exabyte Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Каква е максималната скорост която сте достигали в домашни условия при трансфер между две ПС-та [или пък при дърпане от... локален торент ] ?Става дума за ПС-та с LAN карти 10/100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogata Tarikat Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 скороста е 5 мб все пак сам на евроком и немога да си прекарам нещо помощно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Преди 2 години бях дал скрийншот в тази тема как свалям торенти с 9 Mb/s. Предполагам, че в директна връзка между 2 компютъра вкъщи, резултатът ще е близо до теоретично възможния максимален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Моят рекорд е 9.8 mb/s,но това беше от един от локалните сайтове (когато ги имаше). Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 11.1 MB/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 1, 2010 Author Share Posted August 1, 2010 11.1 MB/s Дам и аз стигам горе-долу такива стойности, но обърнати в Mbps са към 89,4-6 и ми е интересно дали може да се изцеди поне до 95-96 или само по дебелите книги ги има тези скорости Утре ще направя малко тестове и ще постна резултатите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Доста често при дърпане от Замунда, достигам 12.5 - 14 MB/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 1, 2010 Author Share Posted August 1, 2010 Доста често при дърпане от Замунда, достигам 12.5 - 14 MB/s И аз често летя на сън П.С. 12.5 са точно 100MB/s което е максимума.Мисля сравнението с километража на колите е добро.И там пише 220 ама вдига 210 макс ( даже и по-малко ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Пробвай да изключиш QoS. Тя резервира до 20% от връзката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Дам и аз стигам горе-долу такива стойности, но обърнати в Mbps са към 89,4-6 и ми е интересно дали може да се изцеди поне до 95-96 или само по дебелите книги ги има тези скорости Тези 11.1 MB/s са зад рутер. В мрежата имаше и други активни компютри и затова графиката на скоростта отчетена в рутера е по-висока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Зад рутера скоростта ми е доста намалена. Иначе рекорда при Кулбокс,с включен кабел ми е - 12 MB някаде.Обаче при тая скорост хард-а полудява,ако е с по малко рпм-а. При по старата версия на utorent ми се получаваше едно overload-ване на hard-a когато скоростта мине 7-8 MB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 И аз често летя на сън П.С. 12.5 са точно 100MB/s което е максимума.Мисля сравнението с километража на колите е добро.И там пише 220 ама вдига 210 макс ( даже и по-малко ) Следващият път когато се случи (въпреки, че вече рядко свалям от там) специално ще ти го шотна това... Възможно е и да се получава някакъв бъг, подобен на тези които се получават със спийд теста (да ти показва в пъти по- висока скорост от тази за която плащаш) Link to comment Share on other sites More sharing options...
¦•••SHERIFA•••¦ Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Trackers: SCC: Top LVL Private Tracker (International Private Peering) | Local BG (BG Peering) | Open/Public Low Level Tracker(s) (International Public Peering) | Open/Public Low Level Tracker(s) (same, UP Max) HTTP 1-Click-File-Hosters: RS DL SpeedTest Max: (Home Internet, Non-Seedbox) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.