Mockingbird Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Премина се в “Какво ви минава през политиката…” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Ъъ... К`во за моите ташаци!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Просто Виден има афинитет към гениталиите ти и мине не мине, ги споменава и търси. Я мъде, а "джойстици" Те така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Ма да пита, бе! Веднага ще го осведомя! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Ми ето - пита Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Ще го качи на Анакондата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Обаче латентният гей няма как да не се обади като типичен слакър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 (edited) 35 minutes ago, RaptoR said: латентният гей Гладна кокошка просо сънува. Някакви собствени проекции опитваш да прехвърляш по хората ми се струва. Edited February 2, 2023 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 9 minutes ago, mIRCata said: Гладна кокошка просо сънува. Някакви собствени проекции опитваш да прехвърляш по хората ми се струва. Единствено ти като латентен гей говориш в тая посока - трети път повтарям Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Ем ти като постоянно се интересуваш от мъжки топки и уйове, открито. Открит ли да те водим? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 (edited) 3 minutes ago, mIRCata said: Ем ти като постоянно се интересуваш от мъжки топки и уйове, открито. Открит ли да те водим? Ми ти като нито си бил на масата, нито знаеш за какво говорим къде се бъркаш с латентната си гейщина!?!?! Щото по принцип тия вътрешни закачни нямат НИЩО общо с това, нито на някой от нас му е минало през ума... А на тебе САМО това ти е на ума Edited February 2, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 (edited) Аз пак не разбрах какъв беше казусът с моите топки и защо се повдигна този въпрос. Както и последният лузър знае, аз имам ТРИ! И всяка една е по-голяма и космата от останалите две. И кво толкова!? Edited February 2, 2023 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) Ми явно освен че не помниш, че си го вадил на масата не помниш и разговора довел до това ти движение! ЕДИТ: Подсказка - цялата работа до бръснене отива. Edited February 3, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts