rargirov Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Привет, Трябва ми micro SD карта - 4GB/8GB/16GB (class 4/6) без Кингстън и карти, закупени от Ebay - вече имам такава... Тъй като телефончето е малко капризно, желанието ми е да я пробвам преди покупката, ако всичко е наред - вземам. Остатъчната гаранция е предимство. Ще приема най-изгодната оферта - обем/цена/клас По разбираеми причини офертата е за Пловдив. Предлагайте в темата или на ЛС. Успешен ден на всички, Румен Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobreti Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Да не създавам нова тема, ще допълня, че се търси ModEdit: А да си прочел долните изречения от точка 5 (правилата на форума)? Настоящото правило не важи за секция КУПУВА/ПРОДАВА — в нея всеки, който желае да заяви, че купува или продава нещо, следва да направи отделна тема. Мнения от рода на "и аз продавам (купувам/предлагам/търся и т.н.) еди-какво си" във вече съществуващи теми за покупко-продажба се трият, тъй като внасят излишен шум в договарянето. Ако не си, тогава защо не си прочел точка 8 от правилата на раздела? 8. Забранява се предлагането на подобна стока в тема пусната от друг потребител. Ако имате еднаква стока за продаване сте длъжни да я обявите в нова тема. Това се отнася и за раздел "Купува" - ако търсите подобна стока, отворете си ваша тема. При неспазване - 20% уорн и триене на мнението ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted August 9, 2010 Author Share Posted August 9, 2010 Поради огромния интерес добавям в търсенето и 2GB карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Казваш...телефонът не харесва Кингстън? Понеже имам точно 2 Gb Кингстън, обаче в една камера имам и 2 Gb Maxell. Ако искаш едната от двете за 8 лв. - пробваш и ако тръгне, взимаш. Здрасти, Благодаря за предложението - ще изчакам още малко и за други оферти - ще пиша, ако има нещо Поздрави ОК, няма проблем. Едит: Fena ме попита за картата, тъй като е видял тази тема и днес следобед му я занесох да я вземе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.