vikktor Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Интересно ми е има ли хора, които все още си шарят стените с плакати. Аз имам бая, но т.к. вече ми бяха в старата квартира и в новата искам да сложа други. Плакатите не ги лепя с тиксо, така че са запазени - имат по една малка дупчица в ъглите (слагам им от онези кабарчета за коркови дъски. Ако има заинтересовани, мога да направя списък на тези, с които бих се разделил, за да се сдобия с други. Повечето са на метал банди от ПроРок. Имам доста, които никога не съм слагал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Интересно ми е има ли хора, които все още си шарят стените с плакати На мен цялата ми стая е в плакати. Буквално. Тапети са останали само на някакви малки кръпки и на места на които плакат не може да се сложи. Всичките са на филми, като имам 1 2х3 метра на едната стена, да запълва повече място и един 1,5х1,5 на другата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.