Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Не може ли без лични нападки? Аз просто си го избъзиках Ангел. Не съм го направил с лоши мисли, нито с цел да го обидя. Твоето си е откровено заяждане!

Защо мислиш така? Аз се опитвам да му обясня защо го бъзикаме. той би трябвало много добре да се сеща вместо да ми обяснява какво разбирам и не разбирам от цветове. Както и би трябвало за повече от 10 години да е разбрал, че може би само ние се бъзикаме добронамерено. Представи си какво дюдюкат тези, които не го познават и го видят с розово сако и със синя китка на ревера... Никакви лични нападки няма тук, не знам откъде ви хрумват такива неща. 

========================================

Моля, разкажете ми за тия цветове:

NgR5E3q.jpg

Отляво вече знаем, че сакото е big foot feet, аз бих го нарекъл и big cow shit със същия успех, нищо че е кафяво... 

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Защо мислиш така? Аз се опитвам да му обясня защо го бъзикаме. той би трябвало много добре да се сеща вместо да ми обяснява какво разбирам и не разбирам от цветове. Както и би трябвало за повече от 10 години да е разбрал, че може би само ние се бъзикаме добронамерено. Представи си какво дюдюкат тези, които не го познават и го видят с розово сако и със синя китка на ревера... Никакви лични нападки няма тук, не знам откъде ви хрумват такива неща. 

Изобщо, ама изобщо не ти личи добронамереният базик. Ако това е твоят начин да даваш поука и съвети - предлагам ти да го промениш, защото 98% от населението на планетата ще го разбере по коренно различен начин. С две думи - НЕ ПОМАГАШ.

Аз мога да ти кажа какво ми казват. Получих 4 комплимента от непознати жени и мъже (хетеросексуални), и поне 6 от познати. Гаранция е нямало нито една реакция подобна на твоята - добронамерената. Единствените продължителни погледи бяха от хора, които имат чичовското излъчване - 3/4 панталон от бит пазара, тениска и маратонки със спортен чорап или джапанки на босо - на нощно заведение.

Твоето мнение за мъжки стил на обличане не е фактор.

Аз ще си нося дрехи, които си ми харесват, а ти си ходи гол до кръста ако желаеш и си повтаряй колко е мъжествено. Не се опитвай да ми помагаш вече в тоя аспект с добронамерените си бъзици, ако не ти представлява проблем.

И с това предлагам да завършим дискусията.

...Получих 4 комплимента от непознати жени и мъже (хетеросексуални), и поне 6 от познати....

И двамата джендъри забрави да споменеш. :laughing1:  (добронамерен бъзик)...а дискусията друг ще реши кога да я завърши...ти нямаш шанс...;)

Изобщо, ама изобщо не ти личи добронамереният базик. Ако това е твоят начин да даваш поука и съвети - предлагам ти да го промениш, защото 98% от населението на планетата ще го разбере по коренно различен начин. С две думи - НЕ ПОМАГАШ.

Аз мога да ти кажа какво ми казват. Получих 4 комплимента от непознати жени и мъже (хетеросексуални), и поне 6 от познати. Гаранция е нямало нито една реакция подобна на твоята - добронамерената. Единствените продължителни погледи бяха от хора, които имат чичовското излъчване - 3/4 панталон от бит пазара, тениска и маратонки със спортен чорап или джапанки на босо - на нощно заведение.

Твоето мнение за мъжки стил на обличане не е фактор.

Аз ще си нося дрехи, които си ми харесват, а ти си ходи гол до кръста ако желаеш и си повтаряй колко е мъжествено. Не се опитвай да ми помагаш вече в тоя аспект с добронамерените си бъзици, ако не ти представлява проблем.

Както искаш го разбирай, аз го казвам в прав текст, като всичко останало. Всъщност обаче ти не разбираш за какво ти говоря, какво искам да ти кажа и търсиш някаква конфронтация, като зпочваш да ми раздаваш и квалификации. Добре, не ме разбирай, не си длъжен. 

Тия 98% процента, които измисли сте явно ти и още 1-2 от Булфорум, щото други в живота ми не познавам. Но отдавна е ясно, че ФорОма е уникум във всяко едно отношение - туй не подлежи на съмнение.  

Не ми дреме колко познати са те пуфалили - вероятно 98% са го направили от куртоазия. Ти гледай колко твои познати се носят с розови сака - това е по-важното! Щото ако взема и аз да ти казвам колко души ме спират да ме питат за фланелката ми, колко се снимат с колата ми и разпитват как е направена, как в София луднаха по шапките с перата от Йегера, ще подминем много пъти по 10. Това обаче няма никакво значение. Абсолютно никакво.

Моето мнение за мъжки стил на обличане не било фактор... Че аз не се пъна да съм фактор като тебе. Как и кога обаче реши, че ти си фактор??? Ей туй е много интересно! Това е пак типична вегАнска проява - аз съм фактор бе, мани ги тия некадърници, те никога не може да са фактор... А на практика по една случайност над 90% от мъжете няма да ги видиш с розово сако и синя китка на ревера... Чудя се защо ли?!?

Разбира се, че си носиш каквото си поискаш и каквото ти харесва - да си жив и здрав. Последната ми мисъл би била да ти налагам своето мнение. Както знаем, може и гол с тарелка и фолио вече да ходиш. 

Аз лично си ходя съвсем нормално, като думичката нормално иде да рече, че нито съм в метросексуални педалски и джендърмерийски крайности, нито залитам по чалгарско-селската дърварщина. 

Сега вече наистина приключих дискусията. 

Между другото снимката по-горе е от Two and a half men и на нея има двама брутални педали a.k.a flaming queens. 

Стягам си чантите и заминавам за Лозенец. 

Мдаа.... Ще сложа камъче в кошничката на Ангел....

Гледайки тук педерасщините и цветовите гами на облеклото, мисля да добавя и още няколко нюанса. Примерно - Гнил корал, Изсрана сьомга, Детско пролетно и Съвсем Мъжко розово.

Направо се чувствам древен и фосилизиран (да ме прощава Пламен) в неведението и неосведомеността си. Верно, не говоря за сака и папийонки...

Какво стана с Ласков? Свърши ли работа?

Точно това щях да ти кажа. На нас не ни се е налагало да ходим скоро, което е добре. Но той слага газовата на Мегана преди 8-9 г., преди 3 г. и на Сценика. Доволни сме. Ама кажи и ти все пак, че различни хора сме :)

Не ми се щеше да развалям дискусията за розовите корали, но отговарям тук, за да не се разводнява темата за кратките въпроси. 

При Ласков не свършиха работата. В смисъл не защото не могат, просто не им се занимаваше. Видяха какъв е проблема, явно прецениха, че е много занимавка за малко пари, не знам, но дигнаха рамене и ме пратиха да си ходя. Не оспорвам факта, че вероятно са кадърни майстори, няма как да знам, защото до фактическа работа така и не се стигна, но като отношение към клиента- кръгла нула. Аз лично не бих се върнал там.

Всичко това го казвам с уговорката, че аз така и не говорих със самия Ласков, а с един темерут от работниците му. Вероятно просто не съм уцелил правилния човек. Както и да е, очевидно имаха доста работа и чакащи коли, та най-вероятно този просто си го е преместил в другия крачол. 

После отидох при Таньо на кръговото на Беломорски. Там- пълната противоположност! Нямаше други коли, посрещна ме едно момче, обясних му за какво става въпрос, за нула време овършаха колата, смениха каквото трябва, провери кабели, маркучи,  за 30-40 минути колата беше готова. 50 кинта ми поиска- дадох му ги с кеф, даже му сложих 5лв отгоре да пие две бири довечера на мача.

Сега Реното мърка като млада мачка, а я, вече спокоен, си сипАх една бира от домашната и ич ми не е :)  

Тъста ми беше страдал при Таньо - след ремонта се е налагало пак ремонт и се оказало, че работата малко претупана.
Лично аз за Газаджия ходя при един пич до МГ-то... Ама аз и ходя с преференции там...

Не ми дреме колко познати са те пуфалили - вероятно 98% са го направили от куртоазия. Ти гледай колко твои познати се носят с розови сака - това е по-важното! Щото ако взема и аз да ти казвам колко души ме спират да ме питат за фланелката ми, колко се снимат с колата ми и разпитват как е направена, как в София луднаха по шапките с перата от Йегера, ще подминем много пъти по 10. Това обаче няма никакво значение. Абсолютно никакво.

Моето мнение за мъжки стил на обличане не било фактор... Че аз не се пъна да съм фактор като тебе. Как и кога обаче реши, че ти си фактор??? Ей туй е много интересно! Това е пак типична вегАнска проява - аз съм фактор бе, мани ги тия некадърници, те никога не може да са фактор... А на практика по една случайност над 90% от мъжете няма да ги видиш с розово сако и синя китка на ревера... Чудя се защо ли?!?

Куртоазия без никой да е питал за мнение? Че каква е тая натресена куртоазия? Позволи ми да мога да различа куртоазия от комплимент.

Аз също не се пъна да съм фактор. Иначе щях да си направя някакъв blog. Аз решавам единствено за себе си и за приятелите ми, които (явно от някаква огромна куртоазия) искат мнението ми по подобни въпроси. Не се опитвам обаче и да критикувам непринудено, както правиш ти. Разликата усещаш ли я? Да си видял да пиша, че рисунката върху колата ти е като за тунингшоу и нищо повече? Не си. Няма и да видиш. Защото за разлика от теб, аз знам къде да сложа граница на коментарите си.

Уил Смит ще го питаш ли колко деца има, за това, че е с червен костюм на публично събитие пред милиони зрители? И това го е решил някой, който е взел $5000-10000, за да посочи 4 артикула от каталог. Той пък от своя страна е решил, че е добра идея. Но не, Виден не удобрява, затова нищо не е валидно. Да ти кажа ли как му се вика на това?

2017-Latest-Coat-Pant-Designs-Red-Men-Su

Не е нужно да коментираш всичко, което прочетеш. Нетруут се пошегува, Мидекс също се пошегува. Галя изказа мнение, котора и НЕО също, и до там. Приключихме. ТИ за сметка на това влезе с класификациите, арогантното поведение и личностните нападки, все едно миналия месец си имал колекция на Седмицата на модата в Ню Йорк или пък си правил на Пантон цветовата скала.

Разпускай бе, младеж - нали си на морето...

Ама на работа съм Ве, Сенсей... Не мога да ги мешам още тия две работи. Би ли ме научил, о Премъдрий?

П.п. Пък в замяна аз ще те открехна как безопасно да се бръсне личното междукрачие.

Eee, съжалявам много, че така се е случило. Бях почти сигурна, че ще останеш доволен, ама ето, изненадах се. Явно, както каза, имали са работа, оня е бил скапан или с поср*ано настроение, Ласков винаги е бил отзивчив досега...

Както и да е. Дано работата при другия е свършена добре, това е най-важното. Живи и здрави :)

Edited by gal4enceto

Тъста ми беше страдал при Таньо - след ремонта се е налагало пак ремонт и се оказало, че работата малко претупана.

Моя проблем всъщност се оказа елементарен, та не знам дали въобще е възможно да се претупа, при положение, че цялата работа беше за 15-20минути, за които 20 минути момчето изкара 50лв. 

По принцип, за всеки един автомонтьор навсякъде по света ще има доволни клиенти и такива, при които нещо се е прецакало и мрънкат после. В моя конкретен случай мисля, че си свършиха работата добре.

Явно, както каза, имали са работа, оня е бил скапан или с поср*ано настроение, Ласков винаги е бил отзивчив досега... :)

И аз така мисля, май просто улучих кофти момент. С оглед на факта колко коли чакаха наредени покрай тротоара, най-вероятно си вършат работата добре. Просто отношението на момчето ме подразни.

Е...той техният е широко скроен пич, нали даже си смени текста на химна, че да не дразни джендърите...а тука ние плюем вокса за чорапите му - а к'во да кажем за чорапите с патенца на Трюдо...

655-402-dzhystin-triudo.jpg

Чак неадекватен... По скоро ако почне да философства прекалено много, да развива конспиративни теории и да се хили като идиот на пълни глупости :)

По скоро ако почне да философства прекалено много, да развива конспиративни теории и да се хили като идиот на пълни глупости :)

Спете спокойно, няма такава опасност. :lol:

Пешо, че той и сега си прави същите неща - за какво му е канабис...