RaptoR Posted June 16, 2018 Share Posted June 16, 2018 Грубиян! Дебил бих казал аз с риск отново да бъда обвинен... Но на шише BALVENIE triple cask някак си не ми пука! И Исландия форевър! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 16, 2018 Share Posted June 16, 2018 Фуууутбол, темата е за фуууутбол. А да, и съм прав. Благодаря. УУУУУУУУУУ - седнал си ми се струва Не знам дали тая тема вече не е редно да я прекръстим на "кошче за offtopic" Че тя си е с тая цел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 16, 2018 Share Posted June 16, 2018 Не знам дали тая тема вече не е редно да я прекръстим на "кошче за offtopic" След последния ъпдейт на форума, темите вече нямат подзаглавия, но хората ползват вместо това полетата за ключови думи, та...ако погледнеш "подзаглавията" на темата, ще видиш, че още от създаването си се води такава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Точно както и предположих. Сакото е цвят корал, не е червено. А защо пък на всяка снимка трябва да се снимам с жени? А-ма-ха! Цвят корал MY ASS!!! Веднага си спомням оная серия дето Рос повтаряше, че блузата му не била розова, а пушена сьомга... Проблема е че от години не сме видяли снимка с жена... Не всяка, а нито една... Цвят корал?! Добре е да има женско присъствие, най - малкото за да може да кажеш, че примерно някое от девойките я кефи цвета и затова си с него . Мани мани, преди поне пускаше по нещо от чалгарниците тук таме с някои коври, но вече забравих откога не се е случвало... Всички снимки са с мъже... В смисъл само мъже... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 18, 2018 Author Share Posted June 18, 2018 (edited) Мда, можете да я попрекръстите, че се чувствам леко омърсен моето име да е на първо място в заглавието (а на Раптор едва на трето ) Edited June 18, 2018 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Цвят корал MY ASS!!! Веднага си спомням оная серия дето Рос повтаряше, че блузата му не била розова, а пушена сьомга... Проблема е че от години не сме видяли снимка с жена... Не всяка, а нито една... Мани мани, преди поне пускаше по нещо от чалгарниците тук таме с някои коври, но вече забравих откога не се е случвало... Всички снимки са с мъже... В смисъл само мъже... Цвят сьомга е вариант на розово. Та зависи от познаването на цветовете. За хора, които се разхождат със скъсани чорапи - е розово. За останалите е "сьомга" или "корал". За снимките, поредното грешно изказване. Classic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 (edited) Начи малките момиченца вече е модерно да се обличат в сьомга и корал, а не в розово Нищо против цвета, само името нещо ме съмнява оригинално да е такова - с морска тематика... Edited June 18, 2018 by instinct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Начи малките момиченца вече е модерно да се обличат в сьомга и корал, а не в розово пп Нищо против цвета, само името нещо ме съмнява оригинално да е такова - с морска тематика... Корал не е точно розово. По-скоро е оранжево. https://en.wikipedia.org/wiki/Coral_(color) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Корал не е точно розово. По-скоро е оранжево. https://en.wikipedia.org/wiki/Coral_(color) Я да си преместя едита от отгоре: Едит: А, впрочем тук за отсенки на розовото/червеното е въпроса. Да, тогава може да ги наричат и така, макар че ми е интересно дали има друго по-старо и по-познато наименование. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Мда, можете да я попрекръстите, че се чувствам леко омърсен моето име да е на първо място в заглавието (а на Раптор едва на трето ) И Google е съгласен с теб, че RaptoR трябва да на първо място! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Теее, допи ми се бира... И се сетих за едни кюфтета на Виден и съвсем отиде коня у реката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Цвят сьомга е вариант на розово. Та зависи от познаването на цветовете. За хора, които се разхождат със скъсани чорапи - е розово. За останалите е "сьомга" или "корал". За снимките, поредното грешно изказване. Classic. Ти си стнал бетер вегАн, честно... Па и си вярваш. Като Рос де, той все повтаряше сьомга докато ВСИЧКИ казваха розово. Ествствено ние сме криви... Такова нещо като цвят корал няма, най-малкото заради факта колко точно цветове корали има... За снимките - перфектно изказване, не ме карай да ти ровя из профила, не мисля че е редно всичко да се показва и тук. И някак си странно - отново не само аз го казвам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Наистина имало такъв цвят https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_colors:_A%E2%80%93F И аз не го бях чувал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Ако гледаш подобни таблици - разбира се, че ще има. Ти виж и колко други идиотщини има. Big Foot Feet!!! Утре отивам да го търся!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Ако гледаш подобни таблици - разбира се, че ще има. Ти виж и колко други идиотщини има. Big Foot Feet!!! Утре отивам да го търся!!! Cosmic latte звучи по-добре Там са гледали и производителите на сакото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 (edited) Цвят сьомга и цвят корал си има от доста време. Модата им, по мои наблюдения, е от 7-8 години И не, не са розови, не са и оранжеви точно Смесица са. Иначе Рос е велик Избеляла сьомга... И вика: "Ако това ще направи нещата не толкова некомфортни, не се опипвам." Edited June 18, 2018 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Бейби, розовото си е розово. Ако искат да му викат сьомга, корал, отцеден свински бут, забелена шотландска чурка... Все е розово! Най-много да е по-тъмно или по-светло. Оттам нататък може да си говорим за "цветове" от типа роговица на блатна костенурка, чеп на умрял преди седмица язовец, прясно конско или кравешкко лайно (там разбира се ще има нюанси според каквото са яли), джигер от пиян як и прочее... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Ти си стнал бетер вегАн, честно... Па и си вярваш. Като Рос де, той все повтаряше сьомга докато ВСИЧКИ казваха розово. Ествствено ние сме криви... Такова нещо като цвят корал няма, най-малкото заради факта колко точно цветове корали има... За снимките - перфектно изказване, не ме карай да ти ровя из профила, не мисля че е редно всичко да се показва и тук. И някак си странно - отново не само аз го казвам... Разрови се бе. Дори не е нужно да ровиш много надолу. А и по принцип нямам много публикации и качени снимки. Бейби, розовото си е розово. Ако искат да му викат сьомга, корал, отцеден свински бут, забелена шотландска чурка... Все е розово! Най-много да е по-тъмно или по-светло. Оттам нататък може да си говорим за "цветове" от типа роговица на блатна костенурка, чеп на умрял преди седмица язовец, прясно конско или кравешкко лайно (там разбира се ще има нюанси според каквото са яли), джигер от пиян як и прочее... Недей се излага де. Приеми, че има неща, с които не си запознат и това е. Какво дълбаеш не мога да разбера. Хората се напъвали да измислят имена за различните цветове, наш всезнайко ще обърне света, за да покаже как е прав с незнанието си. Classic Виден. Нищо различно от това да губиш кредибилност не постигаш в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Оле боже! ПритИсних са за своята кредибилност! Понеже, видиш ли, не съм тръгнал да се водя по нечия дебилност. Кои са тия хора дето са се напъвали бе, Ангеле? Къде ги тия дебили? Кой е чувал за скапаните глупости от тая таблица? Джендърмерията даже не ги знае. Няма нужда да се излагаш, нито имам намерение да те излагам аз. Но кажи на хората на колко години си, къде живееш. За приятелки няма да питам, че е притеснително... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Засегна се нещо ми се струва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Засегна се нещо ми се струва. От какво да се засегна?!?! Смешно ми е на мен лично... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Знам ли те от какво се засягаш. Като ти е смешно си се смей. Не виждам причина за личностни, грозни и напълно несвързани в контекста нападки ако не си се засегнал. Или си се засегнал, или просто си решил, че това е нещо, което да вмъкнеш в нормална дискусия. Ако е второто, то тогава много лошо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Задавам ти въпрос съвсем не напразно. Понеже тия дето ми ги нареждаш са пряко свързани с отговора. Оттам нататък - нещо се притесняваш да отговориш ли? Срамуваш ли се, та говориш за някакви нападки? Хайде да почна аз тогава - аз съм на почти 42, живея сам от 17 годишен, неженен, с две деца. И цветове от типа корал или сьомга за мен не съществуват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Задавам ти въпрос съвсем не напразно. Понеже тия дето ми ги нареждаш са пряко свързани с отговора. Оттам нататък - нещо се притесняваш да отговориш ли? Срамуваш ли се, та говориш за някакви нападки? Хайде да почна аз тогава - аз съм на почти 42, живея сам от 17 годишен, неженен, с две деца. И цветове от типа корал или сьомга за мен не съществуват. Не може ли без лични нападки? Аз просто си го избъзиках Ангел. Не съм го направил с лоши мисли, нито с цел да го обидя. Твоето си е откровено заяждане! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts