Godfather Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Уау, от къде извадихте толкова ентусиазъм за такава драма в края на лятото? Може цял турски сериал да излезе от това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 Аз подозирам кой е...даже силно подозирам...даже почти на 101% подозирам... За кой става дума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 За кой става дума? Ееее...ти си интелигентен човек - бъди и по-наблюдателен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 и как така не съм аз? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 Щото не пишеш често. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 И щото опонираш на Баце Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 (edited) Ъхъ, подозирам, че им симпатизираш. Проблемът ти е, като не всеки невеж трол, че се опитваш да правиш напълно идиотски сравнения, докато реалното сравнение ти е пред носа, но не ти стиска да го споменеш. Ъхъ, става въпрос за сравнението между нормалната Корея и ония изтрещели идиоти на север от тях. Знам, че няма да ти стиска да го направиш, както и никога не би ти стискало дори да отидеш на кратка екскурзия в неземната държава на толкова симпатичните ти кимчовци. Не съм и очаквал нещо друго, освен да изтъкнеш невежеството си и типично за хора като теб да атакуваш другите с него. Амин! Бедни и гладни, ама с "армия" Ъхъм. И с двуетажни къщи в селата. С болници, детски градни, читалища и училища в тях. Щото последните се правят и поддържат без пари, а първите са направени с ниските заплати. Edited September 7, 2017 by biodesign Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Не съм и очаквал нещо друго, освен да изтъкнеш невежеството си и типично за хора като теб да атакуваш другите с него. Амин! Ъхъм. И с двуетажни къщи в селата. С болници, детски градни, читалища и училища в тях. Щото последните се правят и поддържат без пари, а първите са направени с ниските заплати. Да им се чудиш защо ги пазят да не избягат Рай небесен просто. И на историите, че граничарите им стоят по двама, за да се пазят един друг да не избягат Ще да е заради селските им къщи https://macos.livejournal.com/1291695.html Примерно тези https://img.macos.ms/2016.04-NK-NorthKorea/LR2016.04-NK-NorthKorea-16.jpg В сравнение, едно чешко селце http://1gr.cz/fotky/idnes/12/051/org/JB42ebde_slauf_loket.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Ъхъм. И с двуетажни къщи в селата. С болници, детски градни, читалища и училища в тях. Щото последните се правят и поддържат без пари, а първите са направени с ниските заплати. http://www.earthnutshell.com/100-photos-from-north-korea-part1/ Екскурзии се организират от лимитиран брой тур оператори. По време на екскурзията спиш в определени хотели и не може да се разхождаш свободно. Снимки са позволени само на определени места. На излизане SD картите в апаратите се преглеждат, да не би да си снимал нещо, което не трябва. Не можеш да пазаруваш във всички магазини. Можеш да пазаруваш на определени места. Това и снимките и обясненията от горния линк. Звучи ми като богата и просперираща държава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Не съм и очаквал нещо друго, освен да изтъкнеш невежеството си и типично за хора като теб да атакуваш другите с него. Амин! Ъхъм. И с двуетажни къщи в селата. С болници, детски градни, читалища и училища в тях. Щото последните се правят и поддържат без пари, а първите са направени с ниските заплати. Наистина ли вярваш в силата на тяхната армия и в просперитета на държавата? Кажи честно? Нали се сещаш, че тази тяхна армия, дори да беше 3 пъти по-многобройна, може да бъде премазана за отрицателно време, стига да разрешат Китай и Русия? Какви болници какви училища, ти чуваш ли се какво говориш? Това е държава харчеща 23.3% от БВП за армия, която няма как да спечели каквато и да е война, при положение, че части от населението стадат от недохранване!!! Втора в класацията по разход за армия към БВП е Оман с 11.4%. За чий чеп точно им трябва тази безполезна армия, освен да изпълнява болните амбиции на Кимчо и да му пази мястото? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Щи кажа аз до кво си го докарал! То така е като пиеш корона! Аз ся ше се напраа на Вальо Тихото на 112, щото Барчето ми идва твърде барчевско и децата не могат да спят. Сезона бил свършил, макя ви ке ... Сега ще седя да видя тайминг на реакция и какво ще стори патрула Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Барчето е едно от най - яките места в района който си. Не съм забелязал да се чува музиката встрани от самото заведение. Явно квартирата ти е с възможно най - евтината дограма. Няма да има реакция от 112. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Класика от България...за какво да има реакция...то вероятно е на наш човек това място... Изобщо, като цяло 112 е пълна трагедия...бахти спешния телефон, може да изгориш, да те убият или да умреш от нещо, докато се обясняваш на дебилите отсреща, или пък на съответната институция с която са те свързали... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Перфектна реакция - няма и 15 мин, акт и тишина, г-н Еталон за обратност. ЕДИТ - Търпях ги 4 дни - тая вечер се насраха. Патрулката точно си отива, посмеят ли пак - звъня пак. ЕДИТ 2 - Мите - нямам фири на 112. Винаги отлични реакции. За пожари, за дандании - там е истината. Сега си слушам пак прибоя, ония пак си слушат музичка, но културка. Гласовете им са по-шумни ЕДИТ 3 - Направих си труда да се обадя отново на 112, за да благодаря за бързата реакция и макар че ми вдигна различен оператор, знаеше за кой случай говоря. Изрично ми каза, че ще предаде на местното районно. За пореден път ще кажа - нямам критики лично аз към тия хора, а обикновено подавам сигнали от села и паланки... Партито продължава и в момента, но не ми дрънчат стените и стъклата и децата спят спокойно. Както казах, даже си слушам прибоя.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Щи кажа аз до кво си го докарал! То така е като пиеш корона! Аз ся ше се напраа на Вальо Тихото на 112, щото Барчето ми идва твърде барчевско и децата не могат да спят. Сезона бил свършил, макя ви ке ... Сега ще седя да видя тайминг на реакция и какво ще стори патрула Аз много обичам наркотици и данъчни измами. С удоволствие гледам такива предавания. Естевнено, не пуша дори цигари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Стефче - дойдоха, разритаха, нЕкои подписаха, па си отидоха. И след тях ПРИЛИЧНО тихо. Купона продължи в КУЛТУРНИ граници. Даже допреди малко продължаваше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Поздравления. Явно са ги натегнали в местното районно да си вършат до някъде работата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Никой нищо не е наритвал - стига с тия клишета. Напротив - тук имаше потупвания по рамото - аз гледах нарочно от хотела ще ги черпят ли, ще ги чешат ли - нищо такова. Надупен на багажника на Кията подписва и спира музиката. Именно затова се обадих да благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Еййй...това силната музика голяма катастрофа се оказа - драконът избяга ли и той или да местя постовете там, дето им е мястото? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 А за какъв "чеп" си си взел хотел точно до баровете? 1:1 си с валери симеонов. Да очаква тишина от баровете. Като искаш тишина или отиваш назад или във Варвара. Абсурдно е да очакваш да е тихо до баровете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Кой си ти да ми казваш на мене къде ще ходя аз? Много отворен на тема правила, ама когато дойде време да се спазват припръцква - тъкмо като тия, на които си фен. Я ела в Лозенец да ми кажеш как важат законите за различните барчета и ресторантчета - о, не, забрави. Полицията вече си свърши работата, другите лаладжийства - на пазара. И между другото, както и казах изрично, партито си продължи почти до зори, без да притеснява децата ми. Ама требе да сме отворени, нали... Споменах също съвсем откровено, че може да ми викате Тихото и на мене. Шегобиец съм такъв един. Не съм дилетант и въздухар. Пламене, мести квото искаш където искаш, вероятно ще е правилно. И хич не ми е до глупава ирония в момента. Поради ред причини, несвързани със снощния случай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Кой си ти да ми казваш на мене къде ще ходя аз? Много отворен на тема правила, ама когато дойде време да се спазват припръцква - тъкмо като тия, на които си фен.Нещо взе и да забравяш. Ти си този който многократно е споменавал, че спазва закони само които му харесват. Избирателно демек. Доста често си го показвал. Да се върнем на темата. Какво очакваш когато си си резервирал стая до няколко бара? Барчето не е единственият бар там. Напомня ми на едни диви селяндури които живеят в Капана и се оплакват, че имало много хора... Като искаш тишина, не си резеривай стая до баровете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Еййй...това силната музика голяма катастрофа се оказа. Теб, коя музика те кефи най-малко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Силната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 (edited) Сега си представи да те затворя в едно помещение и да надуя Тихата музика до "волюмето на мах" и да те оставя така 24 часа. Седем поредни дни. Ама тихата музика да е така надута, че тялото ти да вибрира (сещаш се коя музика говоря нали: инфраниски честоти). Тогава, колкото и да я обичаш, ще си промениш мнението. Има и друг вариант: да гепна диджея, да му стегна музикалната главица в дървено менгеме (да не може да я мърда), да му обръсна темето и да му пусна една система с физиологичен разтвор (че по-евтино излиза като комплект) да му капе на теменцето. На 3 секунди - 1 капка. След 24 часа ще го пусна. Познай какво ще става от него? Аз ще отнеса 1 година условно. Edited September 9, 2017 by biodesign Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts