Jump to content
BulForum.com

Некадърни дизайнери!

Niilo

Recommended Posts

Ако имате Firefox (предполагам и под Мозила ще стане), отворете www.data.bg. Стана ли ви весело? Яко, а? Напомня ми на по-миналия месец, когато като отвореше човек dir.bg екрана му се тресеше като за световно.

да същото и при мен! насрани са! всичко, което не е warez.ru е насрано :P

Ефекта при мен се появяваше само с Мозила, с Файърфокса го няма :) не питайте защо нямам идея кво е мазано :wacko:

А при мен защо нищо не става ? (FireFox 0.8, Mozilla 1.5)

А при мен защо нищо не става ? (FireFox 0.8, Mozilla 1.5)

Защото горе е написано, че с файърфокса не се наблюдава този проблем. Иначе е много яко с Мозила! Супер е :)

Кво му е супер-а ? Нали все пак говорим за ефекта на изместване на целият пейдж надясно? :confused или нещо по-колиритно :rolleyes:

Ето ви го скрииншота. Това е с Файърфокс 0.9...

Да - за това изместване на елементите на дясно говорим. Ми яко е - как постоянно ти се отдалечават в далечината - направо като песен на Сигнал, да го... :D :D :D

Това черничкото - расте ли расте... няма спиране...

Еба си... Това наистина си заслужавало да се види!!! :woot

Нямам си обяснение защо се получава, ама е жестоко... Иска ми се да изчакам да видя докаде ще стигне екрана, ама ми писва...

Защото горе е написано, че с файърфокса не се наблюдава този проблем. Иначе е много яко с Мозила! Супер е :)

pri men izliza tva untitled12.jpg

Ето ви го скрииншота. Това е с Файърфокс 0.9...

Да - за това изместване на елементите на дясно говорим. Ми яко е - как постоянно ти се отдалечават в далечината - направо като песен на Сигнал, да го...  :D  :D  :D

Това черничкото - расте ли расте... няма спиране...

Аз съм с Файърфокс 0.9 но всичко си е ок не се получава така :(

EDIT:Обаче имам проблем със www.sos.bg без значение с кой браузър ефектът е все един и същ.Проблема се състои в това:отварям си заглавната страница пиша си име и парола на пощата и давам "влез"(дотук всичко е ок) и след това остава празен екран само от горе и от долу остават лентите със линкове ":: SOS.bg :: Новини :: Обяви :: Хумор :: Картички :: Чат :: Hosting :: Домейни :: Запознанства :: Форум" и това е от доста време насам :cry :confused някои има ли идея защо се получава така :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...