Jump to content
BulForum.com

Купувам GSM Siemens

Recommended Posts

Купувам GSM Siemens от следните модели : A52, A55, A57, A70, C55 . Интересуват ме конкретно тези модели, но все пак ако имате нещо различно от изброените, но по-ново от С 55 може да пишете. Обявата важи само за София и при лична среща да го взема. Плащам до 10 - 15 лв в зависимост от състоянието. Повече от 15 лв посмъртно не давам :beer: :lol:

За контакти на ЛС

или SMS на 0890394072 - Фрог номер

или скайп : rand0m16

За контакти на ЛС

Няма да пиша на ЛС, тъй като си казал, че търсиш предложения само от София, но тъй като все пак си писал, че лимита ти е 15 лв., за всеки случай ще спомена, че имам един Сименс S65 без БГ-меню за 10 лв., който с изпращането ще ти дойде точно на 15 лв. При интерес ще му проверя състоянието, понеже седи неизползван от доста време.

Освен това...моташе ми се някъде из шкафовете и един C55 с леко петънце на дисплея, но работещ безпроблемно - ако случайно решиш, че ще ти пращам първия, може да ти ги пратя и двата заедно за 15 лв.+ 5 лв. доставката = 20 лв. Имай предвид обаче, че имам само едно зарядно към тях, понеже второто го подарих на един приятел преди време.

Edit: Няма проблем, както ти писах на ЛС, Fena е видял поста ми и предпочете да дойде още днес да го вземе. Кофтито е, че телефонът всъщност му излезе 30 лв., тъй като поради липса на места бил паркирал колата близо до някакво кръстовище и като се върнал с телефона, намерил залепен фиш за 20 лв. :ph34r:

:beer: :beer: Мерси за бързия отговор и извинявай за причинената разправията. Ще очаквам други оферти.

НАПАЗАРУВАХ ЗА СЕГА. СЛЕД ВРЕМЕ МОЖЕ ПАК ДА ОТВОРЯ ТЕМА КАТО ТАЗИ, НО ЗА СЕГА.....

Приключих

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...