Killerincho Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Ами нали това разправям, бе. Важното е малката да се оправя, майната и на формулата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Ами скъпо е...нов е 50 бона, за мен това са безумно много пари... Приятел си купи миналото лято модел 2006-та за 16 хиляди. И това са си много пари... Би ли посочил автомобил, който според теб е на разумна цена като нов? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Би ли посочил автомобил, който според теб е на разумна цена като нов?Няма такъв. Всички са много надценени. Особено немските и японските.Давам пример с нещо съвсем тривиално: Опция хубава музика (обикновено слагат разни известни марки като Bose, Harman Cardon и т.н.) само че, тази опция струва около 2 бона. Ти знаеш ли за 2 бона какво чудо ще ти сложа в колата? Според теб струва ли един Аурис 40 хилки с екстрите? Т.е. струва ли си? Като са пълна шитня в тоя клас всичките коли... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Би ли посочил автомобил, който според теб е на разумна цена като нов? Посочвам ти го, Никсън - 23к в евра е моята кола, изкарана на 6км от магазина. Туй с каското. Интересно е, че мисири си позволяват да ме подиграват. А карат стари щайги, както казваше Васко - опърдяна вече седалка ..... И за чий го пишем в тая тема да ме питаш.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Няма такъв. Всички са много надценени. Особено немските и японските. Давам пример с нещо съвсем тривиално: Опция хубава музика (обикновено слагат разни известни марки като Bose, Harman Cardon и т.н.) само че, тази опция струва около 2 бона. Ти знаеш ли за 2 бона какво чудо ще ти сложа в колата? Според теб струва ли един Аурис 40 хилки с екстрите? Т.е. струва ли си? Като са пълна шитня в тоя клас всичките коли... Демек няма нов автомобил на разумна цена... ми добре. Разбрах. То и аз търся служебна кола да я уркам като чужда п---ка ама пусто аз съм си шефа и не ще никой да ми даде неговата ей тъй да я шпоря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Посочвам ти го, Никсън - 23к в евра е моята кола, изкарана на 6км от магазина. Туй с каското. Интересно е, че мисири си позволяват да ме подиграват. А карат стари щайги, както казваше Васко - опърдяна вече седалка ..... И за чий го пишем в тая тема да ме питаш....Шшш толкова много пари. Моята е 30 хиляди долара, аз я взех з 3. Като знам какво лайно карам - никога няма да ги броя тия пари за тоя нещастен Форд. Това е пълна пародия на кола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Аз влизам ли в списъка на останалите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Всякак - другото име на тая тема е "Какво ви минава през главата+++". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Защо тази тема е активна? Или както каза Виден: "И за чий го пишем в тая тема да ме питаш...." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Предполагам, защото другата тема набра сериозна скорост на тема конзоли, игри и подобни Та тука за баланс се почнаха колите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Питайте Ники - той е първият, писал след 2011г. Иначе действително при тия цени на употребявани коли не е много мъдро да се набутва човек с нова. Просто са много скъпи. Търпял съм близинг 700 лева на месец - не е особено приятно с години. Но пък келешите джамбази не могат/не щат да ти фактурират колата на пълна стойност, съответно не можеш да си прибереш ДДС като хората и прочее. И от двете страни има трески за дялане, но чисто новите коли са си директно дялане през пръстите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Според мен някой магаратор е изместил всичките мнения от друга тема... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 То не се иска много акъл да се сети човек. Тази тема доколкото си спомням навремето я направих аз, когато агитката от заглавието (и още някои) спретнаха един грандиозен спам в друга тема, която вече я забравих коя беше, но определено беше с напълно различна тематика. Идеята беше това да е духовното кошче на форума, в което всеки може да си шари каквото си иска...не че и в "Какво ви минава през главата" не е почти същото, но там си има някаква хронология, която не е добре да се разваля с вмъкнат спам от други теми, а от друга страна понякога е добре насъбралия се спам да не се трие, а да се премести в някакво подобно "кошче", където при желание участващите в дискусията могат да продължат да си спамят на воля. Та така - тогава след оня спам, в който даже и аз имах пост, направих тази тема и прехвърлих всичко от там тук, след което изтрих моя пост и по този начин темата фиктивно остана с автор Теди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Освен да метнеш и дискусията за конзолите Или като се почне за казармата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Защо? Дискусията си е в правилната тема за конзолите (ако говориш за нея), а казармата обикновено се разисква периодически в "Какво Ви минава през главата". ...което пък ме навежда на мисълта, че трябва да сменя учтивата форма на последната тема с 'неучтива' такава, не за друго, ами тук почти всички сме простаци и някакси не върви да ни питат толкова официално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 (edited) Освен, че сме простаци и 90% от участниците в темата се познаваме на живо, пили сме нееднократно бира заедно и се замислям, дали няма корелация между времето, от последната среща с въпросните хора на живо и интензитета на караниците? Щото... дося един път не сме се хванали за гушите на живо, а тук ше си избодем очите... Edited April 16, 2017 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Ми може и да си прав. Като изключим онзи път, в който Гадо ми дърпаше шлифера, защото не исках да споря с него повече. а аз исках да си ходя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 не разбрах аз какво съм виновен па за тая тема. мислех че пак ще трябва да обяснявам къде съм мигал на аварийки. а магаратора кат се е заел да магарира, що не пише скорпиончето в заглавието и да ме остави мене на мира, а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Тихо - тогава си бил виновен за нещо...а скорпионът е в група "останали"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Освен, че сме простаци и 90% от участниците в темата се познаваме на живо, пили сме нееднократно бира заедно и се замислям, дали няма корелация между времето, от последната среща с въпросните хора на живо и интензитета на караниците? Щото... дося един път не сме се хванали за гушите на живо, а тук ше си избодем очите...Изключително прав си. Ама се виждаме достатъчно рядко, че да сме си мили на срещите и приказката да ни върви добре..пък тук ни е и донякъде отдушника на ежедневието...та ми се струва разбираемо в някаква степен. Само където понякога има едно нагрубяване, което не ми допада, но имайки предвид факта, че се познаваме, мисля че може да се преглътне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Ми може и да си прав. Като изключим онзи път, в който Гадо ми дърпаше шлифера, защото не исках да споря с него повече. а аз исках да си ходя. Пак нищо не си разбрал, Ангеле... Просто се кефих на кройката и проверявах дали не е шифон... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Пак нищо не си разбрал, Ангеле... Просто се кефих на кройката и проверявах дали не е шифон... Да бе, аз не съм разбрал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Ангеле, ти си леко така далеч от мъжкарските взаимоотношения... Затова не ги разбираш. Километри шарени чорапи, финтифлюшки, китки и тротинетки надалеч... И един-два крема за лице вляво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Ангеле, ти си леко така далеч от мъжкарските взаимоотношения... Затова не ги разбираш. Километри шарени чорапи, финтифлюшки, китки и тротинетки надалеч... И един-два крема за лице вляво. Да, доста е мъжкарско да искат да ти проверят кройката и материята на палтото, Видене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 I rest my case! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts