Jump to content
BulForum.com

neverwinter nights

lpbrok

Recommended Posts

NEVERWINTER_NIGHTS_UPLOADED_BY_DRAKYLA_FOR_LAST_TIME - tva nqkoi teglil li go e ???

iskam da si go izteglq , no kato gledam po kolko mb sa 3-te diska na .bin file-ovete ne6to ne mi se vqrva!!

ako nqkoi go e durpal i mu trugva bez problemi da postne .

• 1 year later...
  • 9 months later...

Искам да попитам дали Neverwinter nights-Hordes of the underdark може да се играе online,защото от горните постове не става ясно за коя част става въпрос....Пробвах да си направя акаунтче обаче веднага ми даде invalid cd key.... :(

P.S. Сложил съм пач 1.61....

В момента развивам много странен тип герой-8-ми lvl Thief 4-ти lvl Assasin и 6-ти lvl Shadow Dancer :punk Не ми се говори какво става ако хване някой изотзадзе.... :bgrin: А като гледам и какви бонуси получава по нататък...... :D

gergi ....napravi si trudnostta na hardcore d&d ili tam kakto be6e i probvai s toq geroi da ubie6 dracolich-a ...immune to critical e i immune to sneak attack...kato pove4eto ud.

interesnoto e 4e i az razvih geroi podoben na tvoq i se probvah da prevyrtq igrata sam bez henchmani :D

abe igraite kOtor...4e nWn mi omryzna

Дам бях забравил за imune to sneak attack...само че едвали е imune към death attack-a на Assasin-a :D (5d6 към dmg-то е доволен бонус :) )Пък и да не забравяме за Shadow evade-a,Evasion и за магийката Gostly visage-въобще получава се доволен damage reduction....Само да стигна до дракона и ще го изпробвам стига да си намеря нещо за imune to fear иначе няма да има смисъл :)

Edit:Дам death attack-a се води пак някакъв вид sneak attack....С наемник и на normal едва успях да убия дракона като се има предвид че пиех колби 1 след друга....Пък и dmg reduction-a е много малък :(

• 2 months later...

Не знам дали тук е мястото да задам въпроса си,така че моля да ме извинете предварително ;)

Значи....почти съм превъртял оригиналната Невер....и сега си имам експанжъна "Shadow of Undertide".

Въпроса ми е,как да си сложа този експанжън....щото когато се пробвах се оказа че при инсталацията ми иска cd-key.Ползвах този на оригиналната Невер и инсталацията продължи обаче когато исках да си я пусна ми вика"Insert Play Disk".Зареждам аз диска през даемон-а на оригиналната Невер обаче тц....не ще.

Някой ако знае как да подкарам експанжъна нека ми каже плс щото много се зарибих по тая игрица и вече нищо друго не поглеждам.

П.С. Не знам дали става въпрос за крак или некъв друг key-gen.....обаче нека не забряваме ситуацията с free-download-a....така че ако има и линк към евентуалния крак ще съм адски благодарен :woot

П.П.С. Всичко съм свалял от Вареза,ако това има значение...

Отново искам да ви питам за играта Невер...

Дръпнах си и другия експанжън....има ли значение кой ще сложа първо....за повече информация ми вижте поста малко по нагоре.....айде моля ви се ми помогнете!

• 8 months later...

Абе момчета...всичко оки с играта, ама едно request-че имам. Install-нал съм Neverwinter Nights. Някой може ли да даде настройки и малко за онлине цъкане моля...Free servers примерно. Мерси много!

Искам да попитам защо немога да пусна .сuе файла от даемонд туулс. Излиза ми ето това: Unable to mount image. Cue sheet: line 1 - File not accessable.

• 1 month later...

Има ли още безплатни сървъри за тази игра? Много ми се е прицъкало, обаче само ма3х намерих, а там вече никой не влиза...

• 9 months later...

някой може ли да ми обясни, като на идиот, стъпка по стъпка как да играя multiplayer cooperative чрез Лан...

че нещо не става... :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...