w00x Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 (edited) Абе..... Не, нямам думи.... Кой ти каза, че за него иде реч???? Как го реши това? Никой. Просто така предположих, защото ставаше въпрос за това как той в частност си трие постовете. Което ми напомня, че трябва да се върна да видя на Христу тъпотиите. Тоя така арогантен, надменен и неприятен човечец. От "Active Posts 277" на Ристьо, в търсачката излизат само 34. What, the, shit? Edited June 1, 2018 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Как точно му беше ник-а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Христууу, ако него ще спомняме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Христууу, ако него ще спомнямеНе се изписва така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Ал Бънди Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Бънди няма нищо общо с оня дебил Христо Будаков все още ми е приятел у Суратя, като всички, дето съм "изгонил". Не бъркай понятията. Иване, добави некое УУУ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Вийй пък, да не сте останали с впечатлението, че икономиката е нещо дето се води по логиката и е някаква точна наука? Ще трябва да ви разочаровам - нищо подобно, че даже и по дебелите книги разните мастити теоретици си го казват в прав текст. Що се учудвате, спекулата не е измислена вчера, сега само мащабите са различни и на някои хора просто умът им не го побира това - новата големина... Като примера колко бил голям космоса, а представете си го Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Вийй пък, да не сте останали с впечатлението, че икономиката е нещо дето се води по логиката и е някаква точна наука? Не, просто търсим друга дефиниция за ХАРАКИРИ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Как точно му беше ник-а? Христууу, ако него ще спомняме Не се изписва така. Иване, добави некое УУУ Срамота, уж вътрешни за форума се водите, а не може да намерите един XpucTyyy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Аз нито искам, нито ми е мерак... В достатъчно отпадъци се ровя ежедневно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Никой не е казал, че е напълно против имунизациите, а за адекватно взимане на отговорност и адекватно лечение на увредените деца. Обаче явно си достатъчно хитър за да го осъзнаеш, може би защото не ти е дошло на главата. Асене, да разбирам ли, че някой е повредил детето ти с ваксина? Ако не дай си Боже се е случило нещо, то кой, къде, кога и как го доказа? Кой каза, че е от ваксината? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Какъв е смисъла да не пишеш в онази конкретна тема, при положение, че тази тема е идентична като характер и насоченост, а на всичкото отгоре редовно копираш мнения от онази тема в тази тема и местиш дискусиите? :D :D Аз ли нещо пропускам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Естествено - както винаги. А уж си младеж още. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Асене, да разбирам ли, че някой е повредил детето ти с ваксина? Ако не дай си Боже се е случило нещо, то кой, къде, кога и как го доказа? Кой каза, че е от ваксината? Лекари, специалисти в Пловдив и в София. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Изумен съм, как пък можа най-късата от всички къси клечки да изтеглиш... И все пак много често "специалистите" като не могат да открият причината за нещо си измиват ръцете с друга, измислена причина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Изумен съм, как пък можа най-късата от всички къси клечки да изтеглиш... И все пак много често "специалистите" като не могат да открият причината за нещо си измиват ръцете с друга, измислена причина. Промените му почнаха точно след едната ваксинация. Преди това всичко беше наред. Аз лично се надявам да го израсте, не знам. Трудно ни е в училище, ресурсни учители, логопеди...абе сложна е за разправяне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Не ми се мисли дори, брат... Дано всичко се размине, дано да е наред детето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 За коя ваксина става дума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Не ме питай как сме сменяли салници в избата в снопа от тръби на 10 см под плочата... И кой кретен наистина е решил да пести от холендри през социализъма не знам, но често споменавам майка му... Още като станах управител преди повече от 9 години, най-напред смених централните кранове на главната тръба... Там и възврата е един друг вид ташак, но да не се разсейваме. Преди водомера са ВиК и изрично ги накарах да си сменят крана. След водомера сме ние... Миналата седмица сменяха пак топломера, та слизах в абонатната... Еми аз съм сложил италиански сферичен кран 2 цола за кофа с пари... ВиК сложили китайче - в момента ръкохватката е тотално чурясала на кран, който не е пипан и ме е страх, че ако някой рече да пипне ще му остане в ръцете... Мисире (отново да ме извинят нежните души), защо не направиш едно риалити шоу с този качествен мат'рял? Нещо от рода на Property Brothers, само дето в твоя случай ще е доста повече шоу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Мисир, имам матрЯл за 5 сезона ПОНЕ! Преди две седмици както си гледам филмите и си пия бирата, чувам как нещо странно издумква на покрива. Разваля ми се кефа и ставам да видя какво по дяволите се случва. Качвам се горе и гледам наръч прогнили пръти за антени, хвърлени на моя покрив... Няколко кофи скапан гнилоч изсипан на моята настилка. Адреналина ми избива като дим през ушите и след секунди виждам шибания мангал как през два входа мете и разчиства покрива им и ми носи боклуците на моя. Малко остана да го метна отгоре, щеше да се напикае като го подпуках. Нашенска идилия. Ако не бях вкъщи да го чуя как хвърля боклуците, сега щях да имам сметище горе... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 4, 2018 Share Posted June 4, 2018 Мисир, имам матрЯл за 5 сезона ПОНЕ! Мисире, направо се изкушавам да заформим една продукцийка. Може даже да я портваме за англоезичната публика. Имам доста връзки в Hollywood North. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Бънди няма нищо общо с оня дебил Христо Будаков все още ми е приятел у Суратя, като всички, дето съм "изгонил". Не бъркай понятията. Иване, добави некое УУУ А мен пък що си ме изгонил ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Мисире (отново да ме извинят нежните души), защо не направиш едно риалити шоу с този качествен мат'рял? Нещо от рода на Property Brothers, само дето в твоя случай ще е доста повече шоу. Не му обръщай внимание. Лоши сънища е имал пак, в следствие на тежка злоупотреба с Пиринско. П.п. Претовареният с и без това пикня пикочен мехур, до това води.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Виж колко предвидливо си написал второто изречение за себе си, знаейки, че аз ще ти го напиша. Двата грама са верни само за водата и още някои работи, но не и за захарта - спрямо различните източници от тия дето вече са го измерили и са направили калкулатори е между 5 и 10 грама за кристална захар (за пудра е друга стойност), в зависимост дали ти е изравнена лъжичката или си я попрепълнил. Току що електронната везна ми показа 5 гр за препълнена с връх чаена лъжица. В смисъл не съществува вариант да се достигнат 10 по никакъв начин. Един вид - мога да им пикая на калкулаторите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Аджеба де, нали това писах - спрямо различните източници в мрежата е между 5 и 10 грама...според на кой колко му е голяма чаената лъжица и колко захар е загребал с нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts