Jump to content
BulForum.com

Yahoo! Mail

netrootbg

Recommended Posts

От вчера размерът на пощенските кутий в Yahoo! Mail е увеличен на 100МБ. Максималният размер на писмо става 10МБ. Според доста хора този ход е продиктуван от намерението на Google и техният проект Gmail които искат искат да предложат 1ГБ за обем на пощенската кутия. Интересно какво ли ще предприемат Microsoft за тяхната услуга Hotmail която предоставя мизерните 2МБ, същото се отнася и за другите големи mail компании. А българските пощенски портали? Hotmail може и да успеят да предложат някаква алтернатива но за бг порталите малко трудно ще им бъде да предоставят услуги с такива обеми. Какво мислите по въпроса?

българските пощи си вървят и с добрия bg peering до тях :bgrin:

да не говорим пък за пощите които са ти на local speed, както в случая на доставчика ни. Това че е 10 mb само, не ми е проблем, защото всичко свалено оттам се трие автоматично и ми се складира на компютъра в pop3 клиента.

Не могат да ме трогнат тия пощи.

Виж вместо такова място за пощи, да дадат за free web, друго ще е :evil - да има къде да качвам боклуци, дето да се виждат и навън.

Мда, скоростта до пощите си е главен фактор. Българските потребители няма много да се трогнат от тази нова екстра, за тези от чужбина е друга работа...

Да пращаш 10 мб поща си е баси кушията

там пристига на 15 мб :bgrin:

yahoo-то дават ли ти free pop3 ?

До колкосто си спомням, няма, а всички пощи без pop3, са за хора дето си нямат собствен компютър

не виждам как така всички не ползват пощите на евроком

поне задайте препращане на писмата си от другите пощи към еврокомската.

що се мъчите така

лелее

делнете му бързо поста на karaman да не му се смеят и другите

после ще ме черпи за услугата :D

edit: хехе, дай да го обърнем на чат посредством едит на постовете :tongue

До колкосто си спомням, няма, а всички пощи без pop3, са за хора дето си нямат собствен компютър

Edno vreme davaha free POP3, no ot predi 2-3 godini veche niama takava ptica. Ne sam se interesuval kakva e vazmoznostta da si platish za da imash POP3 v Yahoo poradi prostata prichina, che ima mnogo free mail sarvari, koito davat POP3 (naprimer mail.bulgaria.com).

има

Edno vreme davaha free POP3, no ot predi 2-3 godini veche niama takava ptica. Ne sam se interesuval kakva e vazmoznostta da si platish za da imash POP3 v Yahoo poradi prostata prichina, che ima mnogo free mail sarvari, koito davat POP3 (naprimer mail.bulgaria.com).

е, добре де, аз сега как си го ползвам?

дай да тествам де

кой е pop3 server-a

да не би да го правиш както при pop3-то на hotmail с допълнителната програмка.., дето чакаш по 100 часа за проверка :bgrin:

И аз съм на мнение че като цяло Yahoo! е най - добрата поща. За Hotmail и Co нямам думи. За българските mail.bg ми харесва и определно я предпочитам пред abv.bg но все пак Yahoo! си е Yahoo! :).

mail.bg постоянно ми "губи" писма. Въпреки всичките ми опити да си пренастроя спам филтрите, и въпреки всичките ми епистоларни пререкания с админите по въпроса - отчита си редовна поща като спам и хората ми се сърдят, че не им отговарям... или пък си чакам потвърждение за регистрация или поръчка докато побелея и пак не го дочаквам... Освен това наистина много мразя попъп изпълненията. Толкова ли е трудно да ги сложат на банери тия реклами?! Да не говорим за "вътрешния" им спам - рекламни писма, които не можеш да изтриеш от кутията си. Това вече е нагло, ама нагло...

Чакам Big G да ги удари в земята - не знам дали следите новините по проекта, но доста благинки са намислили, както и доста нововъведения в мейл услугата като цяло... Ще стане като с търсещия енджин - след тях тази услуга просто няма да е същата ;) ...

По рано забравих да добавя най - важното. От всички пощи разглеждам Yahoo! като най - сериозната

От месеци си ползвам пощата @evrocom и съм предоволен :D

Нагласъл съм си Opera-та да я проверява на всеки 5 минути и си бачка безотказно. Проверката става за 2-3 секунди мах ;)

Dam, Yahoo-to sa naistina nai-dobrite do sega. Az sam se regnal v yahoo.co.uk shtoto tam kapaciteta na poshtata beshe 6 MB a na yahoo.com beshe 4 MB i po-putq na logikata izbrah po golqmata poshta ama sq gledam che i na dvete poshti ima uvelichenie, pri men kapaciteta stana 100 MB, a razmer na mail 10 MB. Extra :)

be ti i yahoo ne sa stoka 6tot predi ima6e i pop3 i redirect sq e plateno..., ama tezi 100mb najstina bqha qka iznenada :woot lo6oto e 4e malko trudno 6te gi polzvam :cry , apa abv se cigani za nqkvi si 25mb 4e i pari iskat tctctc kak da im dam i na gsm ne im raboti izvestqvaneto...

В mail.ru от 2 месецa размера на пощенската кутия е неограничен :punk линк :love . Като напълниш повечe от 50% от първоначалните 25МБ си отпускаш сам още толкова и така, колкото са ти нужни.

Attachment-a е 10МБ от средата на миналата година.Има какво още да се желае относно SPAM филтрите. Screen shot

Абе тя пощата....абе...много е хубава ама...

Не могат да се изпращат писма на кирилица! И аз мразя шльокавицата, ама тая поще ме притиска да я използвам. При получаването няма проблем - избираш подходящо разкодиране и всичко е ОК, ама при изпращане, в АБВ се получава непоправима каша. Всъщност, непоправима ли е?

такаааааа ..... значи преди малко пробвах тези 10 MB attachments. изпратих една mp3-ка с големина 5.6 MB към mail.bg и си пристигна като 2и2=4

само малко бавно става send и receive, особено когато NAV-a ви проверява прикачения файл, ама т'ва не е болка за умиране. важното е, че няма проблем(поне засега).

btw всичко го направих през Outlook Express :music

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...