gavreto Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 онзи ден бях до един приятел който работи в техномаркет и видях един лаптоп който много ми хареса.Запитването ми е дали си заслужава , ето и параметрите който ги запомних заслужава ли си за парите ? http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09080696 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Acer напоследък рядко имат нещо, което да не си заслужава парите, като параметри. Мисля, че и този. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 и аз мисля скоро да взимам някакъв, та след ровенето по различни форуми се оказа, че Acer напоследък правят доста читави неща. Като слабост и съответно по-ниската цена идва от корпуса ( или поне останах с такова впечатление ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogata Tarikat Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 пич мисля че това е по евтино решение http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09078808 пък и на последък HP станаха доста добри в серийте на Пресариото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 пич, много ясно че ще е по-евтино като е 5 пъти по-слабо, кво ми сравняваш i5+ati със pentium dual-core+вградено видео, което едва подкарва Full HD? Като слабост и съответно по-ниската цена идва от корпуса ( или поне останах с такова впечатление ). Мда, аз имам някакъв Aspire на 2 години, който пускам на месеца няколко пъти, от вкъщи не е излизал, а тъчпада и палмреста му са излъскани вече (!!) Освен това като пиша и ръката ми минава на сантиметър над тъчпада постоянно забива стрелката в някой ъгъл. Като цяло IBM-а ми, който е на 5 години и n-та употреба е по-запазен, използвам само него заради усещането и удобството, въпреки че Ацер-а е значително по-бърз. Ако усещането на играчка и евентуалното амортизиране за 2-3 години не са проблем, мисля че Acer е най-добрия избор измежду пластмасовите лаптопи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.