DON_CHEFO Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Чистенето на ЕГР-а на джазката е работа за 5 минути пред блока, но.... винаги има едно но. Да почистиш пътищата си е кОр и то голям,особено ако не си го правил. Светне ли чек-а за ЕГР, колата влиза в авариен режим и кара по твърди горивни таблици, та и от там по-високия разход, да пазим моторчето дето се вика. Почне ли да се задръства ЕГР-а обикновено е в следствие на разход на масло,ама то е хонда все пак, до 2-3 литра на 10000 е нормално . Ако някоя италианска тиква не и е взела душата с не сменяне на масло и каране с високи обороти, драма с горенето на масло няма. Иначе ми е попадала такава дето не и се сменя маслото, само масления филтър от време на време щото разхода на масло беше 1/1000 км. За това нещо с К24, там ЕГР-а е вътрешен и няма клапан, пътища, задръстване и т.н. К24 на s2000 ли беше, че да не ползвам гугъл? S2000 и нсх... Единствените Хонди дето бих карал Или някое б16 в 600 килА купе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Принципно направиха пълно обслужване в сервиза им - къмто 120 лева платих. На нищо обаче вече нямам вяра. Ако скоро светне пак ще издивея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 К24 на s2000 ли беше, че да не ползвам гугъл? S2000 и нсх... Единствените Хонди дето бих карал Или някое б16 в 600 килА купе F20C е в S2000 . Макар и сравнително нови коли, вече придобиват антикварна стойност. K24A2/3 са оптималните мотори като разход/вървеж. За разлика от К24А1//4/8 , които са скопени малко и имат същите драми с валовете като някои от К20 моторите(К20 на тайп р е друга бира).Тънкия момент е, че се монтират само на Акорд, Одисей, ЦРВ, Акура и т.н. От моите скромни наблюдения забелязвам, че от няколкото К24А3, които съм мерил, има допълнителен бонус. Мощността е винаги отгоре от обявените, независимо дали е ръчка или автомат, имате 3-5-8 коня отгоре. малко но от сърце както се вика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 F20C е в S2000 . Макар и сравнително нови коли, вече придобиват антикварна стойност. K24A2/3 са оптималните мотори като разход/вървеж. За разлика от К24А1//4/8 , които са скопени малко и имат същите драми с валовете като някои от К20 моторите(К20 на тайп р е друга бира).Тънкия момент е, че се монтират само на Акорд, Одисей, ЦРВ, Акура и т.н. От моите скромни наблюдения забелязвам, че от няколкото К24А3, които съм мерил, има допълнителен бонус. Мощността е винаги отгоре от обявените, независимо дали е ръчка или автомат, имате 3-5-8 коня отгоре. малко но от сърце както се вика Абе моят Акорд е с такъв к24, ама си е лаком да ти кажа! Иначе си върви де, ама зимата на едното зареждане откара до 17/100, сега в момента е на 13, поне масло не съм видял да харчи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Абе моят Акорд е с такъв к24, ама си е лаком да ти кажа! Иначе си върви де, ама зимата на едното зареждане откара до 17/100, сега в момента е на 13, поне масло не съм видял да харчи Нормално, все пак твоя е автомат. Тоя автомат в града си лапа, но пък извънградско, точно заради спецификата на тоя автомат, разхода и на ръчката и на автомата ги дават равни. Като разбира се внасяме и аргумента, че се кара нормално, а не както всеки втори притежател на Хонда - 6000+ оборота постоянно."Малките" к24-ки дават същия разход градско. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 (edited) а не както всеки втори притежател на Хонда - 6000+ оборота постоянно. Подсети ме за това видео https://www.youtube.com/watch?v=W51INWZEcWc Edited April 4, 2018 by ARPAnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 буахахахахахахахахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 13, 2018 Share Posted May 13, 2018 Когато ФАКТИТЕ говорят, МИСИРИТЕ трябва да мълчат - древна китайска мъдрост! Само промит МИСИР като тебе може да изпише толкова глупости!!! Продухан между ушите като с пароструйка! Факти... Неа'ам думи просто!!! МЕГАМИСИР. И тая тъпотия за в Сирия земи не я споменавай повече, че щях да се задавя с бирата си от смях... Такова нещо не съм чувал до момента. Поради незнайна причина си е оставил и сателитният телефон. Едно от най - важните му неща ако се случи нещо. Не мога да си обясня защо. Доколкото разбрах, Боян залага на бърза скорост с минимален багаж. Не носи кислород, защото е 5кг, не носи телефона, защото е 2кг... Въобще изключително рискови изпълнения, при това сам. И го е правил 4 пъти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 13, 2018 Share Posted May 13, 2018 ...не носи телефона, защото е 2кг... Въобще изключително рискови изпълнения, при това сам. И го е правил 4 пъти. Според мен го е оставил заради минусовите температури,при такъв студ батериите вероятно не държат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 13, 2018 Share Posted May 13, 2018 Според мен го е оставил заради минусовите температури,при такъв студ батериите вероятно не държат... Днес ми казаха, че това са негови думи - не го носи, защото тежи 2кг. Колко е вярно не мога да знам. Изслушах човек, който много е изчел за Боян по случая и го е приел навътре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 13, 2018 Share Posted May 13, 2018 Днес ми казаха, че това са негови думи - не го носи, защото тежи 2кг. Колко е вярно не мога да знам. Изслушах човек, който много е изчел за Боян по случая и го е приел навътре. Сега се загледах че ми стана интересно тежат по 300 грама обаче в спецификациите -10 +50 градуса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 13, 2018 Share Posted May 13, 2018 На мен също ми стана интересно какви са тия 2кг, но си помълчах... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Само промит МИСИР като тебе може да изпише толкова глупости!!! Продухан между ушите като с пароструйка! Факти... Неа'ам думи просто!!! МЕГАМИСИР. И кое точно от изброените не е ФАКТ, който се знае и от малки деца, бе мисир с мисира? Когато няма какво да кажеш, поне не се напъвай с мисирстването, че още повече се размирисва (на МИСИР). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 И кое точно от изброените не е ФАКТ, който се знае и от малки деца, бе мисир с мисира? Когато няма какво да кажеш, поне не се напъвай с мисирстването, че още повече се размирисва (на МИСИР). Нито едно. Ако искаш може да започнеш да ми изброяваш имена, а пък аз ще ти покажа колко точно са американци тия хора. Това ако не те е срам де. Например Бил Гейтс според тебе какъв е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Например Бил Гейтс според тебе какъв е? Македонец? Нещо много си се превъзбудил ми се струва. Поеми дълбоко въздух (по мисирски) и не посягай към клавиатурата, преди да преброиш до три! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Аз изобщо не съм се превъзбудил - просто се дивя на глупостите, дето ръсиш... Не мога да спра да се дивя как един интелигентен, умен човек може да се държи като див селски реднек, че и да натъртва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Например Бил Гейтс според тебе какъв е?А какъв е според теб? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Ами ти ми кажи, Ясене, само мисли преди да отговориш като реднек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 (edited) Ами ти ми кажи, Ясене, само мисли преди да отговориш като реднек. Дядовците му са американци родени в щатите, родителите му също, той също се е родил там.Изглежда като да е американец Все пак има разлика м/у националност и етническа принадлежност към която клониш ти Edited May 14, 2018 by ARPAnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Не позна, ама хич - Бил Гейтс има английско-германско потекло. Или просто казано европеец. На практика ако изобщо има нещо, изобретено от американци, то това са димните сигнали и още някои неща от сорта по времето на племенните вождове. Всичко останало е дошло от европейци и азиатци и/или техните наследници. И като говоря наследници имам предвид, че бащите, дядовците или най-много прадядовците им са прецапали буквално вчера с някое корито океана до заграбения чрез тотален геноцид континент. Тези хора са американци точно толкова, колкото аз съм китаец! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Не позна, ама хич - Бил Гейтс има английско-германско потекло. Или просто казано европеец. На практика ако изобщо има нещо, изобретено от американци, то това са димните сигнали и още някои неща от сорта по времето на племенните вождове. Всичко останало е дошло от европейци и азиатци и/или техните наследници. И като говоря наследници имам предвид, че бащите, дядовците или най-много прадядовците им са прецапали буквално вчера с някое корито океана до заграбения чрез тотален геноцид континент. Тези хора са американци точно толкова, колкото аз съм китаец! Както казах, смесваш етническата му принадлежност с националността му. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Няма такова нещо - никъде не споменавам етническа принадлежност. А ти за каква националност по-точно ми говориш? Тази, която шайка узурпатори и убийци са си измислили, след като нагло и безцеремонно са си присвоили нещо чуждо, изтребвайки безмилостно цяла една нация чрез тотален геноцид? И за капак наследниците им най-нагло си позволяват да размахват пръст и да учат други народи на "толерантност" и " демокрация"? Не, Ясене, няма такъв филм! Тези никога няма да бъдат американци. Те са се нарекли такива. По същата лигока Момчил е канадец, Стефчо е американец, всички мои роднини и познати и т.н., да не въртя тука безкрайни списъци. Колкото и ти си чех. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Няма такова нещо - никъде не споменавам етническа принадлежност. А ти за каква националност по-точно ми говориш? Тази, която шайка узурпатори и убийци са си измислили, след като нагло и безцеремонно са си присвоили нещо чуждо, изтребвайки безмилостно цяла една нация чрез тотален геноцид? И за капак наследниците им най-нагло си позволяват да размахват пръст и да учат други народи на "толерантност" и " демокрация"? Не, Ясене, няма такъв филм! Тези никога няма да бъдат американци. Те са се нарекли такива. По същата лигока Момчил е канадец, Стефчо е американец, всички мои роднини и познати и т.н., да не въртя тука безкрайни списъци. Колкото и ти си чех. Аз може и да не съм чех Но какъв би бил сина ми примерно? Майка му е украинка, аз съм българин, баба му е рускиня ... Хубаво, той ще е микс от нещо си, с чешко гражданство ... Неговите деца ще са какви обаче? А внуците му? Приемаме, че ще живеят в Чехия. Тук не говорим за първо поколение прецапали океана, а за правнуците им и след тях.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Ще бъдат с българско-украинско потекло и чешки паспорти. И след 200-300 години пак няма да се промени потеклото на наследниците им. Без значение какви ще са паспортите им тогава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Ще бъдат с българско-украинско потекло и чешки паспорти. И след 200-300 години пак няма да се промени потеклото на наследниците им. Без значение какви ще са паспортите им тогава. От едната си страна, от другата кой ги знае какви ще са.. Но ако са все родени и израстнали в Чехия - гаранция че ще се чувстват чехи. И едва ли някой ще може да им го оспори. Все пак ще са израстнали в Чехия, ще получат образованието си тук, ще имат тукашните традиции, и ще мислят като чехите. Същото е и с американците. На мен лично по-забавно ми е когато някой американец започне да обяснява - аз съм 1/16-та ирландец ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts