Jump to content
BulForum.com

Продавам DVD-R 4.7GB 16x Printable дискове That's (Taiyo Yuden)

Recommended Posts

Продавам DVD-R 4.7GB 16x Printable дискове That's (Taiyo Yuden). Общо 30 броя в един неразопакован шпиндел.

Цена 20 лв.

Информация:

Линк 1

Линк 2

Обявата важи за Пловдив.

Да, така е :) Аз затова съм написъл, че обявата важи за Пловдив (спестяват се куриерски разходи по доставката и формално погледнато цената е по-евтина, отколкото ако се поръча от магазина). За София, където е магазинът почти няма смисъл, освен ако не е изчерпана наличността в момента.

Добре де аз имам интерес но

цената на Verbatim DVD printable е 18лв

или който иска да му е по евтино Princo DVD Printable е 12.60лв

Цените са за 30бр.

Знам, в общи линии е така. Съгласен съм. Конкретно в този случай цената на дисковете е доста чувствителна и намаление от дори 1 - 2 лева от лично моя гледна точка обезсмисля продажбата.

Има Princo Printable за 12 лева. Оттам нагоре да плащаш по-скъпо за подобни дискове си е консуматорство :)

Лилав Verbatim нормален еднослоен Made in Japan е същото като Yuden DVD+R. Verbatim произведен в Тайван, Индия, Сингапур и т.н. са с други кодове. Минусов Verbatim Made in Japan не съм виждал. Казват, че в Япония по някаква си причина DVD-R са по предпочитани, DVD+R не са популярни и почти не се използват.

Ако не ти трябват за работа си е чисто потребителски избор какви дискове точно ще ползваш и е въпрос на лична преценка дали си заслужава да се дават повечко пари за различно Media ID :)

Стандарта DVD-R е измислен от PIONEER (която си е японска марка) и за това е предпочитан в Япония. А доколкото знам DVD+R е на PHILIPS.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...