kotora Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 Направо си кажи тука :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 Може в понеделник евентуално да се видим. Програмата ми е с определена гъвкавост и засега само вторник и сряда ще съм извън Пловдив. ПП. За довечера в Йегера изобщо има ли някой навит, че не става никак ясно? Мисирът явно не чете където трябва, та съм му писал и на лично, но и аз ще отида. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 Мисирът явно не чете където трябва, та съм му писал и на лично, но и аз ще отида. Мисир, това е защото продължаваш да ми отговаряш в тази безумна тема (неясно защо), вместо в другата, където върви основния разговор. В колко часа отиваш в Йегера? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 Щото в онази отдавна не пиша, а ти си блял. Часа го казвай ти аз и сега мога да ида Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 След 5 мин съм там, мисир. ПП. Отвън няма нито една свободна маса. Седнал съм вътре веднага вляво в дъното на една кръгла маса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 Абе Вие нямате ли си телефони,бре?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 След 5 мин съм там, мисир. ПП. Отвън няма нито една свободна маса. Седнал съм вътре веднага вляво в дъното на една кръгла маса. Горе шатри няма ли??? След малко тръгвам и верно - телефони няма ли? ЕДИТ: Аз ще съм с фланелката NO MA'AM, понеже вече си забравихме фиНозомиите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 1, 2018 Author Share Posted August 1, 2018 Телефонните разговори струват пари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 Всичко е наред, пихме бири, макар и за кратко тази вечер. И скоро пак ще пием. Но както правилно каза Момчил - всичките сте мисири! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 Не само са мисири, ами направо са твърде несериозни мисири! А коментарите в темата бяха, за да разберат всички, че има среща в Йегера, ама то трябва и малко комън сенс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 2, 2018 Share Posted August 2, 2018 След вчерашния мач имах сили само да се прибера, да хапна един таратор, да се овъргалям с foam roller-a и да заспя в 22... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 2, 2018 Share Posted August 2, 2018 Сори ама аз в понеделника си хванах пътя за София, ако бяхте измислили нещо предишните 15 дена щях да съм на линия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 2, 2018 Share Posted August 2, 2018 да се овъргалям с foam roller-a Excuse me? Сори ама аз в понеделника си хванах пътя за София, ако бяхте измислили нещо предишните 15 дена щях да съм на линия. Руми, Момчил е тук до 15-ти. Задал съм минимум от два пъти седмично. Сеш'са? НИКОЙ НИКЪДЕ другаде не може да направи уши на скара и шкембе в масло като тези в Йегера!!! КАЗАХ!!! И Жоро Игнатов е педераст! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 2, 2018 Share Posted August 2, 2018 (edited) Excuse me? You are excused. Физиотерапевта, при който ходих, след като скъсах прасеца ми каза, че след сериозни натоварвания отпускането на мускулите е важно, колкото загрявката преди натоварването и може да предотврати контузии и претоварване. А отпускането не е да лежиш пред телевизора, а масаж, или ако няма кой да те масажира - самомасаж с въпросния фоум ролер. Да не говорим, че след цял ден на бюрото, фоум ролера прави чудеса с гърба... Edited August 2, 2018 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 2, 2018 Share Posted August 2, 2018 (edited) You are excused. .... Да не говорим, че след цял ден на бюрото, фоум ролера прави чудеса с гърба... Ти тези упражнения, които прави мацката ли правиш? В нас има едно такова чудо и може да го пробвам, ако наистина кажеш, че помага за гърба. Аз съм много песимистично настроен едит: Благодаря Edited August 2, 2018 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 2, 2018 Share Posted August 2, 2018 (edited) За гърба специално определено има ефект. След цял работен ден ми се е случвало да чуя да ми изпращи целия гръбнак, като се мина на ролера. А за размачването след тренировката... заедно с магнезия ме е спасявало от мускулна треска нееднократно. Ето две статии по темата:http://www.livetolift.com/2010/09/30/фасция-мачкане-и-самомасаж/http://www.livetolift.com/2010/11/24/„фасция-самомасаж-и-мачкане-част-2/ Edited August 2, 2018 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 2, 2018 Share Posted August 2, 2018 You are excused. Физиотерапевта, при който ходих, след като скъсах прасеца ми каза, че след сериозни натоварвания отпускането на мускулите е важно, колкото загрявката преди натоварването и може да предотврати контузии и претоварване. А отпускането не е да лежиш пред телевизора, а масаж, или ако няма кой да те масажира - самомасаж с въпросния фоум ролер. Да не говорим, че след цял ден на бюрото, фоум ролера прави чудеса с гърба... Естествено, че е така! Всички професионални спортисти си имат масажисти неслучайно Натоварването на мускулите води до тяхната продължителна обтегнатост и скъсяване от мускулните контракции и затова е добре да се отпускат с масаж и разтягане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 2, 2018 Share Posted August 2, 2018 Петре - You've been excused е правилното нещо, ембеднато в чинела след моя въпрос. Според кода на групата, да кажем. Разбира се ти не си в групата - простено ти е. Относно масажите - много мъглява тема... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 2, 2018 Share Posted August 2, 2018 Няма как да зная кода на група, в която не членувам А дали е мъглява тема или не - лично за себе си мога да кажа, че определено има файда. За останалите - не мога да говоря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 2, 2018 Share Posted August 2, 2018 За протокола - не е свързано с когото и да е... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 Кач пара е тва и откъде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 (edited) Foam roller-а ли? Аз си купих ето този преди години, но имам спомен, че платих по-малко пари. https://www.decathlon.bg/p/8381479_foumroler-za-pilates.html#/7435-254-no_size Така и не се научих как да го ползвам обаче и си седи само. От време на време го вадя и се опитвам да го ползвам пак. Edited August 3, 2018 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 Да внеса важна информация: шатрите на покрива на Йегера са с предварителна резервация и са нужни минимум 6 човека. В смисъл е време мисирстването да се прекрати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 Кажете само ден точен, ще дойда от Сф за вечерта, с една дума - пишете ме и мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 (edited) Foam roller-а ли? Аз си купих ето този преди години, но имам спомен, че платих по-малко пари. https://www.decathlon.bg/p/8381479_foumroler-za-pilates.html#/7435-254-no_size Така и не се научих как да го ползвам обаче и си седи само. От време на време го вадя и се опитвам да го ползвам пак. Толкова ли е трудно? В смисъл не е ли просто- лягаш и се търкаляш върху него П.П. Между другото, така и така сме на подобна тема- някой знае ли откъде мога да намеря така наречените физиотейп, в някоя апетка ли? Edited August 3, 2018 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts