Jump to content
BulForum.com

Купувам micro SD карта

Recommended Posts

Привет,

Трябва ми micro SD карта - 4GB/8GB/16GB (class 4/6) без Кингстън и карти, закупени от Ebay - вече имам такава...:huh:

Тъй като телефончето е малко капризно, желанието ми е да я пробвам преди покупката, ако всичко е наред - вземам.

Остатъчната гаранция е предимство. Ще приема най-изгодната оферта - обем/цена/клас

По разбираеми причини офертата е за Пловдив.

Предлагайте в темата или на ЛС.

Успешен ден на всички,

Румен

Да не създавам нова тема, ще допълня, че се търси :censored2:

ModEdit: А да си прочел долните изречения от точка 5 (правилата на форума)?

Настоящото правило не важи за секция КУПУВА/ПРОДАВА — в нея всеки, който желае да заяви, че купува или продава нещо, следва да направи отделна тема. Мнения от рода на "и аз продавам (купувам/предлагам/търся и т.н.) еди-какво си" във вече съществуващи теми за покупко-продажба се трият, тъй като внасят излишен шум в договарянето.

Ако не си, тогава защо не си прочел точка 8 от правилата на раздела?

8. Забранява се предлагането на подобна стока в тема пусната от друг потребител. Ако имате еднаква стока за продаване сте длъжни да я обявите в нова тема. Това се отнася и за раздел "Купува" - ако търсите подобна стока, отворете си ваша тема. При неспазване - 20% уорн и триене на мнението !

Казваш...телефонът не харесва Кингстън? Понеже имам точно 2 Gb Кингстън, обаче в една камера имам и 2 Gb Maxell. Ако искаш едната от двете за 8 лв. - пробваш и ако тръгне, взимаш. :)

Здрасти,

Благодаря за предложението - ще изчакам още малко и за други оферти - ще пиша, ако има нещо

Поздрави

ОК, няма проблем.

Едит: Fena ме попита за картата, тъй като е видял тази тема и днес следобед му я занесох да я вземе.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...