Niilo Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Ако имате Firefox (предполагам и под Мозила ще стане), отворете www.data.bg. Стана ли ви весело? Яко, а? Напомня ми на по-миналия месец, когато като отвореше човек dir.bg екрана му се тресеше като за световно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 да същото и при мен! насрани са! всичко, което не е warez.ru е насрано Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Шшшшшш.... Много яко!! Искам да знам как става. Заривам се в сорса - бати якия ефект! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Ефекта при мен се появяваше само с Мозила, с Файърфокса го няма не питайте защо нямам идея кво е мазано Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 И при мен така Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 А при мен защо нищо не става ? (FireFox 0.8, Mozilla 1.5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 pri men stana s FireFox 0.8 a s ie ni6to kakyv e izvoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 А при мен защо нищо не става ? (FireFox 0.8, Mozilla 1.5) Защото горе е написано, че с файърфокса не се наблюдава този проблем. Иначе е много яко с Мозила! Супер е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Дайте един скрийншот и ние да видим бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Кво му е супер-а ? Нали все пак говорим за ефекта на изместване на целият пейдж надясно? или нещо по-колиритно Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 При мен всичко е о.к. Mozilla 1.7b (1280x960). Да не би този надпис "Best view in any resolution ;-)" да не е верен, щото май на 1024 не се събира цялата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Ето ви го скрииншота. Това е с Файърфокс 0.9... Да - за това изместване на елементите на дясно говорим. Ми яко е - как постоянно ти се отдалечават в далечината - направо като песен на Сигнал, да го... Това черничкото - расте ли расте... няма спиране... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Еба си... Това наистина си заслужавало да се види!!! Нямам си обяснение защо се получава, ама е жестоко... Иска ми се да изчакам да видя докаде ще стигне екрана, ама ми писва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Защото горе е написано, че с файърфокса не се наблюдава този проблем. Иначе е много яко с Мозила! Супер е pri men izliza tva Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Остави го някоя вечер за през ноща Малко кофти новините само бегат Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 pri men stana s FireFox 0.8 a s ie ni6to kakyv e izvoda Че уебмастера е некадърник, дето не си заслужава парите - това е извода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted June 17, 2004 Author Share Posted June 17, 2004 Че уебмастера е некадърник, дето не си заслужава парите - това е извода. Мхм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 S mozilla 1.6 niama grizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 оле аз сам с новата опера и ми стана супер шпек като го отворих.Това е баси позора за модераторите на дата.бг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 Какво общо има дата.бг със света? Мозила бе избран за браузер на годината (2003). Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 Ето ви го скрииншота. Това е с Файърфокс 0.9...Да - за това изместване на елементите на дясно говорим. Ми яко е - как постоянно ти се отдалечават в далечината - направо като песен на Сигнал, да го... Това черничкото - расте ли расте... няма спиране... Аз съм с Файърфокс 0.9 но всичко си е ок не се получава така EDIT:Обаче имам проблем със www.sos.bg без значение с кой браузър ефектът е все един и същ.Проблема се състои в това:отварям си заглавната страница пиша си име и парола на пощата и давам "влез"(дотук всичко е ок) и след това остава празен екран само от горе и от долу остават лентите със линкове ":: SOS.bg :: Новини :: Обяви :: Хумор :: Картички :: Чат :: Hosting :: Домейни :: Запознанства :: Форум" и това е от доста време насам някои има ли идея защо се получава така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.