weasel Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 irc.evrocom.net chesto se skapva/splitva/umirga Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 s drugi dumi /server irc.evrocom.net #evrocom.net <{POST_SNAPBACK}> да така е и за мен тва е много тъпо да си с ирц.евроком.нет сървар лично мнение де! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 ЕДИТ: Между другото някаде бях намерил .tcl за еггдроп който съединява канали от различни мрежи ама не ми се занимава да го пробвам.Ако някой настоява ще го потърся пак и ще му го дам с готов еггдроп,та като иска да си лафи с хора от BGIRC и от UNIBG през един сървар.( а и незнам дали бачка .тсл-то) <{POST_SNAPBACK}> Имаше преди пусната такава глупост и беше просто отврат. Иначе Унибг мрежата е пълна помия, аз вече изобщо не влизам, защото знам колко весело беше в началото, когато в #Пловдив влизахме 15-20 човека и ме е яд какво стана сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Еи ся ще го пробвам да видя колко е бозав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.