Godfather Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Накратко - аз или ти резервираме шатра на покрива на Йегера в сряда? Може, аз в сряда имам ходене до София, но трябва да се прибера по някое време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Наливам се в Рибарника. Търся си компания Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 не, благодаря. ще вземем да станем приятели у фейса, а не ми се регистрира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Наливам се в Рибарника. Търся си компания Ще останеш ли до довечера? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Не можах - жокер: мрънкаща жена и две малки деца... А точно тропическият дъжд направи времето перфектно за още 5 пломарита... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 А хапна ли там..., хапна ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 А хапна ли там..., хапна ли? Естествено, но има още какво да се желае... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 Да ти е сладко! П.п. И в онази кухня съм влизал, та дано разбираш френския ми.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 Предположих, но то по тая логика всяка кухня е такава... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 Тцъ! Не е... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 Тцъ! Не е... А защо не препоръчаш къде е добре да се ходи? Постоянно се храня навън и ще е полезно да знам къде може да се ходи. Аз в рибарника бях веднъж преди години и тотално не ми хареса. От тогава така и не съм стъпил там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 (edited) Не искам да правя реклама и за това подробности мога да дам само на лично. Но във всеки случай аз лично имам смелост да ходя само на пет места в Пловдив. А съм имал работа да речем, че.. в почти всички ресторанти, различни от квартали кебапчийници. П.п. Ония приказки, дет` чиста кухня пари не прави, могат да ги приказват на микрофона ми. Щото имам снимки и на кухни в пиков момент (обектът се цепи по шевовете от народ), а вътре можеш да ходиш по бели чорапи и бял панталон. Всичко зависи от шеф готвачите. Ако са мърльовци, то и манджите са им мърляви и не на ниво. Edited July 31, 2018 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 Пусни ми тогава на лични тези места . Ще съм задължен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 Искам и аз. Излизам рядко, но като го правя, искам да си дам парите с кеф.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 И аз, и аз! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 И аз, ако може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 Аз лично посетих Рибарника, защото съм луд на тема морски неща. Както казах обаче, не съм очарован. Липсваха много неща, а тези, които поръчах не бяха някакъв връх. Явно трябва да се напипа, когато пристига доставка от Гърция. Също така умрях от жега под тентата - в тия горещини на такова огромно заведение - нито един вентилатор, ей тъй за спорта. Дори в един момент се съблякох, че щях да припадна, но ми направиха забележка и трябвапе да се самозадушавам. Иначе мястото е прекрасно за деца - няколко деткси къта, езера, шадравани, куп интересни животни, редом с папагалите за едно 10+ бона... И все пак далееч, далеч не може да се мери с Йегера. Относно дали съм се покрил, канадски мисир, нещо силно си се объркАл както винаги. Ти си тоя дето се покрива. Аз съм си тук и на 10 минути от там. Изненадващо обаче клиентите ми от Израел са тук, така че през деня едва ли ще мога. Но утре и вдругиден вечер мисля, че става. Освен това не е казано, че около мен се върти работата. Земете веднъж се съберете поне двама-трима без аз да ви ръгам с остена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 @gado, ако може и на мен. Прекалено рядко излизам по ресторанти, та нека са като хората... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 Ти си аматьор бе. Морски неща в рибарника търси... А по отношение на Гърция. На доста места водолазите сме със специални цени. Да ти го обясня по друг начин. Ядене(само морски деликатеси) и пиене на корем. Никога не сме успявали да изядем всичко. Крайната сума е по под 20 евро на човек. И това не е в едно заведение. И на нашето море има доста приятни места за хапване на морски неща. Даже доста приятни места. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 Ти си аматьор бе. Морски неща в рибарника търси... А по отношение на Гърция. На доста места водолазите сме със специални цени. Да ти го обясня по друг начин. Ядене(само морски деликатеси) и пиене на корем. Никога не сме успявали да изядем всичко. Крайната сума е по под 20 евро на човек. И това не е в едно заведение. И на нашето море има доста приятни места за хапване на морски неща. Даже доста приятни места. Интересно какво да търся - овнешко може би. А Рибарника ми попадна от една реклама заедно с още няколко други заведения за морска храна в Пловдив. Допадна ми най-много и затова реших да го проверя. Относно нашето море - в Лозенец си имаме Софрата. Никога нищо не ми е липсвало там и не мисля, че ще залипсва. Отделно вече сме като част от семейството. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 Интересно какво да търся - овнешко може би. А Рибарника ми попадна от една реклама заедно с още няколко други заведения за морска храна в Пловдив. Допадна ми най-много и затова реших да го проверя. Относно нашето море - в Лозенец си имаме Софрата. Никога нищо не ми е липсвало там и не мисля, че ще залипсва. Отделно вече сме като част от семейството. Само на 10 минути южно от Лозенец и може да попаднеш в един от най - добрите ресторанти по нашето черноморие със страхотна морска храна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 Това беше много точно обяснение... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 Това беше много точно обяснение... https://www.facebook.com/PriDimoVarvara/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaba Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 (edited) . Edited April 26, 2022 by djaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 И на мен, моля! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts