testdriver Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 za triene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 А някакъв сертификат за автентичност пратиха ли ти си гривничките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Това ако е вярно аз ще искам една. И аз съм от Пловдив, но първо искам демонстрация или аз да я пробвам, защото ми изгелжда малко фантастика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 И какво прави тази гъзарийка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 И какво прави тази гъзарийка? взима парите на хората,как какво прави. може ли реални снимки на гривната и опаковката от двете страни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Моля в темите за продажба да не се заформят дискусии. Знам, че е по-лесно да напишеш един пост и да чакаш да ти отговорят наготово, отколкото да пишеш в Гугъл и да пресяваш резултатите, но правилата го забраняват и се съобразявайте с тях. Още повече като ти каже (към гросмайстора), че ти изравнява биоенергийното поле, нали още 5 човека ще ъпнат темата и ще пишат, че е пълен фейк... Информация има предостатъчно...divanov ако има желание може да снима демонстрацията и да я предостави после тук. Факт е, че някои хора са по-податливи на самовнушение от други, както е факт, че в последно време се измислиха доста полезни джаджи. Всеки си преценя сам за себе си. Моята роля тук е да гледам кой ъпва не по правилата, както и още някои задължения. Едит: Като казвам, че някои постъпват неадекватно, явно има защо. Току що писах да не се ъпва с глупави постове в тема за продажба и един, дето е на постоянен мод-режим пусна пост след моя със "смисленото" съдържание -> "не ми се вярва за тая гривна" - явно му е харесало да е в мод-режим и е решил, че така го урежда и занапред. Пак казвам, темите за продажба не са дали ви се вярва или не - тук се продава и купува и евентуално може да се пазариш. Дали дадено нещо като това действа или не - всеки ще ти каже различно ; продавачът ще каже да ; друг ще каже не, трети ще каже, че не му се вярва. Питайте в "Нестандартните въпроси", отворете си тема в "Размисли и страсти" да съберете общественото мнение по въпроса за подобен род енергийно-изравняващи продукти, но не го правете тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
testdriver Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 Здравейте, малко със закъснение се включвам Честно казано и на мен не ми се вярваше и си мислих, че е ташак. Даже няколко часа я носих и понеже не можах да обясня на баща ми какво е това му викам дай да я пробваме като очаквах, че нищо няма да стане, но... бях изумен Нямам никва идея как действа и дали е био-извънземни или сие енергии Но е факт, че на мен ми действа. Може и пласибо да е, знам ли А и след като работи, за мен няма значение как става това Все пак всеки сам си решава дали да си вземе или не Аз бизнес няма да правя, просто имам няколко бройки Нямам нищо против да се видим и да направим едно клипче и да го качим после ))) Мн ме е яд, че не се снимах аз )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 И все пак не получих отговор на въпроса си?!Можеш ли по някакъв начин да устовериш,че гривните са оригинални(автентични)?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
testdriver Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 И все пак не получих отговор на въпроса си?!Можеш ли по някакъв начин да устовериш,че гривните са оригинални(автентични)?! Здрасти, пропуснах те извинявай Ами нямам сертификати, сега щях да снимам кутийките и гривните Можеш да ги пробваш, ако си от Пловдив или ако имаш наистина интерес да ти пратя по Еконт с опция отвори и пробвай преди да платиш За да избегна всеки да си поръчва и да връща, ти плащаш в едната посока При това положение, рабираш, че нямам интерес да пращам ментаци и разни хора да ми ги връщат, защото влизам вътре и аз Поздрави и всичко все по-добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Въпроса ми е породен от факта,че оригинална гривна струва 30$,а пазара е залят с ментета за по 1$!Ако не можеш да удостовериш произхода и автентичноста на твоите гривни нямам интерес!Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
testdriver Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 Въпроса ми е породен от факта,че оригинална гривна струва 30$,а пазара е залят с ментета за по 1$!Ако не можеш да удостовериш произхода и автентичноста на твоите гривни нямам интерес!Поздрави Ти си решаваш Жив и здрав Който иска, е добре дошъл да тества едит: В Германия и Испания е по 40 евро това значи ли, че тия от 30$ са ментак? Произхода го казах - USA Приятел, който живее в Америка ги продава в магазина си и ги купува на едро Прати ми до тук по човек Ако наистина имаш сериозен интерес, а не си чешеш само пръстите, не виждам какво те спира да се видим и да тестваш. ModEdit: Последен компромис - 2 последователни поста един след друг, като втория си е явен ъп. Пренесох го тук и изтрих другия, но при още един ъп започвам да прилагам правилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.