Jump to content
BulForum.com

Продавам дъно: ZIDA ТХ100 3D

Recommended Posts

ДЪното го купих преди няколко дни, ама си намерих ново и сега това не ми трябва, Дъното подържа процесори до 333МХц (всякакъв вид ако са сокет 7), няма 100MHz шина има максимум 88МХц но не е стабилно, най стабилно е на 83 (става дума когато е клокнато) автоматично се пдоава напрежение на процесора, със АМД 350МХц което трябва да работи на 3.5х100, работеше на 4.5х77. Та дъното си има 2SDRAМ слота - 2ИСА слота - 4 PCI слота - захранването е АТ + АТХ (в зависимосст какво имате :P ), PS2 - мишка, 2 COM порта, 1 сериен, ЮСБ, 2хИДЕ, 1хФлопи, Биоса е AMIBIOS (Winbond) - май има и хардуер мониторинг, защото има чип на ite. Чипсета е виа VPX, има вграден звук (не знам колко канален - нямах време да тествам). Не мога да се сетя друго какво да кажа освен че му искам 10.99 лв, давам с него и видео карта Trident TVGA 9000 i -2 с невероятните 512К (нета ми е по-бърз :P ) на иса слот. За връзка ПМ или тук пишете, дъното е добро, ама няма АГП :( то и затова го смених с друго, иначе за рутер ще върши прекрасна работа, наредиш лан картите идеално е, с последен биос. Това е от мен от вас повече :P

8.99лв

7.50Lv Ako e tozi model s razmeri .....200x180 mm mislia beshe "shte go slagam v kolata ta zatova tyrsia malki razmeri"

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
БъмП  :D

Утре "неделя 08.08.2004 " кога след 21:00 да се видим и да го взимам ?????

• 2 weeks later...
Дъното е продадено!

И даже работи :P :woot :tongue

Дъното си бачка ПЕРФЕКТНО. Стана чудесен MP3 плейър. :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...