muhaha Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Търся да закупя кръстачка+колелца и амортисьор от стол, може и подлакътници. Изисквания към кръстачката да не е с по малък диаметър от 60 см. амортисьора да работи и поне 80% от колелцата да са си наред. Ето да онагледя какво търся някой да не ме разбере погрешно Цената ще е по договаряне. Предпочитал предложения от Пловдив да мога да огледам на място, но ще разгледам и предложения от цялата страна Може и само кръстачка с колелца, без амортисьор-а Можете да ме търсите тук на лични или на емайл: admin@belozem.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Виж това няма ли да ти свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted August 5, 2010 Author Share Posted August 5, 2010 Да но човека го разпродаде на части, и продаде точно частите които търсех . Забравил е да пише че ги е продал. Благодаря за инфото иначе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Redline продаде на мен колелцата и амотисьора, на мен ми останаха моите колелца който са здрави, амотисьора обаче не го бива, ако искаш пиши едно ЛС да се разберем ако ти трябват. Пласмасови са, но нямат проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Мога да предложа това: Всичко е здраво, само че липсва едното колелце защото се разпадна. Ако ви върши работа ми се обадете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 Много благодаря на съфорумника ни Bulgaran. И темата е за махане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.