Godfather Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Ще се наложи да пропусна днес. Вече е почти 18 часа, а аз съм буквално на майната си. На 2 часа от Калотина. Няма как да успея да се прибера и да се оправя дори и за 22 часа. Моята ситуация също се усложнява неимоверно и вероятно няма да мога да се докопам до Йегера. Съжалявам, но в оставащите три дни просто ми се стовариха страшно много ангажименти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Както гледам сбирката тази вечер няма да се състои.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 (edited) Тамън тръгвах... Ще се събираме ли въобще?Ред: Тръгвам, най много с Виден да пием по някоя-друга бира за ваше здраве Edited August 13, 2018 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 А едно време какви бяха форумните сбирки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Тъкмо се прибирам... Не бях видял какво сте писали тук и си отидох в Йегера, като Пешо се доказа като най-сериозния в групата. Искам да ви кажа, че сте ТОТАЛНИ мисири в невиждан мащаб и чеп за зеле не става от вас! Сега ще си полегна, понеже ми е тежко и утре ще продължа да ви нареждам, мисири проскубани! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Искам да ви кажа, че сте ТОТАЛНИ мисири в невиждан мащаб и чеп за зеле не става от вас! Ма гоУем си мисир, на теб ти е широко около врата, ама на мен ми остават точно два дни преди полета, който е в 6.30 сутринта и още имам една камара глупости за вършене преди да започна да си стягам багажа. Много е лесно да мисирстваш на чужд гръб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Изобщо, ама изобщо не приемам мисирски оправдания. Какъв е тоя багаж дето два дни ми го стягаш? Мисирска перушина? Тотална трагедия сте всичките - факт! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Аз тъкмо звънях на Виден за да проверя дали не сте там и да дойда... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Късно, Ванка, аз бях и с децата и жената... Добре си изкарахме, а Йегера отново блъсна една греда... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Какъв е тоя багаж дето два дни ми го стягаш? Мисирска перушина? Ма ти освен уникален мисир, явно си и чукча-мисир с пистелски уклон и липсващи читателски умения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Не ми се увъртай - тотал мисир си! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Ако продължаваме така, ще има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Дълго време мислих... кой ли трябва да е мисиртът на мисирите, но след като съобщи, че няма да идва на собственото си изпращане 40 минути преди срещата... наградата отива при....Цък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Аз когато разправям... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 ...кой ли трябва да е мисиртът на мисирите... Правилното е: "мисиртът на мисиртите". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Що се правите на мисирки бе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Веско трябваше да направи стриптийза и да ни забавлява, вместо Ванчо да плещи за казуалното ебaнe на дневна база.... Кадри от един кошмарно тежък ден за Иван: или защо не трябва по никакъв начин да подценяваме дядовата ракия... Трябва да имам поне час и нещо записи от онзи ден, но трябва да го потърся из някой свален хард Още нещо отпреди повече от 10 години... 23.02.2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 (edited) Бахти... Третата снимка е още от времето преди да си пуснеш истински цици... Как летят годините..... П.п. А Ванчо кой го инсталира по очи в този шезлонг? Edited August 23, 2018 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Никой не го е инсталирал, той сам отиде "за малко"... На слънце и избра тая поза... На мен ми стана лошо дето си бях добре Иначе той обича да поляга - пример от Покрива , откриване сезон Ф1 2012Стефчо е тотално без коментар... Снимки с Весо няма да качвам, че ще ме убие... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Значи се оказва, че на Ванчо вратарчето му е много лабаво.... А с Бай Веселин снимките са винаги епик! Имам тук едни, дет е заел поза а ла Волният Уили.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Аз имам много, както и часове видео, което ме е страх да прегледам... Но истински култовите си остават тези: Всички, които знаят ИСТОРИЯТА знаят защо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Хахахаа.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 (edited) Аз именно след тази история започнах да уважавам като мъж, крехкия и невръстен по онова време Стасьо.... Това да влачиш на рамото си онова голямо и бълващо по стени и тавани говедо си е наистина мъжка работа! Аз на второто изригване просто щях да го метна на пода и да му спестя мъките с ритници и препарат за отпушване на канали, прокаран с помощта на четка за тоалетна.... П.п. И за милионен път ти казвам - Тая твоята жена е ЗЛАТНА! На ръце трябва да я носиш и паметник преживе да и вдигнеш! Edited August 23, 2018 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Значи Стаси имаше "леката" подкрепа на Гено докато да го турят да легне... И нелеката задача да следи след това да диша и да не се задави кашалота насън докато ние не възмутимо се наливахме и тъпчехме... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Намерих целия запис - 33 минути и нещо е той и във вида му не трябва да вижда бял свят, че ще настъпи смут и хаус у форума, ще има разводи и тем подобни мисирщини, така, че ще си го запазя Не само Иван полежава Пламен фотографира Приготовленията са на ниво, както винаги Бирата изчезнА , Тук лично аз на тая среща се направИх мармалад, един литър джим'че без малко си направих, два дена ме нямаше после Отборна снимка На тая среща Стефчо май се чудеше да заминава ли да не заминава ли... Охааа Галин с лекция по помпа дюза и комънрейл май към Жоро Маминто манекенче А, дали могат да пеят или не могат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts