RaptoR Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 За много години, уважаеми другари... и Галя! Много здраве и късмет на всички! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 Хахахахаха, за много години! Здрави бъдете! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 За много години! Здраве и спокойствие през новата 2019-та! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 За много години, форОм! Живи и здрави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 За много години на всички! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 За съжаление на това събитие се видя селенията на мнозинството. Умишлено бутане, псуване като минеш покрай тях, миришат, физиономиите им едни такива измъчени и сърдити, само оплаквания. По бая големи събития съм бил, че и доста по-големи от това, но такова нещо не съм видял. Винаги ги има лошите семки, но тук насищането беше прекалено. Хората трябва да си променят нагласата и поведението, иначе до никъде няма да стигнем. Не ми се иска да почвам, щото ще те попилея ако го направя..... Как не те е срам се чудя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 13, 2019 Author Share Posted January 13, 2019 (edited) Не знам за другото, но съм съгласен за намръщените, вечно драматочни физиономии, които се виждат и по телевизия и навсякъде. Особено на доста жени (ми е направило впечатление). Едно сърдито се гледа, обвиняващо всички останали.. хубаво тежък живота, ама то си е наистина до манталитет и човек. И аз плюя и критикувам държава, и т.н. и т.н., но то няма нищо общо с това да си вечно намръщен, което често е свързано и с това да нямаш грам самокритичност и дори да се шегуваш със себе си. Относно събитието.... може би имах някакви по-големи очаквания... нищо особено, бих казал :Р . Аз лично имам определено мнение, че сцената не й беше съвсем мястото по средата на булевард. Ама то в толкова хубавия ни град май е нямало по-широко пространство за нея може би :Р . Малко ирония. После там кукери мукери.... абе... Edited January 13, 2019 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo_minava Posted January 14, 2019 Share Posted January 14, 2019 Много квалификации, много делене и пак само едното философстване остава. Вълнуват се хората, споделят. Безплатно и доброволно им лъсват задните части. И не само. Което си е супер. Улесняват те. Кое ти харесва - избираш ти. Кое за пореден път да си избереш да не харесаш - пак избираш ти Накратко и най-съществено, но под формата на въпрос: Какъв беше твоят минимален, миниатюрен дори незначителен принос за града в който живееш, и в който се случи централното събитие за Европа дотук? Подготовката за него мина. Откриването също. Но има достатъчно време да наваксваш през годината, защото логото, сцената и кметът не са твоят личен живот, нищо че за много хора явно беше така или всячески се опитаха да те убедят точно в това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 14, 2019 Share Posted January 14, 2019 Ся чакаме километричен пост, който се описва с едно изречение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 14, 2019 Author Share Posted January 14, 2019 Ся чакаме километричен пост, който се описва с едно изречение Ако това беше насочено към мен, ще те разочаровам. На подобни безсмислици как да отговоря... Колкото аз (не) мога да докажа тук колко и дали съм допринесъл с нещо за този град, толкова и той (не) може. Но за разлика от него, аз имам (често критично) мислене. Но нали знаеш за овцете .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 14, 2019 Share Posted January 14, 2019 Ако това беше насочено към мен, ще те разочаровам. На подобни безсмислици как да отговоря... Колкото аз (не) мога да докажа тук колко и дали съм допринесъл с нещо за този град, толкова и той (не) може. Но за разлика от него, аз имам (често критично) мислене. Но нали знаеш за овцете .. Все повече се убеждавам, че си заслужаваме управниците - виж че стадото им се радва и им се кланя, даже като ги клатят здраво! Важното е да има ядене и пиене и малко шаренко пък ония да си правят каквото искат, овцете си викат пак бива виж колко са готини! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 14, 2019 Author Share Posted January 14, 2019 Все повече се убеждавам, че си заслужаваме управниците - виж че стадото им се радва и им се кланя, даже като ги клатят здраво! Важното е да има ядене и пиене и малко шаренко пък ония да си правят каквото искат, овцете си викат пак бива виж колко са готини! Еми да пиша за пореден път тук, темата и без това е такава . И аз отдавна полу прикрито разсъждавам по този начин вече. Но ако говорим за някакво недоволство или критика по отношение на каквото и да е, правено от "управниците", е с ясното съзнание, че "толкова си могат". И явно не на всички е ясно в колко космически мащаби се краде от всичко, над 70% от всичко от всяка поръчка се прибира по най-различни начини и врътки, а за същинската работа остават трохи и всичко е такова, каквото се вижда. Но дори това някои хора не го виждат, но ... ти го каза добре. Винаги мога да кажа и добри неща за всичко, не всичко е черно..., но просто в случая далеч не смятам, че доброто е (ще бъде) повече. Но за толкова пари... (колкото са останали след прибирането) - толкова! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Вчера понеже брат ми ми гостува направих парадната разходка из центъра за петилетката. Установих, че Рахата се е превърнал в огромен комплекс и трябва да увъртим една среща там при сухо и топлпо време. Мястото е станало отлично, макар цените да са все едно съм в Лозенец и да предлагат предимно пикнята на Каменица... Добре че Пломари има навсякъде... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Това някакво заведние в Пловдив ли е? Ако да, досега не съм го чувал, стана ми интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Рахат тепе. Горе на руините на стария град. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 А да, не отдавна минавах от там и ми направи впечатление, че има нещо променено и разширено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Когато затвориха Азията - форОмните срещи се преместиха там... Срещите на клуб "Самотно с Ръце" бяха там, за който помни това вътрешнофорОмно общество Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Помня аз, помня, но така и не съм идвал на среща там... А като помня снимките, то мязаше на ресторанта на Миташки. Сега е направо топ класа. И са заграбили целия връх на тепето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 On 2/12/2019 at 1:40 PM, RaptoR said: Чисто и просто Галицин явно вчера е имал много лош ден, напил се с неква урина на Столично и беше решил да се заяжда с всичко и всички... Галицин няма лоши дни... На лошите дни понякога им се случва Галицин. А сега спри да се правиш на врачка. Щото е неуместно също толкова, колкото да говориш и за бири. Нали..., в смисъл, че излоченото* количествено никак не означава, че изтерзаните ти вкусови луковици и химиорецептори подават някаква информация на мастната тъкан във валчестата ти главица. То е все едно Ангел да се изказва на тема - Банкетна култура. Ми... сдухано е някак.... *Лочене - Провери творчеството на Тери Пратчет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Ти явно си в продължителна фаза с кисела краставица в гъза... И викам да не ми казваш за какво ще говоря аз... Щото някои работи до един момент са забавни, но после стават досадни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Видене, аз пък вика да вземеш да извадиш бастуна от своя гъз най-сетне, а!? Не, че нещо, ама явно ти причинява дискомфорт и напрежение в шийната област.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 Момчиле Чоглавият обаче не е докаран добре... Виж го че още малко пяна ще вземе да му излиза.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Видене, да ти казвам ли по където можеш да ме цунеш, или все още имаш живи синапси, та и сам да сметнеш две и две!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 (edited) Абе кво стаа с тая тема?!??!?! На Галицин ташаците още са неразгадaема джунгла (UNCHARTED) Edited January 30, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts