netrootbg Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 "При Пламен" може да срещне и оркестър Изомруд. Като положително го визирам. На жена му как ще и се стори е друга тема. Не съм пробвал там рапаните, но догодина ще го направя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 Тертиплия е бай Пламен. Докато държи изкъсо кухнята, всичко му е добро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 В „При Пламен“ могат да се срещнат много... неща Кефи ме това момче. А келнерите му наистина изкъртват де що фаянс има. На въпрос - Какво представлява хайдушкият шиш? Отговорът е - Мии..., месо с нЕкви зеленчуци... Ама кухнята там е наистина добра! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 В „При Пламен“ могат да се срещнат много... неща Кефи ме това момче. Мерси...нищо, че е за адаша, знам че и мене ме уважаваш. А иначе покрай днешното посещение на Меркел в Македония, реших да прочета малко новини от извора - "Печатени медиуми во Македонија", както и "Македонски мрежни места". Медиите им наистина са "медиуми" както им казват там, особено пък с начина им на изразяване човек може бая да се посмее като ги гледа как всячески се опитват да говорят и пишат на старобългарски диалект, а също и зорлем да бъкат тук-там сръбска латиница, само и само да не пишат на чист български. Примерно канцлерката Меркел за тях е "канцеларката Меркел" и за нея разбрах, че "дека Меркел има фобија од кучиња" и че "нејзиниот сопруг е Фантомот од опера, а и други интересни неща научих за въпросната канцеларка...особено ме изкефи Берлинскиот sид и тяхното "таа", което звучи доста по-близо до нашето "тая", отколкото до "тя", обаче пък много върви като обръщение към Меркел. Меркел за време на падот на Берлинскиот ѕид била на свечената прослава со своите другарки од „западната“ страна на градот, но само кусо славела и веднаш си заминала дома за да спие. Причината е тоа што таа секогаш сака добро да се наспие и секога навреме си легнува. – Не сакам со главата да треснам во бирото – рекла во една прилика таа. П.П. Между другото всичкото това дето съм го цитирал не е от някакви техни хумористични сайтове или такива с вицове, а напълно сериозни медии, пардон - медиуми, с напълно сериозни новини...просто така се изразяват и пишат хората, че всяко нещо изглежда като майтап. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Ми то, цялата им държава е майтап.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 Нямам идея,писах му във Фб но май рядко влиза...ще разберем Иначе и на мен ми е мерак,обаче мисля да си пратя мотора до Копенхаген,a аз със самолет и от там са към 2000 км...иначе много време отнема.И ресурс де Понеже нали все ги гоня, Будаков ми е и на мене във ФБ. Наблюдавах тая "разходка" с мотор, накрая даже беше снимал километража при прибирането. Беше станал неузнаваем и говореше за ужасните скандинавски комари, та като се замисля - не бе малко време тоя преход. Мога да погледна, но не в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Тая вечер поне 3 пъти свалях слушалките на Покрива, поради юнашко бучене откъм блока на Пешо, в смисъл на жена му... Не знам дали Ванката е минавал по трасето, но то не беше бучене, виене, пърдене - секви видове се изреждаха... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Аз не съм в Бг. Такива неща не правя по улиците или където и да било . Даже за да демонстрирам на Пламен звука, отидохме буквално извън града. Иначе можеше и пред тях... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Иначе можеше и пред тях... Не можеше - нямаше как да измерим реалните децибели, понеже пред нас звукът се отразява от поредицата сгради от двете страни на улицата....пък и всичко е доста нагъсто и имаше вероятност да се наложи да плащаш някоя паднала от вибрациите витрина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Друг път ще мерим пред Пешо. Много по - удобно е . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Ммм да, доста широчко е...ама предлагам втория път да направим по-продължителни замервания за по-детайлни резултати. Пешо, извинявай, но се налага с цел по-точни резултати - няма да се оливаме, половин-един час ще ни е достатъчен...само ми напомни кога каза, че обикновено си у вас, понеже съм забравил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Друг път ще мерим пред Пешо. Много по - удобно е . Точно тва щях да ти кажа!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Друг път ще мерим пред Пешо. Много по - удобно е . Свиркай сбор да гледаме,ама хубава цедка в движение да излезе белия пламък :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Кажете кога, да подготвя трасето, да си сваля лъка от Марково - отдавна ми е мерак да пробвам подвижни цели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Моторджиите сме като ято... Та ще ти трябва гатлинг лък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Начи по-голям шанс да уцеля нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Начи по-голям шанс да уцеля нещо Да,изпили "мушката" на лъкчето първо ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Слагайте противопиронните гуми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Пешо, миналата вечер беше наистина зле. Тва ако е така редовно там аз бих стрелял с нещо докато не се научат и сменят маршрута. Аз не съм близо дори по права линия, при това в тоя момент съм на ниво 10 етаж и пак беше безумен пърдежа... Отделно съм със слушалки и го чувам през музиката... В единия случай даже пърдежа бе групов и отекваше в нощта чак докъм ВСИ, може би и по-далеч. Едно че не разбирам как е възможно нормален човек да се кефи на тоя ОТВРАТИТЕЛЕН пърдеж и второ - ако това ми е под прозорците ще има зверски retaliation! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Айде Стефчо се ожени... Притеснен съм.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 За жена ли?...само питам...за всеки случай... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Едно че не разбирам как е възможно нормален човек да се кефи на тоя ОТВРАТИТЕЛЕН пърдеж и второ - ако това ми е под прозорците ще има зверски retaliation! Аз карам с тапи в ушите. С 35dB намаляват шума. Ако искаш да ти дам няколко. Последно поръчах 200 броя. Причината да ги ползвам е шума от вятъра. Над 80км/ч не си чувам ауспуха, но вятъра започва да става доста силен. За жена ли?...само питам...за всеки случай...За жена е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Пешо, миналата вечер беше наистина зле. Тва ако е така редовно там аз бих стрелял с нещо докато не се научат и сменят маршрута. Аз не съм близо дори по права линия, при това в тоя момент съм на ниво 10 етаж и пак беше безумен пърдежа... Отделно съм със слушалки и го чувам през музиката... В единия случай даже пърдежа бе групов и отекваше в нощта чак докъм ВСИ, може би и по-далеч. Едно че не разбирам как е възможно нормален човек да се кефи на тоя ОТВРАТИТЕЛЕН пърдеж и второ - ако това ми е под прозорците ще има зверски retaliation! Ами тренинга от времето, когато живеех срещу центъра по хигиена на Иван Гешов в София явно помага. Тая сутрин дори и апокалипсиса, който създават от сметосъбирането не ме беше събудил Ама срещу кварталните котки явно нямам резистентност все още, та ме будят и прашката и торбичката с камъни си стоят на терасата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 За жена е. Абе то в днешно време нищо не е сигурно...знам ли го, може да е лапнал по някоя хубава външност като тая в спойлера примерно, та е добра идея да види как е записана в акта за раждане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 (edited) Аз карам с тапи в ушите. С 35dB намаляват шума... Вземи си и тих шлем освен тапите,за прав мотор си трябва.Shoei GT-Air препоръчвам горещо :-) Edited September 16, 2018 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts