bergkamp Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Nqkoi moje li Da mi Napravi Logo S nadpis : Sparc0 : obache kato pishe sparc0 da ne go pishe s o a sus 0 (nula) ako nqkoi mi pomogne shte sum mu mnogo Blagodaren !!! Mersi Predvaritelno !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 za kakvo e tva logo za kola li za t-shirt li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp Posted June 16, 2004 Author Share Posted June 16, 2004 trqbva mi za Logo na moqt site shte mi napravish li PLS PLS PLS :Sparc0 : PLS PLS PL SPL SPL Z za kakvo e tva logo za kola li za t-shirt li? ei man kvo napravi s moito logo : Sparc0 napravi li mi go ?????? ZGAN: Sparco ako ne polzvash edit po chesto riskuvash nakazanie brt mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 За пари може ли да се говори или само фрее Дай го тоя сайт да го видим, щото "просто" лого не е много ясно нали тряя се вписва с целият дизайн на пейджа Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GM]DINOBOT Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 Kaji kolko golqmo(razmer) i 6ti napraa kato moeto;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 За пари може ли да се говори или само фрее Дай го тоя сайт да го видим, щото "просто" лого не е много ясно нали тряя се вписва с целият дизайн на пейджа ToKKo е съвсем прав! Ако става дума за платено лого, мога да ти направя, аз съм от Web-Designer.HiT.bg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 // оффтопик: Simba има правописни грешки в един от проектите ви http://www.sunnymod.com/ Интересно колко пари сте зели за него? // Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp Posted June 19, 2004 Author Share Posted June 19, 2004 За пари може ли да се говори или само фрее Дай го тоя сайт да го видим, щото "просто" лого не е много ясно нали тряя се вписва с целият дизайн на пейджа dobre ama saia oshte ne e gotov samo sum go zapo4nal i tova e samo proekta www.channel-sparc0.hit.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 NEED FOR SPEED Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp Posted June 19, 2004 Author Share Posted June 19, 2004 NEED FOR SPEED kakvo za need for speed ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0_1 Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Свали си Photoshop и си го направи, а не карай хората да вършат работата вместо теб и то за без пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Toq site www.channel-sparc0.hit.bg me kefi mn e qk ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Пич, виж дали това те кефи. Евала за сайта, само една забележка, ако искаш тва UntitledX.html го смени със темата на самата страничка, вярно малко работа ама все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 ToKKo е съвсем прав!Ако става дума за платено лого, мога да ти направя, аз съм от Web-Designer.HiT.bg... Тоя сайт ме разби бе То аз и преди го бях виждал де, ама сега си припомних бисерите в него. Като за начало, това да продаваш на хората дизайн, който всъщност е безплатен темплейт и далеч не е създаден под GNU си е ебати ебавката. Ей това ме разби: >>Намиране на свободно име на сайт>>Създаване на статистика за посетители >>Навигационно меню >>Безплатен е-майл адрес (ime@abv.bg) >>Сканиране и публикуване на снимки >>Регистриране в над 7000 търсачки >>Javascript Цените даже са много високи за това, което даваш в замяна ... За поддръжката чак щях да припадна - тя в какво се изразява, че е 10лв/час? Много ми е жалко а тия sunny какво беше там ... как си измамил хората не знам, обаче си ги жулнал някой друг лев за едното нищо ... като най-елементарно, даже не си настроил правилния кодинг на страницата ... а дизайна не е за коментиране де, явно това е единственото, което не си правил по темплейт ... Вземи чети форуми, разглеждай сайтове ... стига се закопавай с тоя стил на дизайн от началото на миналото десетилетие. Сполай ти, де ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Мда, ся и аз обърнах внимание на това : >>Намиране на свободно име на сайт >>Създаване на статистика за посетители >>Навигационно меню >>Безплатен е-майл адрес (ime@abv.bg) >>Сканиране и публикуване на снимки >>Регистриране в над 7000 търсачки >>Javascript Намиране на свободно име на сайт : Хммм, че то го има навсякъде в интернет, ето първото, което ми попадна. И то е безплатно. Създаване на статистика за посетителите : Това е безплатно. Това също. Навигационно меню : ми такива жаба аплети с готови шаблони за менюта под път и над път. Безплатен е-майл адрес (ime@abv.bg) : е тва ме уби не го бях видял. Да продаваш нещо безплатно ? Ми що ще регистрирате на човека безплатната поща ? Щото той не може ли ? Сканиране и публикуване на снимки. За скенирането вече мога да платя. Не повече от 10 стотинки на страница (толкова мисля гледах последно, пък и в 4К последно като бях преди няколко години си плащащ времето, скенирането е безплатно). За публикуването ... Регистриране в над 7000 търсачки : за това вече хората плащат добри пари, но като гледам горните "платени" неща и се чудя вече дали и това не е безплатно някъде ? Javascript : Линк1, и разбира се h0t sCr1ptS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Хора, сайтът е пробен, правил съм го на 11 години Естествено почти всичко в него е безплатно (не се заяждайте де) Проектът Сънимод, съм го правил безплатно, все още не взимам пари... Всичко до тук е само опит. P.S. Цените също не са реални естествено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Регистриране в над 7000 търсачки : за това вече хората плащат добри пари, но като гледам горните "платени" неща и се чудя вече дали и това не е безплатно някъде ? bl8, къде пише, че тези неща са платени ??? "Ето безплатните услуги, които предлагаме при поръчка на сайт :" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Хехе, bl8, знам най-малко 10 програми, които ти регват сайта в хиляди търсачки ... Май в тодос имаше поне 2 такива сложени в downloads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Хехе, bl8, знам най-малко 10 програми, които ти регват сайта в хиляди търсачки ... Май в тодос имаше поне 2 такива сложени в downloads. Бахти, все едно не съм казал, че всичко там е пробно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Добре де разбрахме... За 11 годишен си бил много находчив бизнес предприемач А май е време и авторът на темата да каже две три думи по логотата по-горе, правил съм ги на GIMP (много си я уважавам тази програмка каквото и да казват за нея P.S. - мисля, че гуглето искат кинти за да те "избутат" нагоре в търсенето, това имах предвид под пари за търсачки Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp Posted June 19, 2004 Author Share Posted June 19, 2004 Пич, виж дали това те кефи. Евала за сайта, само една забележка, ако искаш тва UntitledX.html го смени със темата на самата страничка, вярно малко работа ама все пак Mnogo ti blagodarq man golqma usluga mi napravi ti vlizash li v mirc ? ako vlizash moje dvamata s tebe da podurjame kanala #Sparc0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.