tedy Posted June 26, 2018 Author Share Posted June 26, 2018 (edited) Една от водите в epay е с достатъчно подробности като показания и т.н., но ето шот от друга "вода". Edited June 26, 2018 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 26, 2018 Share Posted June 26, 2018 (edited) Кво да ти кажа, изпих четири литра вода, с някаква гадост разтворена. След 6 часа бях с четири килограма по-лек и пишках почти бистра водица отзад. Иначе на процедурата помня, че разказах виц за анестезиолози и... Нищо повече... Edited June 26, 2018 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 26, 2018 Share Posted June 26, 2018 Помниш, Куче, помниш... Никой не причинява такова нещо под пълна анестезия (питах Гошо). Хаде сега, сподели за лошите чичковци (и вероятно, лелки). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 26, 2018 Share Posted June 26, 2018 Значи сега трябва да избера дали да разчитам на спомените си (или липсата им) или на твоето твърдение за проверка, която си направил в гугъл. Хм, интересно. Много тежка дилема Ако искаш - обади се в Каспела и ги питай А, да, и друго помня, след това червата ми бяха няколко дена като тъпкани с експлозиви. Ям препечен хляб - отзад Ейяфятлайокутл... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 Тъй, тъй. И брат ми мина тая процедура преди година-две. Както каза Чарли навремето в сериала относно тридневното прочистване: "Сигурен съм, че изсрах една дъвка, която бях глътнал в 5 клас." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Как не, като тя сама си го е признала? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Раптор-а има предвид вероятно,че това и е обичайното поведение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Раптор-а има предвид вероятно,че това и е обичайното поведение Не съм сигурен къде го прочете това. Първо пише "Съвсем не", с което отрича казано от мен, а после пише "не би ме изненадало", с което показва несигурност към достоверността на написаното, но приема, че ДОРИ и да е вярно, не би го изненадало... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Не съм сигурен къде го прочете това. Първо пише "Съвсем не", с което отрича казано от мен, а после пише "не би ме изненадало", с което показва несигурност към достоверността на написаното, но приема, че ДОРИ и да е вярно, не би го изненадало... Човече, ти си НЕнормален, честно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Що бе, щото отделям време да напиша анализ на 2 изречения ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Стани анализатор,бре.Прави пари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Що бе, щото отделям време да напиша анализ на 2 изречения ли? Не бе, щото те обичам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Не съм сигурен къде го прочете това. Първо пише "Съвсем не", с което отрича казано от мен, а после пише "не би ме изненадало", с което показва несигурност към достоверността на написаното, но приема, че ДОРИ и да е вярно, не би го изненадало... Не знам какво работиш, обаче тежко на клиентите ти. Дано не пишеш софтуер или проектираш нещо по-сложно от клечка за зъби! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Не знам какво работиш, обаче тежко на клиентите ти. Дано не пишеш софтуер или проектираш нещо по-сложно от клечка за зъби! Не, сериозно, какво му е на този човек? Трудно ми е да си представя какво може да накара човек да бълва такава злоба срещу почти всеки в тоя форум... Т'ва е... тъжно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Не, сериозно, какво му е на този човек? Трудно ми е да си представя какво може да накара човек да бълва такава злоба срещу почти всеки в тоя форум... Т'ва е... тъжно... При условие, че останаха 20 човека в този форум и 99% от тях се познават лично Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 29, 2018 Author Share Posted June 29, 2018 При условие, че останаха 20 човека в този форум и 99% от тях се познават лично Е, мен малко хора ме познават, и определено въпросният индивид не ме познава, нито аз него, но и аз съм "под прицел" . Даже съобщава, че съм бил блокиран, но съм почти сигурен, че ме чете не само по цитатите на други постове. Все пак твърди, че го развеселявам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Ти си специален случай. Параноята ти на тема сигурност не ти е позволила да дойдеш на някоя сбирка и да се запознаеш с повечето редовни писачи.... То не че сме се събирали скоро де....ама това е друга тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Което повдига темата за Йегера?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Не, сериозно, какво му е на този човек? Трудно ми е да си представя какво може да накара човек да бълва такава злоба срещу почти всеки в тоя форум... Т'ва е... тъжно... Неоснователно при това. Тва е още по-тъжно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 И става все по-актуална. Темата за Йегера. Дъжда спира, времето се оправя, дали да не го налазим скоро?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 И става все по-актуална. Темата за Йегера. Дъжда спира, времето се оправя, дали да не го налазим скоро?!? За вас не знам, ама аз налазвам Йегера след три седмици. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 Което повдига темата за Йегера?! АЗ!!! И тъй като приключих с Барчето за два месеца поне, мислейки си как точно ще заръчам една шатра горе като си дойда - гответе се! И понеже знаете, че съм луд и инат, дори само с жената и децата да си седя в шатрата - пак ще я заръчам. А на тоя защо му обръщате внимание бе, хора, защо? Той дори не го отразява. Толкова е нагъл, че няма да се учудя ако изобщо не отразява всички тук във форома и си говори сам, докато мастурбира пред огледалото... Само го чакам да настъпи лопатата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 30, 2018 Author Share Posted June 30, 2018 Е, не го закачай много. Винаги е хубаво да има един подобен, сред който нормалността (вкл. в отношенията) да изпъква и да се вижда, че има надежда за човешката раса. Подобни неща сплотяват по някакъв начин, съвсем принципно. Пък и вярвам, че по този начин доста хора избиват някакви комплекси, елементарна психология. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 Теди, преди само 5 години щях да го отсвиря одма! Сега именно за екзотика го търпя, но притесни ли някой от другите, а Пешо да спомене нещо подобно не е честа случка, ще го отсвиря. Инак с тебе лесно се отървахме - игнорна ни на старта. След това има наглостта на коментира мене задочно, но и туй се направих, че не виждам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 (edited) Може и така да го усеща твоят приятел, но аз като един страстен пушач (32 години между 2 и 3 кутии черен дънхил (в днешни времена) на ден!) мога да ти кажа, че не е вярно. От почти седмица съм с тази пущина и въпреки малкото количество тютюн те напушва, даже ако дърпаш по-често почва да ти вие свят. Днес пробвах да запаля един дънхил и ми се стори като въздух, не е гадно, нито неприятно, просто е много лека. От тези цигари, 10-12 на ден ме напушват и което е най-важното: не те кара "отвътре" да палиш нова твърде често. Лошото обаче е че една от трите съставки на филтъра е някакъв полимер, който се деформира от температурата и явно се отделят някои не толкова полезни съставки. Оттам идва и кашлянето първите 2-3 дни. Може би трябва да помислят да заменят материала с някой по-температурно устойчив. Edited July 9, 2018 by biodesign Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts