XC^^The_Devil^^ Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 pravq bass kasi po pora4ka koito imanujda ot tva da kzva tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 pravq bass kasi po pora4ka koito imanujda ot tva da kzva tuk Със говорители или само кутията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted June 16, 2004 Author Share Posted June 16, 2004 sas govoriteli sasto moje i bez Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 sas govoriteli sasto moje i bez Интересува ме една трилентова колона с говорители, размери 50-60см на 30-40см(или някъв стандарт ако има) с Р~100-120W. Колко пари ще излезне горе-долу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 sqkakvi govoriteli li moje da mi predloji6 moje li da nameri6 nqkoi vega pro za tynki pari4ki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 С коя програма им изчисляваш обема и резонансната честота и от какъв материал са - MDF или? Какви системи правиш със/без тръба или банд-пас и с какво са тапицирани (цветове/материал). И ориентировъчни цени. Конкретно ме интересува банд-пас за Pioneer 121SPL от MDF с около 12мм плексиглас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted June 17, 2004 Author Share Posted June 17, 2004 George_131: - tri lentovite tonkoloni za trabi ne sa hubavi i nisto nqma da izleze zastoto se smesva zvuka vento:- vsqka tonkola e razli4na se prai po razli4en na4in dai si razmerite na govoritelq i ste ti kajem kolko leva ste izleze kasata i ve4e kav cvqt i material iskash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 XC^^The_Devil^^ gospodina mi po risuvane se zaribi i iska DOMA6EN telefon da ti zvane da se razberete kakvi iska kaza doma6en telefon ta da moje da govorite pove4e ako iska6 go napi6i tuk ako iska6 na PM no mi trqbva ta utre da mu go dam kato go vida ari PEACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 XC^^The_Devil^^ питах те съвсем конкретни въпроси: 1. С коя програма им изчисляваш обема и резонансната честота и от какъв материал са - MDF ли? 2. Какви системи правиш със/без тръба или банд-пас и с какво са тапицирани (цветове/материал)? 3. КОНКРЕТНО ме интересува банд-пас за Pioneer 121SPL от MDF с около 12мм плексиглас. 12" е говорителя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted June 17, 2004 Author Share Posted June 17, 2004 zna4i ne gi pravq az a edin frend az samo postvam tuka ste go pitam i ste tiu kaja vento Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLADE Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 XC^^The_Devil^^ питах те съвсем конкретни въпроси:1. С коя програма им изчисляваш обема и резонансната честота и от какъв материал са - MDF ли? 2. Какви системи правиш със/без тръба или банд-пас и с какво са тапицирани (цветове/материал)? 3. КОНКРЕТНО ме интересува банд-пас за Pioneer 121SPL от MDF с около 12мм плексиглас. 12" е говорителя. Veno moje li da mi obqsnish nepoznatite dumi demek tryba ili BAnd-PAs i 1mm pleksiglas za kakvo se izpolzva . Ako namerish vreme mi otgovori pls.... i syshto kaji nqkoq programa s koqto da im izchislq rezonansa shoto i az si misleh sam da si sglobq syshto shemi na filtri otde da si zema za trilentovi tonkoloni qsno ti e che ne gi razbiram mnogo no vse pak imam jelanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 XC^^The_Devil^^ sha izvinqva6 pi4 ama dnes neuspqh da dam tela na daskala si po risuvane sigurno 6te go vidq vav vtornik i togava 6te mu go dam kaji kam kolko 4asa da zvane ari PEACE i sha izvinqvash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Какво стана с тези бас-каси - да не почина дърводелеца?! Или не ви интересуват реални клиенти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted June 19, 2004 Author Share Posted June 19, 2004 zna4i materiala e talashit cvetovete i materiala za tapiceriq e kakvto pojelae clienta predimno s 4erno se pravqt i mi kaji kvo zna4i band - pas stot tozi koito gi pravi nz i s traba i bez traba se pravqt kvito iskat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Щом не знае какво е система band-pass какво да говорим повече?! Всеки може да скове един сандък от талашит или стария гардероб на баба си (както са във ВикиВат -> по 30лв.)... С произволни размери! Сигурно и не смята обема и желаната резонансна честота спрямо говорителя... За програми не е чувал... Абе - леймъркса работа! Всеки стана много отворен на тема "музики"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted June 19, 2004 Author Share Posted June 19, 2004 obema go izli4slqva no ne ste da mi kaje s koq programa kat ne iskash i di si namerri drug ti go naprai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 ГОЛЯМАТА ТАЙНА - програми има поне 10 различни в нета! ПОНЕ! След като не знае какво е банд-пас - питай го колко пари иска за обикновена с "тръба" (ако така вика на бас-рефлекса) - за говорителя, който казах - Pioneer 121SPL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted June 19, 2004 Author Share Posted June 19, 2004 ste go pitam no nemoga sq stot ne e ot pld v ponedelnik ste go pitam i ste postna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 OK, а относно типовете бас-каси: http://www.the12volt.com/caraudio/boxes4.asp http://www.mmxpress.com/technical/boxes.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Бе, ти кажи какви каси има, какви може да направи, снимки някакви на готови каси, туби, сандъци...И цени разбира се! Щото, все има някакви типове гаворители, с които работи, а ако му дам аз говорител и искам да ми направи каса, без да му знае характеристиките, ще стане една каса... само да няма желаещи да я чуят. А тези линкове, за какво са? То в нета е пълно с теория (че и един куп примери и практически съвети!), ама от там изобщо не може да се разбере, какво може да прави твоя приятел! Как очакваш да получиш поръчка за каквото и да било? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.