Jump to content
BulForum.com

Въпрос относно крашове

Bohu

Recommended Posts

И как смяташ, че хората ще ти дадат съвет - като хвърлят боб ли? Не си писал нито каква ти е видеокартата, нито с каква операционна система си, нито си дал подробности колко памет имаш, с какъв процесор си, какво ти е захранването и куп други неща, които да ги ориентират поне малко. :ph34r:

Вярно, че Runtime error навежда в дадена посока, но принципно като питаш, трябва да дадеш и нужната предварителна информация.

Добре де, не съм някав експерт, даже съм невежа, може и по-спокойно. Видеото е вградено - Intel® 82845G. OS-XP, 1бг рам, Celeron 2,2GHz

Аз съм много спокоен, не ми ли личи? ;) Просто обясних с повече думи едно от правилата на форума:

17. Ако търсите помощ за решаването на някакъв софтуерен или хардуерен проблем, бъдете колкото се може по-подробни при описанието на проблема. Не разчитайте, че някой ще "усети" какво точно не е наред. Освен това, така ще получите по-бърз и точен отговор.

Помощта ще дойде, но най-вероятно в понеделник, тъй като в неделя доста хора заминават нейде далече от компютрите си. :)

Тази грешка може да се дължи на различни причини и когато е свързана с игра, обикновено започват препоръки да качиш най-новите драйвери на видеокартата или да потърсиш 'пач' на конкретната игра, който оправя проблема. Все пак прегледай това за начало (ако не си на "ти" с английския, ползвай гугъл-транслатора), а и като напишеш номера на грешката в гугъл, също излизат доста интересни резултати, коментирани из форумите.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...