sheep Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Продавам DVD-R 4.7GB 16x Printable дискове That's (Taiyo Yuden). Общо 30 броя в един неразопакован шпиндел. Цена 20 лв. Информация: Линк 1 Линк 2 Обявата важи за Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Извинявай, но в сайта на Плесио(от първия линк) цената е 19.89лв. с ДДС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 Да, така е Аз затова съм написъл, че обявата важи за Пловдив (спестяват се куриерски разходи по доставката и формално погледнато цената е по-евтина, отколкото ако се поръча от магазина). За София, където е магазинът почти няма смисъл, освен ако не е изчерпана наличността в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Добре де аз имам интерес но цената на Verbatim DVD printable е 18лв или който иска да му е по евтино Princo DVD Printable е 12.60лв Цените са за 30бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 Знам, в общи линии е така. Съгласен съм. Конкретно в този случай цената на дисковете е доста чувствителна и намаление от дори 1 - 2 лева от лично моя гледна точка обезсмисля продажбата. Има Princo Printable за 12 лева. Оттам нагоре да плащаш по-скъпо за подобни дискове си е консуматорство Лилав Verbatim нормален еднослоен Made in Japan е същото като Yuden DVD+R. Verbatim произведен в Тайван, Индия, Сингапур и т.н. са с други кодове. Минусов Verbatim Made in Japan не съм виждал. Казват, че в Япония по някаква си причина DVD-R са по предпочитани, DVD+R не са популярни и почти не се използват. Ако не ти трябват за работа си е чисто потребителски избор какви дискове точно ще ползваш и е въпрос на лична преценка дали си заслужава да се дават повечко пари за различно Media ID Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Стандарта DVD-R е измислен от PIONEER (която си е японска марка) и за това е предпочитан в Япония. А доколкото знам DVD+R е на PHILIPS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.