NEO_DDT Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Винаги можете да отидете на писта и да направите състезание пиян RaptoR срещу трезвен w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Винаги можете да отидете на писта и да направите състезание пиян RaptoR срещу трезвен w00x Не са толкова прости нещата, Нео. Както казах, Животът понякога ни изненадва и не пита, мръсно, долно, в гръб... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Чакай състезанието не беше ли между това как w00x пее и RaptoR шофира? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 За България са извън въпроса на тоя етап. И не само.В този си вид из Европа ги купуват на места където има сериозни облекчение като данъци и такси за паркиране. Станат ли повече ще има край на облекченията и тогава край с предимството... Последното нещо от което се интересуват купувачите е екологията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Облекченията са, защото не замърсяват въздуха докато се движат. Иначе щеше да има облекчения и на други нишови стоки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 (edited) Чакай състезанието не беше ли между това как w00x пее и RaptoR шофира? е познай кой е винъра по дефолт а аз да попитам, колко екологично е да караш Хибрид на газ Lexus RX 400h + LPG Edited February 21, 2018 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Е, щом на Кайени слагат газова... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Е, щом на Кайени слагат газова... Имаш предвид, че си виждал Cayenne S 3.0 V6 (416 Hp) E-Hybrid Tiptronic 4x4 от 2014 да има газова уредба? Или визираш онази дъртата оранжавата с газова уредба, където се мяркаше из града? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Визирам думи на майстора ми в София. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Мале как разтресе! Изкара ми акъла!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 А иначе на Гинка малко трудно ще й дадат да вдигне тока, защото за правителството е по-важно да си запазят столовете и при евентуално повишение всички знаят кой допусна да се извърши тази сделка, а народът винаги е бил много чувствителен на тема ток. Така че посредством регулатора (по един или друг начин) няма да допуснат вдигане на тока само за ЧЕЗ, освен ако не го направят общо - уж покрай поредното повишение за трите доставчика, което те така или иначе си го искат периодично през определен период от време. Тока ВЕЧЕ е вдигнат. И не просто вдигнат, а вдигнат с над 40% за мегават. Гинка няма нищо общо, КЕВР има, и това го казах преди доста дни, ама май никой не чете дори и Форума, а тук не уж не пускаме фишеци за разсейване. Просто ще го почувствате малко по-нататък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Е кой да ти чете за цената на тока, за шпионския софтуер на ГДФАСУЛ, че цената на винетката уж отпадна на висша инстанция, но си остава 100 лева, за това, че Пирин половината ще го изсекат и т.н. и т.н. VI6 DOKTORA 6E LEJI V ZATVORA ZARADI 6IBANIA PLAH!!!!!!!!!!!!!!111 I KOQ E TAQ GINKA?!?!?!?!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Ей затова не искам да си пиша с тебе - щот' си много обидчив, а и изобщо не ми е приятно да стигам дотам, че да пиша това, дето сега го пиша и именно заради това бях спрял докато не реши да ме цитираш. Затова много те моля - не ползвай мои изказвания, не ги цитирай и изобщо спри писмено да се обръщаш за каквото и да е към мен. Аз не съм обидчив (а може би трябва) - просто не искам да си пиша с тебе...подминавай постовете ми, пък и така и ти ще си по-спокоен, че няма да бъдеш обиден за каквото и да е. Ами кратко ще попитам - 15 години ме познаваш - как ти хрумнА да намекваш, че ще лъжа за нещо, и то толкова безсмислено? Между другото точно сега като гледам поста ти би трябвало да кажа - "Така хубаво ли е?" Мисирки, какво сте се захапали като подрастващи тийнейджъри, да ви попитам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Питай този, дето почна преди повече от година - аз така и не съм го хапал, нито съм имал желание. Иначе си прав - баш на това мяза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Има много такива дараци от старата генерация за продан 750 дарак... Ибупрофен 800 за главоболие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 господ или който и да е ни е дал един живот. Искам в него да съм цар, генерал, император, богат и тн... И да опитам от много благинки. 750 на Бмв е една от тези благинки Ти май не беше такъв фен на баварците едно време? Иначе и аз бая се чудих за едно 740, ама накрая се отказах, прекалено голям параход ми се стори... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Чефо определено не вярва в задгробния живот. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Ти май не беше такъв фен на баварците едно време? Иначе и аз бая се чудих за едно 740, ама накрая се отказах, прекалено голям параход ми се стори... Запали една свещ и се радвай, че си се разминал. Знам един собственик, който още плаче връз собствената си глупост, вече повече от година след като неремонтируемият дарак в крайна сметка буквално изгоря... Стефченце, миличък, виж на листчето мотора, конете и разхода. Сега погледни тоя дарак, па земай ибу на всеки 4 часа. Нататък изобщо няма да ти правя математиката колко от стойността на тази КОЛА (не дарак) ми пада, че трябва да търсиш ибу 2400 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 (edited) Ти май не беше такъв фен на баварците едно време? Иначе и аз бая се чудих за едно 740, ама накрая се отказах, прекалено голям параход ми се стори...Е30 и Е36 за мен са едни от най-хубавите коли. Мисля, че нямам познат тука, който да е нямал Бмв и всички правят едни същи ремонти за стотици долари заради уплътнение за 15 долара... Но заеби ти. Нищо общо с моя Форд ама нищо. Освен 4те гуми. А моя Форд е с всички възможни екстри. Скъпи са за правени - така е. Всичко им е скъпо, но са коли. Мерцедес Ауди, Акюра, Инфинити, Лексус - всичко е на една цена - много Оная 335 дето щях да я взема. Нищо не стана. Дълга и широка е. Кратката версия е, че е намесен ония Додж и там не ми се говори вече Един другар иска да си продаде М3-ката(е36) и търси между 3 и 4 хиляди. Казах му,, че 4 няма да му дам щото е за реставрация(интериор и екстериор) , но за 3 може да си стиснем ръцете ако иска. Иначе чукни един бърз гугъл 750 модел 2015та Edited March 18, 2018 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Батьовата туй на листчето е с мотор АУДИ. Само не знам с какъв акъл баща ми е заръчал, че и платил за черен цвят... Но така става когато не ме питат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Чефо определено не вярва в задгробния живот. изобщо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 (edited) Батьовата туй на листчето е с мотор АУДИ. Само не знам с какъв акъл баща ми е заръчал, че и платил за черен цвят... Но така става когато не ме питат... Тоест, бай ти Видев най-сетне узря за идеята, че след като всяка една кола рано или късно се превръща в Опел, не е нужно да си дава парите за Опел? Edited March 18, 2018 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Тоест, бай ти Видев най-сетне узря за идеята, че след като всяка една кола рано или късно се превръща в Опел, не е нужно да си дава парите за Опел? Тогава нещата бяха различни. Друга фирма, съдружници, ротационен принцип, фиксиран бюджет... И пак си мисля, че можеше да не е Опел! Все пак не мога да си кривя, че бидейки ползван за бус, камион и самосвал, тоя Опел издържа 12 години и още има живот в него... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Каквото и да се говори, Опел е МНОГО здрава кола и перфектна за работна! В същото време се продава за раз бройки, а каквото и да има да и се прави е стинки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Все пак не мога да си кривя, че бидейки ползван за бус, камион и самосвал, тоя Опел издържа 12 години и още има живот в него... Ъхъм, има я. Ама ако не те е срам, сподели след колко на брой твърде болезнени финансови инжекции? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts