danio Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Незнаех къде да пусна темата.Ако е в грешния раздел моля да се премести.Живея в квартал изгрев и преди малко се прибрах от работа.И какво да видя през прозореца. Копае се и се строи на 100% незаконно. Няма кой да им даде разрешение за строеж там. Незнам кой ще обърне внимание и затова пускам тема тук. Ако знаете някакъв телефон на който да се обадя ще ми бъде от полза. Ето и снимка-не е много добра но се вижда за какво става въпрос. Адреса е бъндерица № 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorenzooo Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Звънни на "Господари на ефира" ... Може да звучи смешно,но те са упорити и вярвам че ще ти свършат повече работа.от колкото мазните и дебели ,охранени чиновници в общината... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Сигналчето тук Дирекция за национален строителен контрол /ДНСК/ http://www.dnsk.mrrb.government.bg/UI/Home.aspx?0ZKDwUgLUJrvrWmbKCIuPA%3d%3d Сектор Пловдив гр. Пловдив 4000 ул. Цанко Дюстабанов № 47 тел. 032 60 48 76, факс 032 63 42 54 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 Звънни на "Господари на ефира" ... Може да звучи смешно,но те са упорити и вярвам че ще ти свършат повече работа.от колкото мазните и дебели ,охранени чиновници в общината... Мислех си и за тях, но съм ги запазил за друго. Или пък си представи че ме дадат по телевизора и всички ще разберат кой съм - няма да ми се случи нищо хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Или пък си представи че ме дадат по телевизора и всички ще разберат кой съм - няма да ми се случи нищо хубаво Е к'во толкова - най-много да те "вградят" в основите на строежа. Майтапът настрана, организирайте се (не вярвам само ти да си недоволен) и звъннете на "господарите". Стига тия със строежа да не са си изкарали вече напълно "законни" разрешения за строеж... П.П. ДНСК-то също е вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 В никакъв случай не разчитай на разни ТВ предавания. Сезирай веднага институциите. Вече е показано как. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Мое мнение е, че за да заработят институциите - трябва да им се отваря работа. За да може да се разчита на тях, а не на средствата за масова дезинформация и хаос. Но пак казвам, това е мое субективно мнение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Не се чуди а звънни на ДНСК. Бъди упорит, ще си свършат работата. Ако пък искаш да станеш ТВ звезда - отивай при господарите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slick Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 А от къде знаеш, че нямат разрешение за строеж? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted August 30, 2010 Author Share Posted August 30, 2010 А от къде знаеш, че нямат разрешение за строеж? Ми това да не ти е село. А и няма кой да даде разрешение за строеж там.Никога циганин няма да даде пари за законен строеж като може да си строи незаконно. Както и да е строежа спря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.