RaptoR Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Младеж, не мое'се вадат така компромати! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Хаха, Рууу, уби ме Хубави бяха нашите срещи. Дали баба помни онзи разговор? И аз имам доста снимки, но съм на телефона, а те са на ПС. Лека от мен Ако си говорим честно, мен всички ме дразните понякога, ама и аз ви дразня, та има баланс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Да, присъстваш на разговора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Хаха, тоя на записа ли? Трябва да го чуя утре... Аз говоря за един разговор за ку*ви, на който баба стана неволен слушател Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 Той е дълъг разговор, почва от бийтълс, пресли и куин, след това минаваме през някой съфорумец и те така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 Бях забравил как бабата слушА за коври и стриптизьорки Обаче Руми как тихо и подмолно ни е записвАл... А ето и първото парти на моя територия в ресторанта ми - 27.10.2007... Помните ли докато си печах скарата на терасата как оня опел подхвръкна и се вряза в тополата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 Значи Стаси имаше "леката" подкрепа на Гено докато да го турят да легне... И нелеката задача да следи след това да диша и да не се задави кашалота насън докато ние не възмутимо се наливахме и тъпчехме... Това мисля, че няма да го забравя никога . Вечерта беше доста забавна, но аз не помня да е имало скучна форумна среща. Между другото тогава и аз бях доста подпийнал и на следващия ден ми беше доста лошичко Скоро се очаква и аз да се върна от София към Пловдив и ще се включа в следващото събиране в Йегерхофа Ето един пост от тогава ----------------------------------------------------------- Между другото трактата "КАКА ВИ Е БЯСНА" минава засега в зелената зона (като изключим чашата и отнесения й за мезе винен кебап), а аз все още не стъпвам в източния санитарен възел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 Уникум! Стаси, онази нощ научихте нещо важно - бира и ракия не може да се месят на гьотьоря в една и съща вечер! От мен чао, другари, тръгвам за Девин... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 Бирата по принцип не се меша с нищо! И това го знаят и дечицата в трети клас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 Бирата по принцип не се меша с нищо! И това го знаят и дечицата в трети клас. Пиринското може да го мешаш с всичко...то не е точно бира... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 (edited) Пиринското може да го мешаш с всичко...то не е точно бира... До едно време След определено количество пак започва да пречи. "Един приятел така ми каза" едит: Аз напоследък пия или само бира, или 1 малка да утоля жаждата и прехвърлям на нещо друго Edited August 24, 2018 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 (edited) Ми не знам... Аз до третото пикане може и да суична на нещо друго. Ама подмина ли го, знам, че съм в опасна акватория и и в никакъв случай курсът не бива да се променя Edited August 24, 2018 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 Има си доказани правила, има си и неща, които не са за всеки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 Бахти - фиркам си сам в механа за 15 с камина... Добре че набарах сРПското! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Бахти... Третата снимка е още от времето преди да си пуснеш истински цици... Как летят годините..... Тогава още не е познавал злоупотребата с "Пиринско". Бахти - фиркам си сам в механа за 15 с камина... Добре че набарах сРПското! Къде това бе мисире, в Девин ли? Отиди до Триград в Замъка Хорлог - страшен хотел е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Ами имам триетажна вила на разположение за 4 нощувки със закуска за 320 лева ... Та къв хотел, кви 5 леа??? Ебем ти и претъпканите хотели дето за същото (всъщност много по-малко от това, което имам реално) ми искаха 1400-2000 лева? Ква газ си пил? Мисир! Дай си пустия фейс да видиш на какво място съм... Между другото Бъчвите е брутална ме'ана, такова светкавично сервиране не бех виждАл. Тая вечер в Старата върба! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 (edited) Тогава още не е познавал злоупотребата с "Пиринско". Къде това бе мисире, в Девин ли? Отиди до Триград в Замъка Хорлог - страшен хотел е! Изобщо не съм очарован от тоя замък. Нито от персонала, нито от собственика...супер скапано отношение и цени в небесата....И изобщо не е кой знае какво.... В Девин правилната кръчма е точно след центъра, до реката. Старата върба. Както и мистър Иванов споделя. Няколко пъти съм ходил там. Малка е и не всеки път има места. Но е топ. Edited August 25, 2018 by Mockingbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 ...А аз що прочетох - мисирът Иванов...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 По навик... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Изобщо не съм очарован от тоя замък. Нито от персонала, нито от собственика...супер скапано отношение и цени в небесата....И изобщо не е кой знае какво.... Младежо, явно сме били в различни замъци. Собственикът не го знам кой е, но персонала бяха все местни хора, които и миг не ни оставиха без внимание, да не говорим за изцяло домашно приготвената храна, сирене и кашкавал от местната мандра, прясно изпечена домашна баница, мурсалски чай и сок от бъз и боровинки на корем. За цените не знам с какво го сравняваш, но в два пъти по-скъпия Спа хотел Персенк в Девин, мърсотията и вонята на цигари беше покъртителна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Пука ти, във върбата е истината. Щом си прекарал добре.... това е важното. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Какви планини бе хора(и мисири). Лято е, време за море е. Наздраве от Барчето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Изобщо не съм очарован от тоя замък. Нито от персонала, нито от собственика...супер скапано отношение и цени в небесата....И изобщо не е кой знае какво.... В Девин правилната кръчма е точно след центъра, до реката. Старата върба. Както и мистър Иванов споделя. Няколко пъти съм ходил там. Малка е и не всеки път има места. Но е топ. Върбата се каза ТОТАЛЕН резил... Ебати и кварталната каравана! Точно за квартални пиянки. Бъчвите е КЛАСИ нагоре, особено за семейства с деца. Посредствена храна, удуших се в тоя вагон и станах вир вода, БЕЗУМНА тъпня с тия кухненски ъгли вместо да се сложат масите до прозорците и да се гледа реката. Агнешкото беше прилично, но "дроб сармата" си беше преварен ориз с магданоз - дроб не видОх - не може тва да ми го сервираш за близо 17 лева!!! Картофите на децата бяха добри. Слаба работа - става да седнеш с другари да се осереш, но с деца ли си - трагедия. Младежо, явно сме били в различни замъци. Собственикът не го знам кой е, но персонала бяха все местни хора, които и миг не ни оставиха без внимание, да не говорим за изцяло домашно приготвената храна, сирене и кашкавал от местната мандра, прясно изпечена домашна баница, мурсалски чай и сок от бъз и боровинки на корем. За цените не знам с какво го сравняваш, но в два пъти по-скъпия Спа хотел Персенк в Девин, мърсотията и вонята на цигари беше покъртителна. Утре ще съм в аквапарка цял ден, ще видим. Приятелят ми е бил миналата седмица там и в хотела - ресторанта каза пълна отврат. И понеже има някакви права за рецензии в Гугъл или където там - вика направих ги мат и маскара - тотален шит. Ще видим утре парка. Истината си остава КРИС и ще се върна пак тук. Отделно че и кухнята им е много добра и на безумно по-ниски цени. Одеве раздигах фамилията на бургия от калпавата върба само да се върна преди да затвори кухнята и да си доям като хората. В смисъл на теферич и с готината група на персонала. И заради мен ми стояха до одеве на масата да си лафим, отделно какви манатарки ми направиха за ... 6 лева... ЕДИТ: Иване, на първи идвам ама там ме е страх да влизам, че осъмвам тежко... Много поздрави на Сашо и Наско и Нино Данонино ако е там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 Утре ще съм в аквапарка цял ден, ще видим. Аквапарка е добре. Даже много добре. В ресторанта се въртяха едни чевермета, ама имах друга програма и не опрях до тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts