира ... то там модератори няма, има мародератори ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 AN4ETO едно време беша направила темичка "комплексари ли са модераторите" )))))))))))))))))))))) Там малко сме си говорили какво и защо модераторите са най-лошите и винаги и навсякъде ли са такива, може би има общи точки с тази. Бтв, ако имаш оплакване най-добре е в него да сложиш и линк към темата. Иначе следващия път при проблеми с модераторите можеш да ми пишеш ПМ за да видим къде, какво и защо вместо да занимаваме другите юзъри. Познаваш ме, а да те е срам не ми се вярва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 За съжаление в правилата беше добавено, че по модераторска преценка може да се затвори всяка тема без обяснение от тяхна страна или нещо такова. Това е доста неясно и разтегливо, но какво може да се прави........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 17, 2004 Author Share Posted June 17, 2004 Оки - темата се заключва. Нямам против и да бъде изтрита Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 бе да си модератор е гадно. който си мисли, че това е някаква превилегия, дълбоко се лъже. тва е една гадна отговорност, която носят със себе си. кофтито е само, че човек като стане модератор и леко се променя с приказките си, някак си се вижда властта му в тях и леко отблъсква. затова да си си прост юзер е най-гот, пък да ти правят квото искат темите. яз нямам никви забележки освен една - мразим заключени теми. Заключената тема за мен е равна на боклук, а на боклука мястото му не е във форума. edit: обикновенно темите се заключват, понеже се изместват от замисъла си. Но точно със заключването, модератора показва мързела си, понеже работата му е, по мое мнение разбира се, да изчисти глупостите от темата и да я подържа на ниво. То с ключа и баба знае. Изсрали се хората, па нека си седи, нали е заключено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Мисля , че темата за процесорите трябва да я отворят , но само за линкове , и ако някой се раздрънка (като мене ) - warn PP.не знам дали може така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 awe spored men nqma da e lo6o predi da se zatvori dadena tema ot moderator...da se pi6e za6to e zatvorena-pone da se znae de:)) ina4e tfa e samo edna ideq de Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Според мен темата за процесори трябваше да бъде затворена(даже малко закъсняха) това вече не беше разискване а повторение на едни и същи " глупости" без никакъв резултат (нещо подобно на темите за скорости, тарифи.... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 Temata za procesorite be6e zatvorena ot mene poradi prostata pri4ina 4e ima nai-malko o6te 4-5 temi po vyprosa, i ako gospodin nedovolniq user si be6e napravil truda da polzva nezemno slojnata opciq SEARCH 6te6e da zabeleji tozi fakt. Osven tova ne smqtam 4e obsyjdane ka4estvata na Intel i AMD prevyrnato v selsko spor4e koi e po-dobyr Levski ili CSKA e ne6to koeto e ot polza za foruma i koeto nosi nqkakva infomativnost za users. Da ne govorim pyk za neprosvetenosta na 90% ot users postvali po temata po vyprosa s procesorite. Nqmam kakvo da dobavq pove4e. Sledva6tata takava tema 6te byde napravo iztrita i 4oveka pusnal temata minava na moderated mode za dosta dylgo vreme ! Moga da napravq pinned tema v hardware kydeto da se obsyjdat ka4estvata na CPU-tata, no samo pri uslovie 4e postvat hora naqsno s ne6tata a ne fen4eta. Ako ima meraklii da sporqt ka4estveno po vyprosa .... you are welcome ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 Добре - тъпа тема, ама защо пък човека ще бъде на 'moderated mode'. Това е супер странно наказание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 Za da sym siguren 4e nqma da ima pove4e typi temi ot tozi user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 Абе има една фраза: 'ДАЙ НА БЪЛГАРИНА МАЛКО ВЛАСТ И ТОЙ ЩЕ Я ИЗПОЛЗВА' А точно поради тази пречина и тъпата мирка е едно от най-комплексарските места в нета, дано и форомите не станат такива! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 Ami kvo da kaja pove4e. Kvoto imah kazah. Ako nqkoi ne e stoplil za kakvo govorq slabo me interesuva. Ako nqkoi ne e stoplil kakva mi e ideqta sy6to slabo me vylnuva. Ne znam dali znae6 no vlast se dava za da se izpolzva, a ne sa si q dyrji6 vyv vitrinata. Tova dali se izpolzva pravomerno ne e tvoq rabota. Ima si hora koito da precenqt, vikat im administratori. Dokato te ne re6at 4e zatvarqneto na typata tema e nepravomerno, tq 6te si ostane zatvorena. Kolkoto do forumite, te mnogo otdavna sa kompleksarski mesta. Pogledni samo iz na6iq forum kolko deca si izbivat kompleksite i 6te razbere6 za kakvo ide re4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 Долу Модератори и модераторки Свобода на словото и печата Стига глупости ако оставят форума без надзор знаете ли на какво ще заприлича тук. Понякога покрай сухото гори и мокрото, ама няма перфектна система за надзор. Някакъв си Бентам беше измислил Паноптикум - идеалния надзро, но уви и той е като идеалния газ - Не съществува. Така че хубаво или лошо животното модератор е нужно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 Аз лично нямам оплаквания от админите и модераторите , смятам , че много добре си вършат работата , с 1 забележка: да не правят арогантни и обидни изказвания (понякога има такива). Нямам предвид Килъринчо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 И аз сам на мнение че модераторите добре си вършат работата.Мен ме базикнаха че не съм добре с правописа но маината му-не ми се отдава да пиша на кирилица.Вярно е че за процесорите темата придоби излишък и с право я затвориха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 Breh...kakto vika poznai vinagi tejko e da si moderator kato si varshim rabotatoa ni zabelqzvat s losho ako pak sedim i lupim semki cql mesec i foruma se nakvasi qko s spam shits i obidi shte ima "bahti tapite moderatori nali za tva sa gi slojili" ave kakto kaza KILLERINCHO v edin post otdavan "dovolen user nqma" taka che ai ne s losho Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 18, 2004 Author Share Posted June 18, 2004 Оки - темата се заключва. Нямам против и да бъде изтрита Ясно съм изразил желанието си. С останалото само доливате масло в огъня --mod-note Така да бъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 Breh...kakto vika poznai vinagi tejko e da si moderator kato si varshim rabotatoa ni zabelqzvat s losho ako pak sedim i lupim semki cql mesec i foruma se nakvasi qko s spam shits i obidi shte ima "bahti tapite moderatori nali za tva sa gi slojili" ave kakto kaza KILLERINCHO v edin post otdavan "dovolen user nqma" taka che ai ne s losho Имало е случаи да се питат "за какво ли ни плащат" :o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.