nacho75 Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Търся SD ( в краен случай може и MMC) или CF карта над 1 Gb. Може и mini/micro с адаптер. Нека да са от Пловдив, че иначе губи смисъл с куриер при тези цени в магазините.Също така си търся и писалка за Qtek S100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roda70 Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Ако ти трябва micro sd 2gb,имам една.С адаптера струва 15 лева.0878242155 или roda70@abv.bg ModEdit: Скоро да си проверявал цените на новите карти с адаптери по магазините? Link to comment Share on other sites More sharing options...
roda70 Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 ModEdit: Скоро да си проверявал цените на новите карти с адаптери по магазините? Отговор:Да проверявал съм цените по магазините скоро.Продавам картата на нормална цена,а теб какво те касае?Мисля,че всеки има право да продава и да купува.Това не са забранени за продаване от закона предмети и мисля,че неправилно се намесваш в случая.Цената я определям аз,а не ти.Тя с формира въз основа търсене-предлагане-купуване и се определя най-вече от продавача,а на някой,ако му се струва скъпо,да си купи от другаде! http://www.pro-bg.co...GUSDC_7001.html Модератор: Много е лесно да намериш линк с най-високата цена, а не да дадеш линк към сайтовете на Мост, Ресет и др., където цената е под твоята. Явно идваш от други форуми, където модераторите пипат през пръсти. Силно препоръчително за теб е да си прочетеш правилата - и общите, и тези за раздела, тъй като за малкото постове, които си пуснал, вече наруши 2 от тях (не може да вдигаш стари теми, преди да си пуснал ЛС, както и не може да ъпваш твои или други теми с цени над тези в официален магазин) + още едно, когато напуска 3-те еднакви теми и не те наказахме, понеже още си нов. Сега разбра ли какво ме касае? Това, че нарушаваш правила. Отделно май имаш склонността да предлагаш на доста завишени цени нещата си, както виждам и в други твои постове, което няма да продължи дълго, тъй като ако правилата във форума не ти харесват и не ги спазваш, просто ще спреш да посещаваш този форум. 30. Правилата в този форум се определят от правоимащите. С присъствието си тук Вие автоматично се съгласявате с тях и се задължавате да ги спазвате. BulForum.com не е Хайд Парк. Ако сте очаквали пълна свобода на словото и сега се чувствате съкрушени — мястото Ви не е тук, а по-скоро в clubs.dir.bg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho75 Posted September 19, 2010 Author Share Posted September 19, 2010 Благодаря на roda70 за up-a на темата, но няма нужда при неговите цени .... така или иначе няма да купя с близо 40% по-висока цена от магазина, като там е с гаранция. По-важно ми е писалката за Q-tek S100 , понеже не знам къде да търся подобна вещ. п.п. Позволих си да пиша по темата си, тъй като скоро е повдигана от продавач и модераторатора и няма особенно значение, че up-вам темата не целенасочено. Ако все пак съм нарушил правилата, моля да бъда извинен от модераторите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.