earache Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Линк - тия завалии на вързано куче хляб не могат да дадат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 21, 2011 Author Share Posted April 21, 2011 Леле "НИЕ" в България сме пълни жалкари, а ти от къде си, от Ташкент ли? Като че ли си испанец от офицалния фенклуб на отбора. Стресиращо си тъп, Саше. Ако ми погледнеш първия пост за вчерашния мач щеше да видиш, че мнението ми е обективно и похвалих Реал за добрата игра, ама не, ти трябваше да дойдеш и да се изсереш - ей за тва си жалкар! Относно къде съм бил при победните серии на Реал, ами явно тогава е нямало булфорум, за да съм тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Ся не знам аз ли съм жалкар, ти ли си тъп или пък се мислиш за много оригинален, ама ми кажи моето първо мнение кво общо имае с твоето, та се оправдаш, че заради него ти на секундата тука ми изкачаш с някви заключение и квалификации. Да съм се заял с твоето мнение, та да почнеш да ми умуваш, хубава, ама при положение, че няма нищо такова, тука кво си започнал да ми лаеш. Не ми се обеснявай имало ли е Булфорум, нямало ли е. Света нито започва, нито свърша с него. Въпроса е, че такава победна серия каквато до преди няколко дни имаха Барса над Реал не е нещо ново и изключително, защото през годините е имало периоди на надмощие и за двата отбора и са си поделяли подобни серии, обаче всеки голям разбирач дето се пише заклет фен на Барса вместо да млъкне и да вземе и да попрочете малко като не знае,вади веднага феноманлния факт за победите и вече е горд колко жестоко е затапил този отсреща. Ей тва е жалкарство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Оф, не разбирам какво толкова сте се заджавкали. Реал би и взе купата, това е факт. Предстоят мачовете за ШЛ. Там, предполагам, и двата отбора ще хвърлят най-много сили. Там ще си проличи кой кого и как. Със заяжданията и обидите си няма да наклоните везните нито в едната, нито в другата посока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Ся не знам аз ли съм жалкар, ти ли си тъп или пък се мислиш за много оригинален, ама ми кажи моето първо мнение кво общо имае с твоето, та се оправдаш, че заради него ти на секундата тука ми изкачаш с някви заключение и квалификации. Да съм се заял с твоето мнение, та да почнеш да ми умуваш, хубава, ама при положение, че няма нищо такова, тука кво си започнал да ми лаеш. Не ми се обеснявай имало ли е Булфорум, нямало ли е. Света нито започва, нито свърша с него. Въпроса е, че такава победна серия каквато до преди няколко дни имаха Барса над Реал не е нещо ново и изключително, защото през годините е имало периоди на надмощие и за двата отбора и са си поделяли подобни серии, обаче всеки голям разбирач дето се пише заклет фен на Барса вместо да млъкне и да вземе и да попрочете малко като не знае,вади веднага феноманлния факт за победите и вече е горд колко жестоко е затапил този отсреща. Ей тва е жалкарство. Реал все още няма победа над Барселона от 7 Май 2008. Вече 3 години. Тази победа беше извън редовното и най-вероятно ще бъде записана като X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Ами най-вероятно, но не това е най-важното. Важното е, че спряха победната серия на Барса над тях, успяха да ги преодолеят и победят, дори и след продължения и спечелиха трофей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slick Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Реал изнасят Валенския с "Б" отбора. Само Карвальо (и Касиас)са в игра днес от мача с Барса в събота. Всички останали са резерви. Валенсия - Реал: 0-4 /първото полувреме/ --- Второто полувреме са поотпуснаха нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 И в крайна сметка 3:6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 30, 2011 Author Share Posted April 30, 2011 Барса и съдиите са виновни за поредния феноменален мач на Насрал мадрид! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Барса и съдиите са виновни за поредния феноменален мач на Насрал мадрид! ... както и за поредния червен картон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slick Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 30, 2011 Author Share Posted April 30, 2011 Играхме слабо - паднахме. Поне не се оправдаваме със съдията като някои други отбори (няма да казвам кои) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Хе хе хе, колко сме оригинални, като селски джапанки. Споровете вече затикнаха, ние пак почнахме на нов глас със смешките и коментарите. Я пак кажи за жалкарите :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 30, 2011 Author Share Posted April 30, 2011 Хе хе хе, колко сме оригинални, като селски джапанки. Споровете вече затикнаха, ние пак почнахме на нов глас със смешките и коментарите. Я пак кажи за жалкарите :? Аз тепърва започвам, жалкарче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 22, 2011 Author Share Posted June 22, 2011 За тези, които не разбират защо Барса играят по начина, по който играят http://www.youtube.com/watch?v=I6A_K8oWqfk&feature=player_embedded#at=145 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.