Midex Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Кисело е гроздето...много е кисело... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Кисело е гроздето...много е кисело... Тъз тъпотия откъде ти хрумна? В смисъл не ми се карат 30+ годишни таралясници, но не щото са "кисели" със сигурност, а защото са пърдящи трошляци. Иначе от всички видове грозде имам - не се оплаквам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Типично за твоя стил на отговор - когато не може да защитиш собствената си теза, автоматически нападаш отсрещния....а после се чудиш защо ти скачат хората. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Аз нападам хората? Аз защитавам теза? Време е за по-сериозни неща от гинкобилоба... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Да изкарам ли "защитите" ти от последните 3 години? Само дето не виждам много смисъл щото вече всички ти знаят номерата, а на някои даже им писна и се махнаха...ама дай да не захващаме точно тая тема, точно в тая тема, а и в която и да е друга тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Изкарай, няма грижи. Да не съжаляваш после. Аз съм на косъм да се махна, но не ти си основната причина, само отвратително допълнителна. И не навлизай в лайна, от които не мож' изгази. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Докато не промениш отношението си към хората и в частност начина си на отговаряне към мен, аз винаги ще реагирам по този начин, защото ми е много късно да се променям, а и не виждам смисъл да лицемернича...жалко само, че досега не видял дори и веднъж да си осъзнал какво точно правиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Докато не промениш отношението си към хората и в частност начина си на отговаряне към мен, аз винаги ще реагирам по този начин, защото ми е много късно да се променям, а и не виждам смисъл да лицемернича...жалко само, че досега не видял дори и веднъж да си осъзнал какво точно правиш. Аз ли не съм осъзнал? Хммм. Пак ще да трябва да почвам да броя... Къде са Коста, Миро, Васко х2, Тодор, Сашо и т.н. и т.н. Някак си незабелязано се оттгелиха десетки, с които обаче някак аз имам връзка, но все съм виновен за ВСИЧКИ оттеглили се, нали - аз съм явно Менгеле на Форума. Пламене, тая вечер мина границата барабар с рехавата телена ограда, няколко пъти намеквах в последните години, че не ми се иска да го правиш. Писна ми да се връщам към едно и също, започвам силно да се дразня и не ми останаха нерви. Преди повече от 10 години ти направи за мен нещо, което никога няма да забравя, помагал си ми и в дреболии след това - винаги съм бил благодарен. Но това, че никога не забравям далеч не значи, че прощавам, а ти ме познаваш все пак донякъде и следва да знаеш какво говоря. Или по-скоро това, че "прескачам" далеч не значи, че не помня. Лигавщините с мен превишават зоната ми на търпение отдавна - да не се бъркат с шегите. Допускал съм ги в името не на розата, а на консенсуса - за лигавщините говоря. Та, птеромисир, мина отвъд заревото относно мен. Аз бях до тук. Явно нито уважение, нито колегиалност се наблюдава. Жалко, имах други въжделения... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Гле'й сега - работя от доста време днес и имам да работя почти цялата нощ, но тъй като често ми се случва и съм свикнал...нямам нищо против да прескачам през петнайсетина минути тук и да хвърлям по някой отговор. Проблемът е, че тия безкрайни разговори, които водим с теб от доста време (май ще станат няколко години) много ме натоварват и ме правят непродуктивен, а до утре тия всичките неща трябва да съм ги свършил. Така че дай да спрем всякакви писмени комуникации, защото съм забелязал, че когато сме тет-а-тет тия проблеми си ги нямаме, но когато започнем да философстваме във форума, редовно стигаме до това положение. П.П. А, да - и изчисти спама от тая тема да не ни се смеят утре хората...там в темата на теди и мобо или където искаш... Едит: Понеже ти бях прочел поста отгоре-отгоре, сега видях, че ти било писнало, някакво зарево и разни подобни - моля те, тегли ми една майна и спри да се занимаваш с мен щом толкова те дразня, пък ако горното е 'майната' - хубаво, ще преживея още една майна от някого...няма да ми е за сефте. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Някак ти рани моето сърце, но дали ще го разбереш е друга тема. Продължаваш да не разбираш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Нееее, прекрасно разбирам когато наранявам умишлено някого, но това е следствието от каквото повикало, такова се обадило. Както и да е, явно всеки ще си се чувства прав за него си и понеже все още не си преместил спама - правя го вместо тебе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 (edited) Edited February 11, 2018 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 баааси драмата. ама липсва завръзката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 спри да се занимаваш с мен щом толкова те дразня Това си го принтни в голям формат и си го лепни на стената. Като го погледаш няколко дни ми покажи къде АЗ се занимавам с теб, аз после ще ти покажа, че не е имАло случай да не си ми късАл нервите след кажи-речи всеки мой пост. Явно както казах гинкобилобата не е достатъчна, може би огледало трябва да ти подаря, но пък то не върши форумна работа... Не съм предполагал никога, че може да се стигне дотук, нито пък имам представа за чий чеп се дереш с мен без повод, но чертата е сложена. С две думи - спри ти да се занимаваш с мен, аз с теб не се занимавам!!! Ей го за капак и въшките изкара от дюшека пак! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Перфектен кадър! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 (edited) Пламен е прав Edited February 11, 2018 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Пламен е прав Е па как! Земи си го у вас направо! Бахти какви изненади поднася Форума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 баааси драмата. ама липсва завръзката. Завръзката е толкова далеч назад във времето и пространството на форума, че дори и аз няма да мога да я открия, "въшко" такава (май така беше)... Тоя кадър трябва да си го търсил доста, но е на място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Завръзката е толкова далеч назад във времето и пространството на форума, че дори и аз няма да мога да я открия, "въшко" такава (май така беше)... Явно и паметта ти е стабилна. Аз гледам да не се товаря с глупости. То ако трябваше да помня всеки път, когато Виден напада някого... щеше да се налага на амазонските облаци да си прехвърлям паметта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Не че нещо, ама за чий чеп се обаждаш ти неподготвен тука? Понеже е споменато моето име ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Каква поредна футболн... булфорумна драма! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Не драма, младежо, на това тук му се вика развитие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Не ми прави впечатление да нарушавам някое правило, обаждайки се? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Не ми прави впечатление да нарушавам някое правило, обаждайки се? Това ли верно измисли? Правило... Трагедия... Бахти, почвам да се разочаровам и от обичайните неща вече. Между другото едни 4 човека ако ползват една простичка форумна опция, както направи например biodesign още на старта, всичко ще е абсолютно спокойно. Но пък може би рискуваме Форума да утихне тотално... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts