Undyning Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Vruzkata mi kum warez e dostatu4na da gledam filmi online no problema e sus subtitrite . Kogato go playna filma ot Movies@Warez.Ru i mi se zaregda avtomati4no media player 9 i ako ima subtitri v papkata sus su6toto ima kato filma subtitrite trugvat problema e 4e v dosta papki subtitri nqma i trqbva da se zaredqt ot drugade i nqkoi znae li kak stava nomera da gledam filma ot warez direktno a da zaredq subtitrite primerno ot moq komp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 използвай FFDShow i otiwa6 w nastroikite tam ima load subtitles Link to comment Share on other sites More sharing options...
still_alive Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 И моята е ултра бърза към този сайт.Свали си vobsub 2.23 или която и да е версия и се отварят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted June 17, 2004 Author Share Posted June 17, 2004 Bi li kazal kak po to4no se otvarqt 4e ne6tp ne napravih kakto trqbva i kogato ima subtitri ekrana e zelen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 a za6to ne si izdyrpa6 sub na diska i ne si go gleda6 prez winamp ili prez MP vyv vobsub mu dava6 na loading aways i si ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 mi moge i prez nqkwa programa kato bsplayer i ot tam pisheh linka na filma i posle ot twoq komp si dawash subtitrite i gotwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted June 17, 2004 Author Share Posted June 17, 2004 Tova sus bsp sum go probval na open url pi6a adresa na filma no ne go otvarq da ne bi drugo da se pravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted June 19, 2004 Author Share Posted June 19, 2004 V kraina smetka nqkoi 6te obqsni li to4no i qsno kak e otvoril subtitrite za6toto ni6to ne razbrah izkazvaniq ot tipa ka4va6 si tazi programa i stava ne mi vur6at rabota Predpolagam 4e e lesno no nqkoi koito e uspql da kaze po to4no kakvo se pravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 uninstalirai si si4ki kodezi i posle si instalirai ffdshow.Kato si pusnesh filma dolu do 4asownika se poqwawa edna zelena stelka ot neq si puskash subtitrite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted June 19, 2004 Author Share Posted June 19, 2004 Opravih go media player v menuto play caption and sub e bilo na off i az se 4udq za6to ne zarezda vob sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted June 20, 2004 Share Posted June 20, 2004 Искам да питам как примерно да си пусна субтитрите на "Мy Babys Daddy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.