DeBUG Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Интересува ме къде режат с лазер в/около Пловдив, дали режат дърво и на какви цени ориентировъчно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP - Team Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 isprati PM na Lord Vegas, toi se zanimavashe s tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
zograf Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Интересува ме къде режат с лазер в/около Пловдив, дали режат дърво и на какви цени ориентировъчно? lazerno rqzane ima v edno y4ili6te ne my znam imeto no se namira zad stydenskite ob6tejitiq do hiryrgiite na pe6tersko i e evteniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 ОМГ "Акад. Кирил Попов" - кв. "Хр. Смирненски" до къра. Лазерът реже качествено. -- Ако ще режете прахово-боядисани детайли (панел на кутия за PC примерно) - има друг лазер. До представителството на SBS срещу Четвъртък пазара отдясно има коридор навътре в сградата. Там в дъното има врата, на която пише "Ремонт на изчислителни машини. Там е. Цените са горе-долу същите като в МГ-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted June 16, 2004 Author Share Posted June 16, 2004 Благодаря за информацията, но по причина че съм завършил в английската гимназия, нямам никаква идея къде в МГ-то да търся лазера, който бил отдолу... А знаете ли дали режат дърво и плоскости? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 A kakvo po-to4no 6te reje6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted June 16, 2004 Author Share Posted June 16, 2004 Плоскости за едно шкафче собствен проект с неправилна форма, малко дървения. Ако ми хареса как става - ще си резна и за едни тонколони. Може и кутийката на компютъра да пооформя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 За тази работа не ти трябва лазер а т.н. пробивно-фрезови център (CNC Center). Такъв има вав пресечката която отива кам КАТ от бул. Васил Априлов (точно на завоя отдясно) - фирма СЪЛИВЕР. Друг има наблизо пак на бул. Васил Априлов стотина метра по - напред от това кръстовище минаваш под линията и завиваш надясно и след около 300-400 метра в ляво - фирма МАРИЯ ММ. Третата машина за която се сещам е вав фирма МЕБЕЛОР - на карловско шосе посока Карлово гледаш отдясно няма начин да не я видиш. Просто ти е бедна фантазията какво може да се направи с такава машина. П.С. Не ме питай от каде знам просто се занимавам точно с такива машини Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Плоскости за едно шкафче собствен проект с неправилна форма, малко дървения. Ако ми хареса как става - ще си резна и за едни тонколони. Може и кутийката на компютъра да пооформя. Даааа с този лазер можеш само да си запалиш дървенията Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted June 16, 2004 Author Share Posted June 16, 2004 За тази работа не ти трябва лазер а т.н. пробивно-фрезови център (CNC Center). Такъв има вав пресечката която отива кам КАТ от бул. Васил Априлов (точно на завоя отдясно) - фирма СЪЛИВЕР. Друг има наблизо пак на бул. Васил Априлов стотина метра по - напред от това кръстовище минаваш под линията и завиваш надясно и след около 300-400 метра в ляво - фирма МАРИЯ ММ. Третата машина за която се сещам е вав фирма МЕБЕЛОР - на карловско шосе посока Карлово гледаш отдясно няма начин да не я видиш.Просто ти е бедна фантазията какво може да се направи с такава машина. П.С. Не ме питай от каде знам просто се занимавам точно с такива машини Тези благинки ги знам и съм ходил в две от тези фирми Искам обаче да видя как става и с лазера и да преценя. Пък то с CAD-CAM фреза всичко може да направи наистина. Даааа с този лазер можеш само да си запалиш дървенията Не е точно така, чел съм обяви на софийски фирми, предлагат го като услуга Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 100% ще го запалиш дървото с лазера, просто той реже като нагрява. Послушай човека и отиди както той казва на пробивно-фрезови център (CNC Center). Успех !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Лазерно рязане и в двора ТМТ "проф. Цветн Лазаров" в кичука . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zograf Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Интересува ме къде режат с лазер в/около Пловдив, дали режат дърво и на какви цени ориентировъчно? az sam rqzal polisterol i pleksiglas ne go pali abe lazar si e lazar Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted June 18, 2004 Author Share Posted June 18, 2004 Благодаря на всички, които ми писаха. Като отида на място ще разбера дали пали дърво или не. Не би трябвало - той е фокусиран на много малка площ, там го изгаря, но не и извън разреза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 ОМГ "Акад. Кирил Попов" - кв. "Хр. Смирненски" до къра. Лазера реже качествено. Така ли бе?! Аз да не знам че в МГ-то имало такава чудесия... Ах, ама много ме кефи как си обяснил адреса - до къра До там може да идеш с 26, 29, 37, 66, 12, 222 ... маршрутка 2 също... и с такси можеш да идеш, казваш да те карат до МГ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 А за лазерно рязане на PC кутии някой ще сподели ли? Опит, цени? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 А за лазерно рязане на PC кутии някой ще сподели ли? Опит, цени? Тук и аз в момента съм в процес на разпитване. Утре (днес ) ще ходя да разпитам на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.